32 bitar senare rullar man hem..

God kväll kära blogg!

Kom nyss hem från en lunch/middag med vackra Pacman. Vi åt sushi buffé på sveavägen och kom på den brillianta idén att VI TÄVLAR OM VEM SOM KAN ÄTA MEST! Usch på oss. 84 bitar senare sitter vi och stönar ikapp, spyfärdiga och funtar på att ta springnota. Det får bli någon annan gång xD Haha man fick tydligen bara fylla på tallriken 3 gånger, då med 12 bitar, men Pacman gick en gång för mycket så hon fick 48 bitar. De gick lätt ner. Sen började hon äta från min tallrik! 52 bitar fick kvinnan i sig!:O Personalen kollade på oss som om vi var ufon. Det kanske vi är, eller vad säger du Pacish?;) Sen satt vi och kom på bra barnnamn! Höhö:P Sen rullade vi därifrån, bokstavligen.

Har nu ätit sushi klart för i år. Typ..


Vad gör man? Kvinnan är ju underbar!

Kärlek
Suzanna

Nämen se där!

Hej på er!
Nu har jag och mitt alter ego, Laura, ätit frukost och funderar på nästa drag. Troligen fixa oss lite och dra ut härifrån!!!!!!! Hmm.. jag måste bara kortfatta lite hur jag ser ut nu:P Vi var  ju och solade igår och.. ja.. det är inte bra för mig xD JAg är typ röd i hela ansiktet (kräfta) och som på toppen av moset så färgade vi mitt hår ännu blondare igår så jag är en kyckling med en röd fejja.. Inte så jävla snyggt. (Gud har humor)
Kvällen igår var underbar! Tack tjejer! 



Höhö my bathrum is the place to be! :SxD

Idag har jag inte så många planer. Jag ska träffa Pacman senare och det lutar mot att vi ska äta sushi. Muma. Sen ikväll är det melodifestivalen!!!! Wohoo!!!.... Då kommer i alla fall Niklas över:D 

Bilder från Gotland kommer någon dag. Men nu ska jag försöka sminka över brännan xD Fuck the world sideways säger jag bara!!

Peace
Suzzz

 

pöss pöss

GOOOODMORGON!!
Aah vilka dagar, jag har inte sovit inatt och nu har jag börjat med matten, trots att det enda jag vill göra är att sova och sen åka och mysa hos min farmor och farfar.... eller hos suzanna...

jag har så många bilder som snart kommer läggas ut, från gotland osv. ;)
tills dess, FUCK ME SIDEWAYS!!

/liza

mrs brightside

HÖHÖ gissa vad jag gör nu bloggen?
efter middag och mys och äntligen hemkommen till borgmästargatan.............
börjar jag sminka om mig, och nu är det film som gäller här hemma.
När jag egentligen vill sova och sovasova!!

MYSIGASTE kvällen hos suz ikväll, fick äntligen se lägenheten och vi gjorde sallad och dansade och pratade!!
Hur mysigt som helst, kvällar som dom här gör allt ;)

PUSS WOODSTOCK
vi hörs imorgon ;) ;)

/Liz

På G

Läget som det ser ut just nu:

Ähhh nu drar vi tjejer!
Mot Söder!!!!!!!!!

//Suz n' the gaaang

Dagens agenda

Godmorgon på er!

Har i och för sig varit vaken ett bra tag men man får inte rucka på hövligheterna här i bloggen (det är så få av de).
Om ca 10 minuter ska jag åka hem till Laura, slita upp henne ur hennes säng och gå till kvarterets solarium. Anledning? Vitare än vit i hyn och nej, inte på ett snyggt sätt. Höhö. Sen ska vi färga mitt hår, igen, ska lyckas! Mohahahaa. Låter som en väldigt ytlig dag men det måste finnas det med. Sen ska vi handla mat för kvällen, då några trevliga personer ska komma hem till moi och chilla gärnet. CHILL!

Lyssnar på: Beatles- eight days a week
Har på mig: Bruna Adidasbyxor(:S:S) och en vit bh.. Alltså sätt fart!!! Ska ju till Laura om 8 minuter xD

Haha tänkte precis säga att jag vill färga mitt hår som min stora idol men ser att jag har typ den hårfärgen som på bilden.. men den var inte så jävla snygg. Im going way blonder!!!

Kyssar
Suzanna

Lisas farväl till sin.. ehm.. katt sa du?


I say no more.

//Suzanna

Kul på Gotlandsfärjan xD

Jag hade mycket underhållning på min hemfärd. Mohahaha xD
(Missa inte Lisas skrik)
 
//Suzanna

My own Cravitz

Jag hade tänkt ta tag i mitt gitarr spelande igen. Jag spelade med Lisa och pappa Fjodor på Gotland. Han lärde oss att spela melodin till refrängen i 'Voodoo child'. Det är helt enkelt underbart att spela och vill kunna ta fram gitarren lite när-som-helst och spela några låtar när det passar mig. Övning ger färdighet. Hmpfff.. xD Nu låter det ungefär såhär;
- A, A, A, A, 'paus' D, D, D, D 'paus' G, G, G, G 
Inte så värst fint iaf xD 

Önskar att min gitarr såg ut något som den här:/ Det gör den inte! Den heter btw Cravitz:D Och el-gitarren heter Hendrix:D Det är väl klart att man måste döpa gitarrerna! Eller hur?

Godnatt på er!
//Suzz
 

Home sweet home!!!

Nu är jag hemma igen! Båtresan gick sådär men sällskapet var i alla fall trevligare än sist:P Tänkte nu trycka i mig lite bullar och thé sen får vi se vad jag gör. Hoho!

//Suzanna

@gotland

BLOGGEN!
jag lever!!!! tyvärr glömde jag en sak till min dator som gör så att internet fungerear + lilla bluetoothen som gör att jag ka lägga över bilder! HÄRLIGT
så bilderna kommer när vi är tillbaka i sthlm
nu är suuuuz här, "JAG ÄR HEEEMMAAA" var det första hon skrek när hon kom hit

Innan hon kom har lissie varit här, jag har varit med fina familjen och i måndags, när hon kom, fikade jag med nattis och idag var vi hos tandläkaren, som sanna redan bloggat om och efter det åkte vi till dagiset där jag blev bombad av snöbollar och sen bombade vi fletcher.

Hejhej bloggen!!! Asså, lizzna, jag skrev ehmm värsta blogginlägget hos tandläkarn, o sen, de ba poof, försvann! Jag blev fett lack azzå. Shiett jao! Fifan va jag blev lack azzå. Liza ba ouff va du lackar!!! Jag säger er, jag blev fett lack!
// Suzz

we'll be back.
//Wooooodstock

STOREbror gästbloggar

hej heeeej!
"sanna tycker det är kul iaf"

hehe

eeeh, gästbloggarN^ här.
Chill?
Crackin in da hood?
eeeeeh



/Rille fille pille kalas kille

PS. bild på rickard kommer senare.


Nu är vi hos tandläkarn!


På väg!

Nu sitter jag på båten! Ser fram emot 3 långa timmar... Det gick inte att ladda upp en bild men ni kan väl föreställa er mig som ett litet offer som sitter själv... Det är isigt på havet vill jag lova. Det var allt för stunden. Puss Suzanna

Like a rolling stone

Är nu klar med min målning. Det går inte att misslyckas med den;)


Min lillasyster har fått ett psykbryt nu och jag pallar inte trycket här hemma längre så jag ska packa ihop lite grejer kvickt och dra till Nynäshamn! Vet inte om min dator där fungerar men annars hörs vi inte förrän jag är på Gotland. Btw, har Lisa tagit semester? Hon är sämst på att blogga från G-land. Bäst jag åker dit och rycker henne i örat;)

Love
Suzanna

Good night<3

Nu ska jag dra mig mot sängen. Kommer sova gott:D

Skissen. Mohaha.

Peace & Love
Suzanna 

Jimi Hendrix a la' Suzanna

Har nu gjort färdigt min Jimi Hendrix tavla som min kära vän Clara ska få. Bara för att du är så söt!<3

Puss på Clara (k)
Och er andra!

Suz

Happy-list

Hej bloggen!
Jag är otroligt taggad på livet av någon bra anledning. Har precis kommit hem från en fikakväll med Laura och Clara på Fåtöljen. Laura beskrev mig som hypad. Stämmer nog bra. Jag vill göra så mycket nu!! Blev sjukt taggad på att göra en lista på vad jag behöver göra för att bli fullständigt lycklig. Visst jag är redan lycklig men det finns alltid små saker som kan förbättra. Mohahaha. Listan är lååång men jag delar med mig av det som gäller den kommande framtiden, typ lovet xD

♥     Färga håret blont (mi-jau)

♥     Måla alla mina tavlor jag planerat att måla (och borra upp tavel-hyllorna)

♥     Läsa ut alla mina historieböcker (geek)

♥     Sticka en halsduk (G-eah!)

♥     Hitta de perfekta lack-tightsen (av ngn anledning kändes det viktigt:S) 

♥     Lära mig spela gitarr (ffs)
♥     Vill ha Niklas här. Nu!

Eller det är snarare en to-do lista. Kalla mig konstig men det är vad jag behöver xD Jag har ju som sagt återupptagit mitt stora intresse; måla och rita. Det har liksom försvunnit mellan allt skolarbete och kompisar men nu ska jag fan ta tag i det jag förut prioriterade mer än skolan! Jag har en hel vägg att fylla med konstverk! xD

Jag är dessutom så sjukt taggad på Gotland!!!! Ska bli så himla kul, kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli att bo med Lisa i hennes superduper gulliga hus med hennes superduper gulliga familj! Om jag får min vilja igenom så ska vi se på Pochahontas igen! xD Skön rulle! Sen ryktas det om ännu en dag med dagisbarnen:D Lycka!

Men nu tänkte jag börja med en Rolling Stones tavla:D

Lev livet och ha roligt!
SUZANNA


G-land here I come!!!

Nu har jag bokat min biljett! På måndag kliver jag av färjan i underbara Visby! Frågan är bara hur jag ska spendera 3 timmar på båten helt själv...
Jaja, jag är ju så påhittig så det blir ingen match;)

Nu tänkte jag bege mig utåt, möta Laura och Clara för en spännande kväll på stan (bio? snälla snälla snälla).
Jag har målat en tavla till Clara. Bild och så senare;)

Kyssar
Suzanna

Kul att man blir uppdaterad

När man själv försöker vara ekonomisk och sitter hemma för att slippa gå i affärer och inse att man vill ha allt, så får man istället mms av sina bästa kompisar som mer än gärna visar det enorma utbudet av kläder. Tacksam är vad jag är, era as!

Nytt från H&M. Snyggare har man väl sett men budskapet går fram i alla fall;)

Kyssar Suzanna

Purple Haze- Jimi Hendrixxx


Den här låten går om och om i mitt huvud. I ♥ Jimmy!

//Sanna


Sådan storasyster... sådan lilla syster?

Har legat på soffan och blazat hela dan. Vaknar av att Juni gör samma sak. Hon lär sig snabbt det lilla livet;) Nu ligger hon helt utslagen i soffan och babblar om "fjäjilaj" Låter kul! Ta mig dit!

Är hungrig. Vad sägs som hamburgare? Mumma!

Löövvv
SuZen

Väl hemma

Nu har jag satt på "Mamma Mia" till Juni (evigt tjat) och funderar på att börja laga middag nu (ni såg ju min lunch:S). Vi får väl gotta oss med glass så länge;)

Jag gungade henne och hennes råtta en stund:) Lätt värt för hennes lilla skratt:D
Nu ska jag väl gå och se på filmen för femtioelfte gången... Kan alla repliker...

Puss puss
Suzz

Updates om södras samling

  • Utanför Aulan står ungefär en 20-del av hela södra, otaggade och det verkade som om att alla egentligen ville slippa gå in. FÖRUTOM jag och sanna som dansade till Barbie-girl utanför Aulan. Jag menar, i början av höstterminen klämdes alla så mycket när dörrarna väl öppnades att jag tappade min tub-top klänning och sanna blev nertrampad och kom aldrig in... vi avundades de som fick sitta längst fram..... Jag menar, nu, nu behöver jag och suzanna inte ens vara där tjugo minuter tidigare för att sitta längst fram. Vi kommer fyra minuter innan och det är inte ens trångt.
  • När vi kom in, så halvsprang jag och sanna för att sitta längst fram och där satt Freddy och Henke. RIKTIGA MÄN! Där satt dom på varsinn stol, två mickar och en micke. Självklart "hyschade" Henke mig. Kul. YOU DONT SCCHCHCHCHCHHC me", skrek jag........... eller aa....... viskade....... eller okejdå, jag skulle aldrig våga säga så till henke, jag menar, det hade varit socialtsjälvmord......
  • Det här är delen när Micke klaffsar upp på scen i sina träskor och sin mick, höhöhö micke med micken, och frågar "Är ni inte lite trötta på vintern nu? Ja jag tänkte väl det, men snart är sommaren här, om någon sätter fart" och kör en allsång av Idas sommarvisa. 2 GGR!!  Höjdpunkten var när han vinglar fram till Laura, frågar om hon vill sjunga, räcker henne micken, OCH SNUBBLAR I SINA TRÄSKOR OCH TRAMPAR PÅ SUZANNAS VÄSKA.
  • Efter det här så börjar freddy beatboxa, micke "sjung-rappa" och henke säga "Yeah..." med sin sexiga röst!!!!!!!!


Nu ska jag och sanna ha matte s¨å jag kanske förtsätter senare om jag hiner"!!!!
PUSS LOVER
/LISA


Sötaste på länge!

Allas vår käraste cafétant lämnar oss idag! Hon ska börja jobba med kläder istället! Vi önskar henne lycka till och grattar henne än en gång till sitt lilla barnbarn som kom i lördags!

Sötaste ungen på länge! Namnlös än så länge:)

Puss puss
Suzanna

Senast från Södra!


Filmjölken är slut!!!!
Hur kan man servera äcklig lunch utan någon back-up plan?? Jag åt torra mackor och broccolisoppa till lunch.
Till alla nior!!!!! Välj Södra! Den är bäst! Maten är godast!

Bara åsynen av dessa bilder får mig att vilja kubba ner till matsalen igen!

Kram Suzanna

FRIDAY IM IN LOVE

GOOOOODMOOOOOORGON WOOODSTOCK OCH GOOODMORGON SÖDRA LATIN!!
idag är det ju fredag och vi vet alla, åtminstånde södra latin'ers och ni som följt den här bloggen ett tag, vad det här innebär!!!


såhär kommer det se ut i aulan runt 10.30
SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMLIIIING!
veckans höjdpunkt!! hur veckan än har varit så kompliteras det med Samlingen!!

imorse när jag öppnade kylen, ser jag en stor tallrik fylld med pannkisar och en post-it där det står;
Godmorgon Lisis! Ät så många och så mycket du orkar!!
förstår ni hur underbart? det gör verkligen också att det känns som fredag!
imorgon kommer jag sitta hemma i hellvi och äta frukost tillsammans med min familj! vet ni vad jag njuter av att veta om det?

Nu ska jag bara dricka upp mitt te sen bär det av ner till södra!
Alla i våran klass ska förresten spela upp en talkshow idag, jag och sanna, Laura, Clara och Jake ska förresten göra en egen talkshow ;) Vet ni vad den heter? WOODSTOCKERS IN BED! Ska vi se om någon kan filma den så vi kan lägga upp den här?
Jag ska självklart vara celebrity-Lisa, Clara och Sanna ska vara hostes, Jacob ska vara deeply in love with mig och Laura ska vara Jacobs flickvän som hatar mig till en början men senare går vi ut tillsammans och pratar om parfym.........
Visst märks det att det inte är jag som har skrivit manuset? hööh ;)

Idag får vi ju förresten sportlov!!!! Våran tid i ettan bara rinner iväg och jag förstår inte vart våra veckor tar vägen?! ärligt talat så känns det som att det var måndag igår....

och jag har en klump i magen, såna som jag hatar att ha. Jag håller på att bli galen av svartsjuka, förstår ni hur sjukt det är när någon som aldrig ens varit svartsjuk håller på att bli galen av det?


där är liksom jag i kort hår.... och han fast med blond hår..... och med tjejen som är sig lik.....
FUCK
jag spyr på sånt här

MEN det är som sagt samling så jag överlever!
och vill ni veta vad det bästa med att jag åker till gotland är? ;) att jag kan sitta tre timmar och skriva blogginlägg som jag sen kan lägga upp!!!!!!!!!!!!!!!!!

vi hörs senare, bloggar med sanna i skolan efter våran första lektion!!
PUSS WOODSTOCKERS
//Lisa
/Lisa

Gaaaaaaaaah

Vaknar på bra humör, går upp och sätter på musik, Juni kommer in i mitt rum och vi gosar i min säng ett tag, sen börjar skitungen kaskadkräkas xD Och jag kan inte annat än att skratta. Vad e de här????

Jaja nu är den insidenten över och jag måste få lite frukost i magen.
Vi ses väl senare;)

Suzanna

Nej vet ni vad

Nu går jag och lägger mig!
Samling imorn och vi ska som sagt filma!:D

Puss puss
Suzanna

Lejonkungen is the shit

Igår såg vi underbara lejonkungen på svenskan. Rummet var fullt av nostalgi-känsla och tårarna rann när Mufasa dog och sen var det allsång... Ni kan ju tänka er.
Idag fick vi göra en resumé... det är ju ändå lejonkungen. Men kändis-Lisa kunde inte få stopp på orden:


Puss
Suz

Tu mihi sola places

Underbara blogg! Varför gör vi såhär mot dig. Det börjar ju skramla i besökarstatistiken och det kan inte vara bra.

Igår var jag hos min lilla mormor. Vi hade supermysigt! Det var så längesen det bara var hon och jag så jag stornjöt i soffan med en "vad varje svensk bör veta bok" och stora havrebollar! Thats life. Fick även 2 böcker som jag velat ha ett tag (varav en av de har fått mig att börja snacka latin). Om jag säger namnen kommer jag bara bli klassad som nörd-2009. Ingen bra idé;)

Imorse vaknade jag av att mormor gjorde i ordning frukost. Hon proppade i mig en massa saker för att jag skulle hålla mig mätt till lunch. Storfail på den. Har ätit 2 luncher idag och 0 middag. Middagen blev frukt och glass... Ska hämta chips snart:D

Efter skolan åkte jag till Aftonbladet med Clara, och det verkar som att det var min sista gång idag:S:D Vi satt där och hade trevligt, tryckte i oss frukt som om det växte på träd och sprang och hämtade varm choklad hela tiden. Livet har sina goda stunder.

Imorgon ska jag vara barnvakt till min söta lillasyster. Våra föräldrar firar bröllopsdag och åker till Sandhamn och kommer hem på lördag kväll. G-eah. Så Niklas kommer över och håller oss sällskap:D

Vad mer kan man berätta? Sportlov om drygt 16 timmar! Woho! Gotland and Rickard here I come!!!:D (Måste dock boka biljett snart tror jag:S)

Peace & love!
Suzanna

ingift i a la' Eriksson-Wingårdh-Sundström

jag ringde upp min brorsa för några timmar sen, vet inte om jag ska skratta eller gråta;

Jag: jag kommer hem imorgon!!!!!!!
Han: mmm... he....
Jag: Men lägg av, jag kommer liksom hem!! imorgon!!
Han: jaa.... du sa ju det, soft som fan... hehehe
jag: men du behöver inte låtsas som att du inte har längtat ihjäl dig efter mig!!
han: neh... men det blir soft.
..............
Han: men du?! LISA?
Jag: jaa?
Han: När kommer suzanna?
Jag: På tisdag....
Han: JAAA AH JAG HAR SAKNAT HENNE, AH VAD KUL DET SKA BLI ATT HON KOMMER HEM

FUCK YOU SUZANNA!!
redan ingift och allt

//Lisa

lizzzzzz

du ursäktar väl min och sannas frånvaro?!!
vet inte om vi har några ursäkter för våra synder....
våra dagar på södra fylls minst sagt ut och imorgon får vi sportlov!! som vi nämnt 1000000000000000 ggr så ska vi till gotland! jag åker imorgon kväll klockan 8 ;)

den här veckan har det bara varit skön respons i skolan, det känns så skönt för alla prov etc. som vi har haft har gått som på räls (som på min räls i min mun höhöhöhö)
men det kommer bli underbart med lov!

idag efter skolan gick jag, isabell, lauris och madde och käkade, efter det hängde jag med laura på söder, körde våran grej ;)
Nu är det massa männiksor här hos mig och lydia så jag tänker slita mig härifrån, nördig man är

fan vad jag måste ta mer kort till bloggen, det är trots allt södra vi skriver om! SKÄRPNING

är ni med på att filma samlingen imorogn? ;)¨

//eran LISA

dyssena

dyssena sítter i datorsalen, nu vankas franska ;)
det vi gör bäst ;)
Vi kommer senare
//puss hej
/suzanna & lisääääh


Hemma hos mormor


Skriver mer imorn!
Puss
Suzanna

tssss

HAHA jg och sanna var nere på 28 besökare igår........ det här börjar skita sig suz, vafan ska vi göra nu då?



Torka

Hej bloggen!

Har lite skrivtorka idag:/ Är trött som få i bollen och borde bara gå och lägga mig och bli frisk.
Underbar dag! Jobbade med Clara efter skolan. När vi gick förbi Globen öppnade hon käften och sa:
- Tänk om Globen skulle börja rulla mot oss!
Det är därför man älskar henne! Hon är ju sjuk i hela bollen! Höhöhö. På självaste Aftonbladet satt vi och lyssnade på musik när hon plötsligt stönar och säger:
- Jag har nog en Hendrix inom mig.
Hon påstod även att hon hade en pirat inom sig. Jag började bli smått orolig men accepterade läget eftersom jag själv ansåg att mitt uppdrag var att sno thé-påsar och pennor. Mohahaha! Vi hann alltså inte få så mycket gjort som vi borde. Men men;)

Väl hemma undrar jag vart all tid tar vägen. Kom hem för en timme sen och har inte gjort ett skit sen dess:S Jag har fått hyllor i mitt badrum! Det märkte jag i alla fall:P Ser supersnyggt ut och nu kan alla mina utseendes-fixerings-saker flytta in där och göra plats för mer kläder. Att jag sen har 3 kartonger fyllda med skit ute på mitt land som sen ska flytta in i mitt rum är en småsak;)

Jag har dessutom bestämt mig. Jag ska till PEACE & LOVE! Kan fan inte missa Mötley Cruë för allt i världen! Wiiiiiiiiiii!

Kärleksfulla pussar och kramar för er som vill<3
Suzannisen

Spotted in the corridors @ Södra!

Borde väl göra detta till en ny kategori, jag ser ju så mycket snyggt i korridorerna;)
Hanna i min parallellklass valde denna gudomligt snygga tischan idag vilket även jag hade tänkt (men bytte i sista sekunden:S)

We share the same passion for fashion girl;)

Peace
Suzanna

G-land

Nu är min biljett hem till gotland bokad!
Åh det ska bli så underbart att åka hem till Hellvi och bara sova och mysa med min underbara familj! och mina underbara gotlänningar, längtar ihjäl mig efter dom!!
hittade två bilder från senaste trippen' ;

där är vårat hus i bakgrunden ;) och så är det jag och lilian som då gick
på promenad ;)

och här var vi på stranden och lagade middag!
åh vad jag kan älska gotland!! men högst i en vecka, efter det är jag nöjd...

och här är ännu mera bilder sen sist;

UNDERBART!!
gotland på fredag känns jävligt rätt!! och att hämta upp suz (hippien) från båten i visby på tisdag känns också jävligt aktuellt! ;)
Puss woodstockers!!!!!!!
/lizzzzis

fyfan

Lilian Eriksson-Wingårdh har taggat Lisa i 26 foton.

jag vet inte riktigt hur okej där här är..........
klockan är runt fyra på natten, i köket på gotland......
SPÅRAT
/lizzz

photobooth a la' christian


höhöhöhö så här spenderades eftermiddagen i cafet i går, med elins photo booth och med christian
HAHA spårat
/Lisa

G g g g G g gG


det här är så jävla mycket jag och laura i södras korridorer för mig!!
kedjan, där vid bilen, allt!
fast snoop leker lite.... like he was a straight G!
där där PLOW! gör hela videon!!!!! HAHAHA kan någon ge mig en snoop dogg?

höhöhöhööhöhö
jag ska bara plugga plugga och sen ska jag gottgöra er för mitt dåliga bloggande!
Fick vg på mitt franska och mitt italienska prov förresten, DET GÅR BRA NU
rysk kaviar.,,,,, HAHA
puss hörrbni
/LISA

MÖTLEY CRÜE TILL PEACE & LOVE!!!!!

Vill någon mig illa??? Riktigt illa?? Vad har jag gjort för att förtjäna det här?????

Under en tid har rykten florerat om att de mytomspunna hårdrockslegendarerna Mötley Crüe skulle stanna till i Sverige under sin europaturné i år. Nu kan Peace & Love meddela att ryktet blivit sanning. I sommar gör det amerikanska bandet sin enda festivalspelning på Peace & Love i Borlänge. Och samtliga fyra originalmedlemmar kommer.

OM JAG SKA VARA NÅNSTANS, SÅ ÄR DET DÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men frågan är VARFÖR SÄTTER DE FESTIVALEN MELLAN DEN 22- 27 JUNI???? MJAU:(:´(
Jag får magsår bara jag tänker på att de ska komma till Sverige så jag får väl boka upp mig på en biljett och be till någon smart person där uppe att Mimmi flyttar datumet för Kroatien, vilket jag heller inte vill missa:D
Vill inte missa Hultsfred heller! Men Mötley är viktigare än Hultan!! Går inte att komma ifrån:O

Nu ska jag gå och sova på saken. BTW mina ögon har varit röda idag. Frågan har vart, "vad går jag på?". För många linor antar jag. Har ALDRIG haft såå röda ögon jag blev liksom rädd för mig själv när jag såg mig i spegeln. Mohahahaha.

Peace n' love!;)
SuZ

Ännu mer hår!

Kan inte få nog av filmen HAIR! Då måste jag ju även dela med mig:D
Men nu ska jag duscha!!! Woho!!!

KramaR
SuzannA

Höhö fett värt!

Hade en lektion idag, historia. Eller det var en dubbeltimme, som vi inte gjorde ett skit på. Fett värt att komma till skolan^^
Dyssen åstadkom detta:

KLOTTER! Mohahahaa

Men hon lyckades även spetsa sig själv med en nål(?!!!) hur man nu gör det:S

Höhöhö och vad gör jag då? Garvar såklart xD Kolla bara hur hon står!

Har inte hänt så mycket mer denna måndag men det räcker gott och väl. Har ägnat eftermiddagen med min mamma och lilla syster. Mys.
Nu ska jag laga mat:S

Puss
Suz

Spotted in the corridors @ Södra!

Madde i språk-ettan (min parallellklass) vet hur det ska gå till!

Jag har hennes nummer;)

Peace
Suzanna


Karibien

Siiter och myser i soffan med Karibien thé och baguetter^^ Mumma! börjar skolan om x antal timmar så jag har gott om tid. Gick och lade mig halv 9 igår. Har i stort sett sovit hela natten:O Jao ei sjiuk!
Höhö.

1 vecka till gotland!!! WOho!! can't wait!:D

Nej nu har jag ätit klart min frukost och tänkte bege mig. Ha det bäst!
Suzanna

Godnatt x2

Nu är det även dags för lilla mig att gå och lägga mig. Kommer somna stående snart. Jag behöver sömn!!!:D

Puss på mina små hippiesar<3
Suzanna

sleep tight kl. 18.17

NU går jag och lägger mig.
vi ses imorgon på södra.
med eller utan tandställning
puss hörrni sleep tight
/LISA

Godmorgon godmorgon se så fåglar sjunga glatt...

... Godmorgon godmorgon i köööööööööööör!!!...
Den brukade Johan väcka mig med förut... Tack och lov inte längre:D Jag sitter nu och trycker i mig pannkakor med socker på. Hur nyttigt är det på en skala 1-10? Socker på socker så att säga:S

Jag kom nyss hem från Vällingby! Sov över hos Niklas inatt, eller jag sov inte, kunde inte sova med en så fin människa bredvid mig:) Så jag låg och psykade honom istället xD Hahaha tror ni han hade lätt att sova då? Hmm.. Jaja, vi såg iaf slutet på melodifestivalen och jag hade inte sett något i år och blev sjukt besviken på Petra Mede!!! För det första: HON ÄR INTE ROLIG, och för det andra: HON ÄR INTE ROLIG, och för det tredje: VAFAN SYSSLAR HON MED??:S Tyckte det var mycket underhållande att H.E.A.T (HIT?xD) gick vidare. Och att Amy Diamond gick till final OCH andra chansen (??!!!). Vart är det här landet på väg egentligen. Hmpffff.
Sen såg vi Bruce Den Allsmäktige. Kul rulle. Sen såg vi Spy Hard. Sjuuuuuuuuuukt kul rulle. Sen skulle vi kolla på Ice Age. Där gick nåt snett haha xD

Nu ska jag gå och äta mer pannkakor för att sen åka till min lilla pappa i nynäs som saknar mig så mycket:D:D

Tro't eller ej men mina pannkakor ser godare ut än de på bilden xD Orkar inte ta kort och lägga upp för det tar tid och tid är pengar och jag inser nu att den tid det tar att skriva den här lilla texten kunde jag istället lagt på att ta ett jävla kort på mina jävla pannkakor och lägga upp men nejnej jag väljer att slösa tiden på att skriva om att kunde ha tagit kort på mina pannkakor istället för att lägga upp en helt onödig bild som jag tog lite random från google.se...

Puss på er och ha en fortsatt trevlig söndag!
SuZanna

Happy <3 Day!

Någon gång måste det väl komma. Haha, tycker dock fredag den trettonde är något mer spännande:P Jaja, dagen firas med mina glasögon från London:D BÄÄNG!

Haha fick precis ett sms av Lisa (hon sitter tydligen på tunnelbanan) och det var 2 killar som drog ett av våra internskämt xD Föreställ er att ni står i en jättetrång tunnelbana och så är det en person som tränger sig in OCH PRECIS när dörrarna stängs så PUTTAR man ut den personen. Sen när den står utanför och ba "WTF?" då vinkar man lite osäkert medans t-banan åker iväg. HAHAHAHA det är så underbart. Jag vill verkligen prova det men har en känsla av att dörrarna kommer öppnas igen då, ni vet som de gör ibland;)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥KYSSAR I MASSOR!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
SUZANNA

Gooood morning starshine!

Vaknade för en timme sen. Hörde att Lisa precis kommit hem från gymmet. Skillnaden mellan våra liv xD Jag skyller allt på Laura. Jag brukar faktiskt komma upp tidigare men när hon är här så sover vi ruset av oss;)

Kvällen igår var väldigt lyckad. Vi åt Tacos hemma hos Sharre och snackade ikapp oss om våra liv. Mitt gamla tjejgäng;)


Vi sket i Bromma och jag och Laura åkte till Söder, åt pommes frites, åkte hem till Hornsberg och kröp ner i min säng med vaniljhjärtan och såg på Bert. Vilken man alltså xD
+
= MYYYYYS!!!!!

Ses om en stund;)

Suzanna


sis'


titta vad min syster just skickade!! Från nyårsafton actually! ;) Lägg märke till tröjorna också ;)


fridaynight

KÄÄÄÄRA BLOGG!
vilken underbar fredag det var!!
som alla andra fredagar så var det samling, och jag älskade frågestunden till freddy och august mest!! HAHA skrattar bara jag tänker på det! HAHA
efter det så satte sig jag, frida, clara, sara, isabell och laura på Tullys, drack smoothie och pratade massor! efter det träffade vi madde som join(T)ade och efter det sprang jag hem, hämtade kläder och sen sprang jag hem tilll Connie och Veronica!
Helt stört, dom här människorna är helt underbara, jag älskar verkligen att krypa ner i deras underbara soffa och bara prata i timmar! jag älskar Connies mat och jag älskar veronica! och grejen är den att jag inte har träffat dom på ett halvt år, och dom bor mindre än 5 minits ifrån mig!!!! det här ska det bli ändring på!! jag kommer börja springa ner dit hela tiden, baka bullar, titta på film, äta middag, det kommer spenderas en hel del tid där framöver!! ;)
Så ikväll åt jag middag på folkkungag. och efter det kollade jag och veronica läget, för omväxlingens skull kollade vi stureplan, (HAHA samlingen), och tog en lång och kall promenad här i sthlm och pratade och pratade och pratade!
Åh så som jag har skrattat!
Lite senare, när vi inte kunde känna någon del av våra kroppar, så drack vi varsinn varm choklad med vispgrädde på Muggen och sen kom ett erbjudande om fest upp men hockeykläder i veronicas säng kändes mer lockande!! HEAVEN
Så nu är jag hemma igen, ska bli underbart att somna och jag ska försöka komma iväg till gymmet imorgon.... vet inte riktigt hur det blir på det planet men jag ska verkligen försöka!!
imorgon (SÖNDAG), så fyller min älskade bror år, vad ska jag köpa?!?!?! ge mig förslag!!
en ganja planta kanske? ;)

nej sleep tight love's
//LIsa

PARTY @ BROMMA!

Är nu hemmahos min Sharre! Vi har precis bestämt att vi ska till Bromma! Fekke! Ses imorn gullungaR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tänker dra ut Lisa också!

//Suzanna

Gamla godingar;)

Åhh hittade några nollningsfilmer på youtube:D Men vår fanns tyvärr inte där:/ Den var ju så kick as!!! xD Här är musikarnas och estetarnas iaf: P
 
Jag ska försöka få tag på språkarnas också;)

Puss puss
Suzz

Sammanfattning av samlingen:O

Samlingen idag gick i alla hjärtansdag stuk vilket innebar romantiska låtar, frågestund med August och Freddy samt en tävling mm. Första tjejen ut sjöng så vackert så att man fick en klump i magen. På sista låten tog Lisa min tändare och satt med den. Hon ska då alltid stjäla showen;)



Nej men nu börjar min lillasyster slita i mina ben och vill spela spel så jag får väl göra det ett tag;)

Peace
Suzanna

kissie +o(

jag skrev ju igår att jag inte hade sett ut som kissie gör om jag tjänade lika mycket som hon gör...
så läste jag den här i kommentarerna;
****ELSER**** om USCH:
skulle gärna vilja se en bild på hur du hade sett ut istället då :)

HADE jag tjänat 50 000 på woodstock så hade jag sett ut såhär;

Som Lauren Conrad!
Då hade jag betalat för;
att färja mitt hår mörkare och lägga i blonda slingor.
att få mina tänder gjorda på någon timme ist för 1, 5 år.
att få min hy perfekt.
att sola mig till en likadan bränna som hon har.
att träna på friskis, gym, sats och resten.
att gå i skyskrapor, vilket resulterar sjukt snygga ben.
Och att ha enkla, dyra, skitsnygga kläder.

jag hade inte haft på mig V-ringade tröjor utan något under, sett smutsig och ofräsch ut och jag hade definitift inte haft chock-blondt hår med en liten svart utväxt i.

Så nu vet du ;)
//Lisa

fredagen den 13de

VAR SUZ TVUNGEN ATT SKRIVA ATT DET VAR FREDAGEN DEN TRETTONDE IDAG!!!!!!!!?
hade hon inte gjort det har jag nog aldrig fattat det....
MEN fredagar den trettonde är såna dagar jag borde, och ångrar varje gång att jag inte gjorde, stanna kvar i min säng och inte prata med någon på hela dagen!! för just dessa dagar skiter sig allt för mig!! jag menar det verkligen, det är verkligen min otur att allt händer på sånna här dagar.....................
Jag slår vad, med vem som helst, att något kommer skita sig idag!! jag kan ju skriva sen vad det är så har ni bevis!! :)

SKIT OCKSÅ!
då kommer jag få sitta still, tyst, hela dagen!!'
/LISA

Fredag den trettonde

Godmorgon där ute i februarimörkret! Kanske inte så mörkt längre, solen börjar ju gå upp;)

Har sovit som en prinsessa och drömt härliga drömmar! Minns dock inte nu men jag vaknade med ett leende på läpparna iaf:P
Jag är fortfarande lite förskyld och det känns som om jag har en fet degklump i huvet. Är helt mosig i bollen höhö.
Idag är det samling och ingen är väl gladare över det än jag och Lisa! Längst fram som vanligt va? ;)
Jag känner att jag borde få i mig lite frukost innan jag beger mig mot Södras lokaler. Men först lite fakta om Fredag Den Trettonde;)

Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan konspirerade så att Balder dog.

Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter. (källa: wikipedia)

Men som mina närmsta vänner vet är 13 mitt turnummer and always will be;) Pappa har det som nummer i sitt fotbollslag och det hade ju även jag:O
G-eah!







Men nu: FRUKOST! Hej på en stund!
//Suzanna


sleep tight

SOV GOTT WOODSTOCK!
det ska jag göra ;) Om en kvart är det fredag, det känns jävligt bra!!

//Lisa

USCH

vad har jag gjort om jag tjänade 50 000 i månaden på woodstocksixtynine.blogg.se?
Hmm... jag hade iallafall inte sett ut såhär;

EXCLUSIVE!!!!!!! Men döm mig inte för hårt!!!

Jag bara älskar det här klippet!!!! Det är på mig och mina 3 vänner i Bredäng strand (även kallat mälarhöjdsbadet). Långt men värt att se om man vill veta hur jag var innan Södra Latin;) Har nog druckit lite för mycket red bull här:/ Enjoy ffs!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jätteledsen över att det är filmat åt sidan (Sharres fel!!!!!!!!!) 

//SUZANNA


SATC

nu ligger jag ÄNTLIGEN nerbäddad i min säng och ska titta på sex and the city!
om ni skulle gissa, vilken av personligheterna skulle ni säga speglar mig respektive Suzanna mest? ;)


oskuldsfulla Charlotte, charmiga Carrie, ansvarsfulla Miranda eller sexiga Samantha?
Höhö värt att svara på?

PUSSSSSS
(LISa

Torsdagsmys och en jävla massa cd-skivor

God kväll Woodstock!

Kom precis hem ifrån en slitsam kväll på Aftonbladet med Clara. Vi packar för tillfället gå-ner-i-vikt-fort-som-satan-cd-skivor. Praktiska må jag säga.
Under dagen blev jag som sagt bättre och tillbringade mestadels av tiden i cafeterian. Lisa kröp upp hos mig i soffan och mös. Höll på att somna. Kärlek. Clara och Laura låg i andra änden.

Trötta små flickor?:)

Me & my soulmate<3


En kväll på Aftonb-b-b-b-b-ladet! Vi ba baxa en massa thépåsar och åt chips o grejer:D Respekt!

Men nu har jag planer på att lägga mig i sängen och se klart 8-mile;)
Kyssar
SuZannnnnnnnna

gabbi <3



JAG ÖVERSÄTTER:
Wanna be my Valentine?
//Lisa E-W
0730803283
Borgmästargatan 13
2 tr (kod        )
Född: 1992.15 de November
K-kupa,  hårfärg, BLOND
Favvo:
Färg: rosa, rött (som <3(=hjärtan)
Thé - kamomill
Mat - Kebab


Det här var alltså min kärleks annons, SKRIVEN av SUZANNA  i måndags ;)
HAHAHAHAHAH U GOTTA LOVE HER!

Första smset jag fick, ungefär tjugo minuter efter att hon skrivit det, var:
Hej lisa! Vad gör du på lördag?
/Gabbi, gitarrist

Och det tog ungefär tio minuter för mig att försöka fatta vilken gitarrist jag get mitt nummer till och vilken kille som kallar sig själv flr gabbi eller om det var en tjej..... HAHA
så jag svarar:
förlåt men vem är det?

Som svar får jag det här;
Världens snyggaste kille enligt vissa, har eget band som jag har spelningar med till och från. Vill du bli groupie? Träffas på Lördag kanske? Såg din annons. Kram

HAHAHAHAH jag dör, fattar efter en stund att det är sannas förtjänst och efter det här ringde min mobil på alla lektioner! Något alla killar sa var att de ville bjuda mig på kebab, vilket gjorde dem alla till mina drömmars drömmar!!!

SÅ, om ni inte redan har en date till alla hjärtans dag så tror jag att det här är det bästa sättet att fixa en på!
Är du inte blond och har K-kupa? Då kanske du ska skita i att skriva en.....
ÖHHÖ

hahahah
bisouuuuuuuuuuuuuuuss
/Lisa

<3<3<3<3<3slavskillarna <3<3<3<3<3

måste bara tillägga att om det är någon av slavs-killarna som inte har några planer på lördag kväll så bokar jag av våran dubbeldate DIREKT!!!
Det kan du gärna skriva i pärmen imorgonbitti Suzanna, innan samlingen ;)
ååooouuuuh det är ju samling imorgon!! Veckans höjdpunkt!!!!!!!!!
Jag känner liksom att iomorgon kommer det bli en riktigt lyckad samling!!
det blir skönt att sova på

/Lisa

/LISA

Hehe whos PIMP?
Så, då har jag uppfyllt claras önskningar och fixat en date till henne på alla hjärtans dag!! ;)
I min kallender hittade jag det här;


Och som pimp så uppfyller jag allas fantasier ;)
när jag väl kirrat claras date kom hon på den brillianta idéen att vi ska gå på dubbeldate! :D
Så, nu är date på lördag fixat. Jag hade vägrat sitta hemma och deppa till typiska hata-killar filmer och Ben n' Jerrys, ;)
Såååååååå, Lördag it is Claris!
Puss hörrni

/LIZ

iam, getting, so hot, i could take my cloth off

HOLA!
jag kom hem för en stund sen och lovar att blogga ihjäl er senare när jag ligger i min säng!
Nu ska jag röja mina garderober!! fattar ni, SEX garderober+en klädstång, i ett rum!! och typ sju favoritplagg.....
lucky me som älskar kläder ;)

vi hörs senare då?!?!!?!
PUSS PUSSGURKOR
/Lisa

I got life

Hej hej på er ute i cybervärlden!

Jag har varit i skolan i några timmar nu men eftersom jag mår skit och är sjukskriven så är jag inte på min lektion. Mohahahaha.
Laura har varit med mig så jag har ju inte vart helt mobbad. Typ;)
Innan vi gick ifrån cafeterian så var det någon skön person som spelade soundtracket från Hair. Me happy. Såg dock inte vem som satte på den. Om du vet vem du är så möt mig vid Sergel biografen klockan 14 på lördag;)
Hahahaha.
Nu återstår det bara en halvtimme av Claras lektion, sen ska vi bege oss mot Aftonbladet! Woho! Men känner en stor saknad av min säng och De halvt Dolda. Mys morgon trots feber:P

Laura chokear och hostar som om hon var något.:S

Hhöhöhö....

Nej men... om man kanske skulle göra någon nytta då? Typ hänga i musikarkorridoren ett tag:P

Hej på ett tag!:D:D
Suzanna

PS. Nu lämnade Laura mig också.. Jävla as!

Sjukare än sjukast

Det gick inte att sova bort förkylningen/halsflussen/febern och all skit det nu är. Har precis skickat in svenskan/samhällen och nu ska jag sova ett tag till.

Pzz
Suzanna


HÖHÖ


Ha..... ha..... haha.... Hö.... he hee..... haaha
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHA
en sån här bild ska jag göra med suzanna när vi åker hem till Fletcher!!

 
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH så fula

early morning, she wakes up, smile with her braces.... IS AIN'T SHE LOOVELY, THAT SÖDERMALM GIRL

godmorgon loooovers!!
jag äter frukost och lyssnar på All falls down! oooold och för länge sen jag lyssnade på den!
jag har just skickat min svenska rapport och det känns bara jätte jätte skönt! Nu kommer jag inte ha så mycket plugg kommande dagar så jag kommer kunna lägga ner tid på det jag vill lägga ner tid på! Hade tänkt börja med den kommande historia grejen och matten.... EFTERSOM jag och suz drar till gotland och lever livet :D
idag är det ju torsdag och då är det FREDAG imorgon!!
hur underbart känns det inte!
Vi var förresten på fusian/affro-afton igår kväll, jäkla genier vi har på södra! helt otroliga!

OCH SANNA, nej, det är inte du. Kissie är galen. kanske bäng? inbillar sig att hon är en hippie... Lilla gumman :( Hon  kan komma tillbaka när hon gjort någon slags uppföljare till woodstock!!

HERREGUD vad tråkiga mina inlägg har varit på sistonde, jag lovar att jag ska make'a det up to er!
Nu blir det destination SÖDRA!
Puss på er
/lisa

Är det bara jag eller....

HAR KISSIE BLIVIT GALEN????

Rihanna

Lisa gjorde idag något helt tabu. Hon lyssnade på Hip-hop & Rnb i Södras lokaler. Eller nej VÄRRE. Hon sjöng:O:O Det spelade ingen roll hur många gånger jag försökte hindra henne, jag hittade henne alltid sjungande någonstans:S Kanske hon också börjar bli sjuk?
 
Höjden är att alla ba "håll käften, men kan du va tyst?!"xD
Gotlänningar säger jag bara, noll koll.

Pzz
Suz

Spotted in the corridor @ Södra!

Mannen med koll heter André och går natur-ettan!
 
Fortsätt så och du kan få vem du vill! Lagom till på lördag?;)

Peace
Suzanna

God kväll mina damer och herrar!

Nu är jag äntligen klar med min svenska uppsats men inte nog med det, nu börjar jag även bli sjuk! Lagom till helgen ni vet. Så jag får väl kura ihop mig i soffan på alla hjärtans dag med en ben & jerrys och se på "hur man gör slut med en kille på 10 dagar" eller något. Kan det bli mer singel??? xD Nej fan skärpning Suzanna!

Tar sovmorgon imorn helt enkelt sen är det problemet ur världen (jag lever i en härlig fantasi värld där jag får för mig att man blir frisk om man sover någon timme längre än vanligt och sedan vägrar inse att jag är sjuk och går bara och blir sjukare tills jag tillslut är snäppet från död).

Denna dag har varit chill! Presentation, flumm, matte, håltimme (då några från klassen försökte komma på en språklek= fail, alla började bara skrika på varandra på olika språk), 5 minuters svenska lektion, plugg, plugg, plugg, plugg lite mer plugg och sen afro/fusion afton. Trevligt som sagt:D


En helt vanlig franska lektion (förutom att jag typ fick beröm för första gången!  Wiii)

Bänga på franska. Snodde min lillasysters pannband imorse xD Det var hjärtan på den!! Hahah

Puss på handen!
Suzannna

Our apologies!

Vi sitter insnöade i plugg i datasalen nu. Sorry för dålig update men what to do?
Kyssar
Suzanna och en omedveten Lisa

fuck this amitiösighet

jag sitter i datorsalen och försöker döda tid på facebook eftersom jag än en gång är en halvtimme för tidig!!
imorgon ska jag fan komma försent!
i min mugg finns varmchoklad, det känns gött
Puss bloggen
/lisa

Medans Lisan myser runt i den rosa...

... fuckar jag som sagt loss i Microsoft Word världen! Vet fortfarande inte vad jag ska skriva om men har gjort halva skiten nu xD Jag känner mig som fetaste nationalisten och rasist och vad det nu heter men ni får ha överseende med att jag helt enkelt bara skriver det som mina händer låter mig skriva. Spårat..

Ett litet urklipp ur min lilla idé! Ett mångkulturellt segregerat samhälle! Vände på hela skiten och tog Irak som exempel. Höhöhö

...Anta att man skulle flytta till t. ex. Irak, då skulle man inte vilja bli irakier för det. Man kommer inte att bli muslim, klä sig i slöja osv. Det är klart att det skulle vara spännande med ett nytt ställe och man skulle respektera dess seder men man skulle nog själv aldrig kalla sig för irakier.

Om man sen får barn i det nya landet så skulle det då bli "andra generationens invandrare". Jo för det skulle vi väl ändå bli? Invandrare. Men det är inte ofta folk från västvärlden kallar sig själva det. Kommer då detta barn kalla sig irakier? Det beror dels på om den ena föräldern är från Irak eller om den är från Sverige. Anta att nu båda föräldrarna är svenska, det finns inte en chans att barnet kommer se sig själv som irakier, men det kommer inte heller se sig som svensk. Det kommer inte att se Sverige som sitt hemland om det åker dit någon gång om året. Sverige blir då bara ett land där det har släkt.

Om det här barnet nu växer upp i ett område i Irak med bara svenskar alt. skandinavier så skulle det känna mer anknytning till sina föräldrars hemland. Men det växer fortfarande upp i Irak. Det finns en större chans att föräldrarna skulle känna sig hemma med sina egna och de skulle få använda sitt eget språk. Barnen skulle få lära sig både Irakiska seder och svenska. Jag tror även att irakier skulle tycka att det var spännande med ett "litet Sverige" i Irak.

Så varför inte ha segregerade små samhällen i Sverige också?...

Herregud vad ska ROL säga? ^^

Jag visste i alla fall vart jag själv stod vid 10 års ålder!

tuesday im in love

Nu är jag klar med Svenskan som alla i Sp1b pratar om för tillfället! som jag har fattat det så ska vi ha med oss ett utkast imorgon och lämna in den klar på torsdag..
som omväxling har jag girl/deep-talk med Angelica, vi pratar allmänt om livet just nu och vilken härligt tjej hon är, verkligen peppar och jag känner mig sjukt taggad på livets alla håll! Gud jag lever verkligen för dom här tjejkompisarna! helt unbelievable är dom!
Sanna försöker muta mig med kebab, hon vill att jag ska göra hennes svenska arbete... hade lätt gjort det för en kebab!

jag är iaf så trött att jag håller på att somna ståendes i min rosa mysiga morgonrock!
nu vill jag somna skönt i min säng, medveten om att klockan bara är åtta! Helt underbart!
Jag ska berätta massor imorgon när jag orkar!!
/LISa

as


HAHAHAHAH kalla mig övertrött, säg att jag har sveriges sämsta humor men jag skrattar så
att jag gråter åt den där!! speciellt världens värdaste scen där i slutet, kattjävel
HAHAHAHA

Ovärt som fan

Värt att skippa gympan, springa ifrån så fort gympamajjen vänder på huvet, gena genom cafét, har i åtanken att göra klart engelska läxan tills imorn, märker att man inte har papperet med det vi skulle göra, för att sen söka igenom hela fronter (inte där!)... DÅ ser man att Lisa börjar blogga och själv börjar man tänka på vädret.....
Det var lätt värt det!
FYFAN VAD OVÄRT, JAG SPYR //LISA

Så... nu vet vi inte vad vi ska göra:/ Börja med svenskan som ska va inne imorn? Nej men det går ju inte... Lätt värt! :''(

Puss

er

Suzanna

@södra

Så här sitter jag, rädd för att komma försent till anna raabs lektion så jag var här en halvtimme för tidigt!
jag lär ju inte komma försent iaf ;)
Sannis har försovit sig.... bad girl!
/LISA

Godnatt, in 11 languages

Sov så gott!
Bonne nuit!
¡Buenas noches!
спокойной ночи!
Good night!
Gute Nacht!
Hyvää yötä!
καληνύχτα!
Buona notte!
مساء الخير
晚安

Språkare som man är så måste man ju kråma sig en aning ibland;D
//Suzen


Julklapp till El Remmo?

Hittat den perfekta julklappen (ute i tid- YEZZ!) till "haschkakan". Hoppas han gillar den=D


//Suzziiipuzzzii

gift dig med woodstock!!

WOODSTOCK,
jag har hittat min själsfrände, min blivande man!!
http://stenad.blogg.se/

MARRY ME? <3
/LISA

lisa

jag har ju glömt att berätta hur dagen har varit!! jag kan tyvärr inte göra det i bilder så det får bli såhär!
som sagt, frukost med clara sanna och laura i skolan och efter det hade vi en sam-lektion och sen två historialektioner ;) Lika underbart varje gång!
Efter det bestämde jag mig för att gå på en mattelektion och marco join(T)ade mig! efter en stund såg jag ett par vackra ögon titta in och det var min underbara saffia som kom in! lektion bestog mest av massage av marco eftersom jag hade två tal jag behövde göra, och sen gick vi ner till cafet, jag och saffye spelade neger och president i några minuter och sen kom laura och saffye gick på spanska!
Efter det gick vi skilda vägar, laura och marco mot slussen och jag mot medis!
sen gick jag till söders optik och gjorde ett syntest så att jag kan börja övningsköra! Jag satsar på att köra hela sportlovet men vi får se ;)
Sen kom jag hem och jag och lydia och marijke åt världens godaste middag och hade girltalk! Så skötn och gott och härligt!
Efter det har jag pluggat fast inte så mycket, ni vet sådär lagom!
och nu har jag tittat på sex and the city och ätit appelsiner!
PRECIS såhär ska mpndagar vara!
Puss sötnosar
Sleep tight
/lisa

Jag ska

Jag ska sluta svära så mycket och sluta säga så grova saker....
Jag ska börja använda min trenchcoat mera....
Jag ska sluta skriva på svenskan nu för att jag har hjärnstopp....
Jag ska fortsätta träna två gånger i veckan utanför skolan och en gång i veckan Kickboxning....
Jag ska säga hej till x och sen fortsätta med några lines....
Jag ska fixa en date till Alla hjärtans dag....
Jag ska börja flirta mera än vad jag redan gör för att det är roligt....
Jag ska inte köpa några nya kläder på ett tag....
Jag ska börja jobba en dag varje helg och lägga undan dom pengarna till sommaren....
Jag ska kirra en månads jobb i sommar....
Jag ska fira den dagen min tandställning tas ut mer än vad jag firade min födelsedag....
Jag ska börja krama personer hela tiden, när jag träffar dom, när jag söger hej då och lite spontant bara....
Jag ska på Hockey-match och dregla tillsammans med veronica ;)
Jag ska börja äta kebab igen för att jag börjar må psykiskt dåligt utan den....

Och jag ska titta på sex and the city innan jag somnar!
Puss puss bloggen, jag älskar dig!!!!!!! precis lika mycket som suzanna älskar dig

/LISA

Måndag kväll a la Suzzz

Hej mina vänner!
Efter skolan gick jag och Clara först in på make up store där hon bokade en tid för sminkning, sen mötte vi upp André och gick en liten promenad, sa hejdå och gick till Friskis, för att sen åka till Globen/Aftonish. Det var flumm från början till slutet. Såg dessutom min bästis Sofi Fahrman (men hon hade dock inte tid att snacka med mig). Passade på att ta en Sofi's mode och lade märke till att Mikaela (som går TEMA-ettan på södra) var med på sida 8. Kul att det går bra för någon i alla fall:)
Sen var vi tvugna att åka tillbaka till skolan (19.00- citerar Pontus; ÅK HEM!!!!). Folk påstår alltså att jag ägnar för mycket tid i skolan:S Vi skulle dock bara hämta en bok.

Lunch* Vi fick varsin munk och ni vet hur svårt det är att inte slicka sig om läpparna när man äter sån;) Jag lyckades äta hela utan att slicka!!! Clara failade typ 3-4 ggr;D

This is where the magic happens!

En tom musikar-korridor:/

Södra Latin by night;)

Nu MÅSTE jag verkligen sätta fart med min svenska uppsats!
Ha det bäst!
Peace n' love
Suz

Modet inspireras av oss!

Nej detta är ingen modeblogg men jag måste ju ändå dela med mig lite av vad jag hittade på stan;)


Sen hittade Clara världens snyggaste t-shirtar inne på Carlings och jag skojjar inte, jag höll på att börja gråta för att de inte var mina...

G-EAH!!!!

Kärlek!!<3<3
Suzanna

jag håller södra latin, nära min kropp, nära mitt hjärta


SÅ, då var världens skönaste tröja på och nu vankas plugg! höhö precis som
det har gjort dom senaste timmarna men ändå ;)
sen blir det sex och blogginlägg!






















(sex and the city såklart ;) )
/lisa

puss på dig pussy


Idag pussades jag och suz jätte mycket!! det var en sån dag helt enkelt... ;)
ÄLSKAR den här bilden!

Aftonbladet

Då var jag äntligen hemma. Ska bara äta lite sen bloggar jag igen;) Men måste verkligen plugga också haha. Man prioriterar ju saker;)

Puss på kinden!
Suzannisen

den lilla blommiga

Var är den där blommiga "termosen" köpt? :)

Den frågan får jag och Suz höra överallt! Här på bloggen, i skolan, hemma, på stan, ja överallt! :D

Den ena termosen, den mest färgglada, är köpt av Suzanna på Åhlens, ca en månad efter att den andra, den mörkare termosen, köptes! Den köptes av min bror till mig och jag vet faktiskt inte riktigt var den kommer ifrån.... Hm! Ska fråga!

här är dom iallafall, våra älskade muggar!!


våra underbara muggar som används flitigt av både mig och suzanna på Södra!
"jag är säker på att han inte betalar för sitt kaffe"
HAHAHAH snuttan är avundsjuk över att hon inte äger cafét.....

dampbarnen jag snackade om


HAHA inte så jävla coolt att stå och videoblogga själv..... men
hate it or love it ;)
/Lisa

lizx

BLOGGEN!
jag är home, har tagit bilder idag och massor av saker att berätta ;)
men nu ska vi äta pannkisar och soppa!
pussssssss
Lisa

Sal A225 (I think)

Tänk vad kul man kan ha=D
 

Solsken

Idag kände man verkligen våren i luften och jag blev så glad av solen! Äntligen tittade den fram efter alla mörka gråa dagar.


G-eah! Södra är vackrast i solsken!

Kyssar
SuZ

En givande historia-lektion


Haha Laura ba "awwww"

Lisa fixa....

Laura kontra...

Lisa rättade...

Jag visade de var skåpet skulle stå!

// SUZANNA

I skolan

Jag märker att något är skumt med mitt skåp när jag kommer, låset hänger åt fel håll... Lisa har hängt in en rosa kavaj xD Spårat! Jag är ensam och börjar asgarva xD

Har druckit 6 koppar kaffe! Det är min drog. Försökte lura mig själv med thé men det funkar inte längre. Nu ska jag leta upp Esmeralda. Vi har en presentation om 10 minuter. Vet inte om vad...

Kram Suz


hahahah vill skriva horungar men det kan man ju inte göra

Åh fyfan, i huset där jag bor finns det ett dagis. Varje gång runt nio, får dambarnen rast och dom är hemska!
Vilket innebär att varje gång jag har sovmorgon väcks jag av dom små månstrerna! Jag har t.om spelat in en videoblogg HAHAHAHAHA där man hör dom små asen!
den kommer väl upp senare ;)



usch.
/Lisa

Pär överallt


HAHAHAHAHAH den här är inspelad någon gång under Fårösundsskolan, skulle chansa på sjuan då den mesta tiden spenderades med Rasmus & co. och våran störda vikarie pär! Jag är faktiskt med där på ett hört, ser ni var? HAHA eller HÖR ni vart?
klockrent

fuck killar

okej, jag tänkte dela med mig av en sak!
Jag har två mål med den här veckan, jag tänker inte berätta vad det är men om jag lyckas lovar jag att berätta det och misslyckas jag ska jag också göra det och spy på mig själv!
och ja, det handlar om en kille
hööh

/Lisa

sött

The best of me - Soophiie om jag får pani-i-i-i-i-i-i-i-i-k:
Godmorgon på dig :)
Ha en bra dag!


ÅH vad gulligt!! :D Vad glad jag blir!
Godmorgon Sooophie!
Ha världens mysigaste dag!!

jag får pani-i-i-i-i-i-i-i-i-k


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH jag skrattar så att jag gråter.
Det här påminner mig om jullovet, förfest, fittiga tjejer, en stinkande soffa, en skrikande
jag och en skrikande kille som skrek PANIIIIIIK PANIIIIIIIIIK och en helt otrolig Lilian!
jag hade viljat filma den för festen och lägga ut här!!!!!!!!!!!


/LIZ

gööööömörgön göööömörgön

GODMORGON WOOOOOOOODSTOOOOOOOOOOCK!
hahahah den här gången försöker jag faktiskt inte vara bättre än Suzanna men jag har verklige sovit som en Prinsessa inatt!
Det här blir en bra dag!   Jag har verkligen saknat Södra den här helgen :D
Som suz redan sagt, Ny veckan & Nya möjligheter! Jag älskar att höra det!  Jag brukade faktiskt hata måndagar men dom går verkligen att se på två sätt!
Halv elva ska jag möta upp mrs och vi ska äta frukost i skolan, också en underbar start på dagen!

Lite mindre bra start kanske Lydia och Marijke har idag, dom bråkar om att Lydia inte får följa med till Thailand... Åh jag saknar att bråka så hemma... Fyfan vad jag ska bråka så hemma på sportlovet!!!!!!

Så, efter skolan.....
what to do what to do liksom, hahaha, höhö nejmen ärligt, vafan ska jag göra då?
ÅH VILKEN UNDERBAR KÄNSLA!!!!! :D

Loggade just in på facebook också och har fått så fina kommentarer av Clara och Suzanna! Åh jag blir alldeles varm, min vackra vackra tjejor! Ni är oslagbara!
För vad hade jag gjort utan dom?
Igår, tex, så hände en jobbig sak som jag egentligen hade väntat komma men eftersom det var så länge sen så hade jag förträngt det. Men jag fick iaf ni vet den där klumpen i magen, vet ni? och skickade ett sms till Rebeckis! Och jag fick verkligen världens finaste svar tillbaka och imorse var det första hon hade gjort att skriva ett långt varmt sms till mig!
Fyfan vad hon är bra! Så intelligent och ambitiös och stark och underbar och fin på alla sätt!
Och något jag aldrig kommer glömma är hur hon gjorde Länna till världens underbaraste plats tillsammans med Delicatobollarna och stranden!
TACK, I own u.

Well well, nu ska jag lägga upp lite roligare saker, för det kommer att bli en grym uppdatering nu!!
PUSS LOVERS, GLÖM INTE ATT MÅNDAGAR ÄR EN NY START!

Måndag

Ny vecka. Nya möjligheter, det känns alltid lika trevligt att tänka så.
Önskar att jag kunde säga att jag sovit som en prinsessa, men har knappt sovit alls. Men det gör inget för jag vaknade på ett strålande humör ändå!=) Har tagit en morgon dusch och nu vet jag inte vad jag ska göra för jag kom nyss på att jag skulle äta frukost med Lisa, om några timmar^^

Så vad är på schemat idag då? Det går aldrig riktigt att fastställa (spännande).
Först ska jag åka till Södra Latins härliga lokaler.
Slutar vid 14! Yey!
Sen ska jag och Clara åka till Friskis tydligen.
Och till slut Aftonbladet:
++
Jag funtar på att smussla in woodstock till Sofies mode^^

Hahaha, jag är numera ingift i Lisas familj xD Hur det gick till vette fan^^
Suzanna is listed as in a relationship with Rickard Eriksson-Wingårdh.
Inte mig emot att ha Lisa som svägerska xD

Nej men fuck this! Jag måste ha något i magen för att kunna äta frukost senare;)
Ciao!
SuZ

Good night n' sleep tight!


Från 2 små trötta hippiesar♥

ITALY i SOMMAR

WOODSTOCK!! jag har ju glömt att berätta!!
gissa vad jag och min mormor gjorde i fredags!!
vi gick och beställde två biljetter till ITALY i två veckor!! de två sista veckorna på sommarlovet!!
Jag ler bara jag tänker på det!
Första veckan kommer spenderas i Rom på Hotell Isa där terassen till rummet ser ut såhär;


Och andra veckan ska spenderas i Sorrento på Villa Maria, ett hotell som ligger på ett berg med den här utsikten;


Åh vad jag ska njuta där!
ARRIVADERCI WOODSTOCK!

ps. Suz jag är så sugen på rivieran, obeskrivligt sugen!!

PUSS OCH GODNATT PÅ ER
/lisa

Kroatien i sommar?

Hehe jag fick lite skäll av Lisa pga ETT inlägg för mycket som var onödigt^^ Så då måste jag väl kompensera med ett nödvändigt eller vad säger ni?

Mimmi har nämt att hon vill ha med mig till Kroatien i sommar. Det är jag lätt på! Jag ska ha stenhård koll på min ekonomi framöver för jag vill dessutom åka till Franska rivieran med Lisa och sen Hultsfred med en massa människor. Sen ska jag döda lite tid på Gotland (mitt andra hem) är tanken. Sen får vi ju inte glömma att jag själv har 2 landställen. Det blir en fullspäckad sommar! Me like!

Kroatien

Franska rivieran @ night! Party!!;)

Det är bara att börja spara som sagt:P Som språkare klarar man sig nog bra i Frankrike men vad fan snackar man i Kroatien? Kroatiska??

Kram
Suz


Fotboll <3

Vill bara lägga till att jag och Laura spelade i Reymers Holme också! Har dock inte en enda bild från den tiden:/ Vi spelade fotboll hela tiden och vi är trogna följare av EM och VM (497 dagar kvar!!!). Nu vet ni=D

//Suzanna (igen)


Mer från Hair!

Ännu en favorit scen från Hair!
Enjoy!
 

Pussar
Suzanna

love



så där är alltså bilder från den mysiga lördagen!
Tackclaris!!
förresten, höhö vart tog mina ögon vägen på den sista bilden?

PUSS
/lisa

fotbollskarriären


en gång i tiden spelade en liten lisa i IK graip, en gång i Fårösunds IF, en gång i GOIK och en gång i Lärbro IF.
haha ni får gissa var jag är på bilden ;)
jag har nog egentligen alltid spelat fotboll när jag tänker efter, ända tills den där gången,
när jag säker var 14, när jag och lissie la av, om vi skulle göra det skulle vi iallfall göra
det tillsammans!! DET ÄR SYSTERSKAP

Tiderna med NIF

En gång i tiden spelade en liten flicka vid namn Suzanna i Nynäshamns Idrotts Förening. Den ni!

Nummer 13 såklart;)

Håller på att gå igenom lite gamla bilder så jag kan väl passa på och lägga upp de här samtidigt:

Roliga tider. Skolavslutningen i 5an eller 6an tror jag. Laura var då längre än mig=)

Hahaha g-eah! Spana in min hårfärg;)

Det var allt för stunden men både jag och Lisa har fått blogg-mani ikväll så jag är väl tillbaka om typ, 10 minuter:P
<3<3
Suzanna

in love with Romme



så, jag har nu åkt skidor för första gången i mitt liv!!
det finns ju en första gång för allt ;)
i onsdags åkte jag, clara frida och felix till romme och åkte skidor, vilken underbar och perfekt dag det blev!
clara var min lärare och efter några åk åkte jag t.om det svarta backen!!!!! så läskigt men det gick ju ;)
dagen började klockan fem och med en clara, en johan och en gudrun! när vi kom ur bilen stod frida och felix där och vi letade upp en buss. Madde joinade också och på bussen blev det Dude where is my car, varm choklad och skratt. gud vad jag skrattade, vet inte om det var för att jag var så övertrött eller om det var för att alla var sköna?!
väl framme i romme hade jag så kul, jag kunde inte stanna med mina skidor så det var väl mer eller mindre bara att åka, så det gjorde jag och alla blev imponerade ;) höhö
En rolig sak som är värd att nämnas var när vi satt uppe i liften, och framför oss sitter ungefär 6 killar,
ner för backen kommer en tjej och kille nummer 1 börjar ropa:
- stanna, stanna!!!!!!!!!!!!

tjejen stannar......

- du tappade något!!!

tjejen början kolla bakåtoch kollar om hon tappade något......

- FARTEN!!!

killarna framför dör och verkligen "hehe höhö hehe he-he"

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

Jag och Frida ramlade förresten av i liften,HAHA
helt plötsligt ramlar vi av i backen och börjar åka bakåt, och för mig tog det typ 1000000 timmar att komma upp på skidorna igen och jag ramlade så näör jag ligger där ropar frida "jag åker med här, åk med någon ensam!! är det okej?"
så jag frågar en liten stackars krake och jag får åka med och eftersom den här lilla knatten är så liten så börjar han sakta glida av liften, HAHAHAH jag skrattar bara jag tänker på det, och efter en stund hör jag:

-jag kan inte hålla kvar.......

-men va??? håll i dig!!!

-jag släpper!!!!!!!

och bakom oss hör jag den här killens kompisar skrika
- NEEEJ CHARLIE, NEEEJ SLÄPP INTE

Killen släpper, åker ner i diket, jag försöker hålla mig kvar samtidigt som jag asgarvar och när jag sen mötte upp frida höll jag bokstavligen på att dö av skratt!!

Det var verkligen en jätte mysig dag, full av internskämt som inte kommer låta roliga om jag berättar om dom så vi nöjer oss såhär!
nästa år följer bangarna med!
 pussar lisa


Asså typ bara sådär liksom 2 månader senare ba'!

Det slog mig nyss att jag aldrig la ut bilder från nyår! OMFG! xD
Vet inte ens om jag skrev vad jag gjorde då :S, men jag, Clara och laura åkte ut till Skogås och firade in tolvslaget!

Vi åt middag hemma hos Clarchen! Mina detaljer var neon-gula.

På tåget on our way till Skogås!

Tolvslaget

Mest spårade skor 09!
Det här klippet beskriver väldigt bra hur det var:
 
Gott nytt då allesammans!^^

Suzanna

Alla vill ha en bit av Woodstock!

Nu för tiden kan jag inte filma utan att alla skriker "HEJ BLOGGEN". Lite frustrerande när man inte alltid har det som syfte. Men visst blir man lite glad, det innebär ju bara att alla hoppas på att de får vara med på ett hörn;) Så på Maddes sweet 16 ute i middle-of-nowhere försökte jag filma oräkneligt många gånger men det slutade hela tiden såhär:

Smickrande^^

Ciao Woodstockisar!
Sannaa!

saab racing

HAHA
jag har en kille på min msn som jag inte vet något alls om förutom att han bor på gotland. så skriver han:

™ ﮐaab ®acing ™ DIF säger: (18.07.06)
tja
™ ﮐaab ®acing ™ DIF säger: (18.07.07)
läget?

(och jag börjar fnittra lite och tycker det skulle vara kul att se hur länge han orkar chatta med mig om jag är så dryg som möjligt)

Lisa säger: (18.07.22)
m.
Lisa säger: (18.07.23)
bra.
™ ﮐaab ®acing ™ DIF säger: (18.07.025)
ok.
™ ﮐaab ®acing ™ DIF säger: (18.07.27)
görs?
Lisa säger: (18.07.30)
inge.
™ ﮐaab ®acing ™ DIF säger: (18.07.32)
ok.
™ ﮐaab ®acing ™ DIF säger: (18.07.33)
du... rolig blogg du har ;)

(här börjar jag le och skriver; )

Lisa säger: (18.07.45)
hihi åh tycker du? TACK :D

Sen börjar jag chatta seriöst
haha jävla toffel jag är för den här bloggen
/lisa, om ni inte redan hade fattat det

sportlovet är kirrat

GISSA VAD!!!!!!!!!
JAG OCH SUZANNA KÖR FAVORIT I REPRIS PÅ GOTLAND PÅ SPORTLOVET!!!!!!!!
vad underbart det här känns!!!!
;)
+ + = & & & & &   & & & & &  

kommer bli underbart!!!
Liz!


På tal om min svenska uppsats som just nu skrivs

http://snowwoman.blogg.se/

vad tycker ni mest om? En blatte-blogg eller en riktigt svenne-blogg som woodstock?
Och vad tycker ni om ordet Blatte?

Jag bär freden med mig

Blev helt lycklig igår när jag fick en liten present av Laura. Hon sa att hon tänkte på mig när hon såg det så fick jag världens finaste armband! Tack världens bästa!<3


<3
SuZanna

underbara månader

Åh woodstock jag måste dela med mig av några bilder som får mig att bli alldeles varm för jag får alla känslor jag hade när bilderna togs;


här var för någon helg sen när vi först var och kollade
på våra pappor med frida, clara och laura och när vi
efter det åkte till maddes fest. här dansade vi hemma
hos frida! underbart

här var i fredags när det var klädbytardag på södra latin ;)
jag var tidigt i skolan och hittade den underbara superman-tischan
och den underbara batman-tischan som en tio-årig Hanna-Mia hade
köpt i London

här var hemma hos suzannis innan vi skulle på insparksfesten, här hade vi
inte gått så länge tillsammans på södra och om jag inte minns fel så gick
inte laura i våran klass då? härlig kväll i vilket fall som helst

här hade jag och suz börjat jobba på tullis, den här
bilden togs efter att vi slutat en lördag kväll och sen
åkte vi till Natur-nollnings-efterfesten och på vägen
dit pratade jag och suz för första gången men
Oily-pär och August ;) Vi bytte tullis-mackor mot
öl

& här var vi på teater! jag satt snett framför tant Berg och jag höll på att dö
av suzannas kommentar "Vafan har han på sig". Älskar bilden för alla ser
helt lyckliga och ihop-kurade ut!

helt underbart, dom här månaderna med er och dom andra har varit
helt underbart!
/Liz!

Starbucks

Jag <3 Starbucks helt enkelt och jag längtar tills det kommer till Svea rike!
Jag diggar grejen med att var man än vred huvet i London så låg det ett Starbucks där^^





Nu vet ni vad jag gjorde i London och anledningen till att min morfar inte ville umgås med mig. Jag tog kort på Starbucks... xD Inte så jävla coolt eller vad säger du Lisa?^^

Pussar
Suzanna

underbara

ÅÅÅH JAG ÄR I EXTAS!!
jag spyr på vilka snygga byxor självaste ms. Gynning har!!
Jag skulle vilja köpa såna till mig och suz, med linjen med weed i alla färjer!!!!

OH LA LA, gimme gimme!!

Pessimist + Optimist = Woodstock

Hahahahahahhahaahahahahahahahaa inser nu varför Lisa är min bästis=)
När jag är som mest deppig och arg på allt och alla ska hon såklart säga precis tvärt emot. Det älskar jag henne för!

Je t'aime<3
Suz

lite respons på suz deprimerande inlägg

Jag är en sån som älskar Melodifestivalen. Älskade det minde när jag var yngre. Jag tycker att man kan se väldigt många likheter mellan idol och melodifestivalen, bara positiva såklart ;) Jag menar om man älskar Idol, hur ska man då inte kunna gilla melodifestivalen när det bara är en massa gamla idolmedlemmar med? Man tänker " Åhhnej nu får jag aldrig mer se mer av de" men YEPP, det får man. Och sen så är det ju samma människor som är med och tävlar varje år, så man kan vara säker på att man får se dom igen. Kan de inte fatta att de inte har vunnit efter att de redan provat 3-4 gånger??? Speciellt inte när alla är så bra? Love the melodifestival sideways säger jag bara. Sen spelar det ju ändå ingen roll om vi har ett bra bidrag, för vi kommer ändå få se tusen andra bra bidrag i den andra melodifestivalen! Uuuuuuuunderbart!

Jag gillar inte damsugare men jag gillar dom tio gånger mer om de är gjorda av paljetter..
ska nog gå och köpa några ;)

Liz!

Melodifestivalen tar över världen!

Jag är en sån som bojkottar Melodifestivalen. Älskade det när jag var yngre. Men kan de inte bara ta och döpa om det till Idol 2? Jag menar om man inte ens gillar Idol, hur ska man då gilla melodifestivalen när det bara är en massa gamla idolmedlemmar med? Man tänker " Ahh nu är jag äntligen av med de" men nej. Och sen så är det ju samma människor som är med och tävlar varje år. Kan de inte fatta att de inte kommer vinna om de redan provat 3-4 gånger??? Fuck the world sideways säger jag bara. Sen spelar det ju ändå ingen roll om vi har ett bra bidrag, vi kommer ändå sist för att alla medelhavsländer röstar på varandra. Kuuuuuuuuuuul.

Jag gillar inte damsugare och knappast mer om de är gjorda av paljetter..

Suz!

Gooooooood moorgon Woodstock!!

Nu har Laura lämnat mig i min ensamhet. Jag har lyckats damsuga hela lägenheten, skurat alla bänkar, tvättat alla speglar och det roligaste är att ingen bett mig om det.
Igår åt jag och Laura sushi sen mötte vi Malvina (Sharre ditchade oss:S) och så gick vi på bio. Vi såg I taket lyser stjärnorna. Jag och Mallis satt och hulkgrät typ genom halva filmen. Håller helt med Lisa, Tsatsiki har något;)



Ha en fortsatt trevlig söndag!
SUUZZZ

goooooodnight

HOLA!
Lördagen börjar gå mot sitt end och idag fikade jag som sagt med clara, på ett ur-mysigt café på Maria torget!
Efter det kom Johan och hämtade upp oss och vi hade en riktig mys lördagskväll, en sån lördagskväll som jag vill ha varje lördag! Vi åt middag och sen tittade vi på meoldifestivalen, HAHA jag hatar melodifestivalen men det var mysigt och
jag älskade att se Claras miner och höra hennes suckar hahahahahhahahaha mohaha
efter det åkte hon med mig till söder, där träffad ejag ett bekant ansikte, terza? eller vad hette han clara? HAHAHHA spårat
- hej hej...
- heeeeej heeeej
- vadå känner ni varandra eller?

HAHAHHA herregud
nu skulle jag egentligen hem till mr. hampus och spela tv-spel men det får bli imorgon ist ;)
nu vill jag bara lägga mig i ett varmbad!
klockan är ställd och imorgon blir det gym och simming...... jag älskar att träna jag älskar att träna jag älskar att träna jag älskar att träna beach 2009beach 2009beach 2009beach 2009beach 2009beach 2009beach 2009

/Lisa

Tårarna fortsätter rinna

Nu får jag ta mig samman. Att jag ens har tårar kvar xD Snart hade jag tänkt åka och möta Laura och då får jag för fan visa mig stark och cool! Eyy, ser nu att det regnar ute;)


Middag hos Sharre som sagt, med några tjejer från min gamla klass. Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag kommer få!

Kyssar på pannan!
Suzannaa

lizzzz

nej nu går jag ner och sätter mig på ett café med clara och pratar ut!!!
fuck killar
/lisa

Tårarna bara rinner

De senaste dagarna har jag inte fått stopp på tårarna. Mest pga skratt och sorgliga filmer men även känslor (fuck them). Den här scenen klarar jag bara inte av.
Om någon inte har sett min favoritfilm Hair men har tänkt att se den så föreslår jag att ni skippar att se det här klippet- som avslöjar slutet;)
 
Tårarna kommer igen så jag säger hej på en stund:')

Kyssar
Suzanna

nu gäller det


14 apelsiner, aladdin-byxorna är på och te:t är kokat!
nu är det allvar!!!
vi hörs emellanåt bro's n' hoe's
/Liz

Nu jävlar gäller det!

Ska bunkra upp med thé, bullar, kakor, frukt och hasselnötter! Nu jävlar ska Suzanna plugga! Måste få allt gjort för en gångs skull så jag kan unna mig andra saker senare. Tänkte satsa på en pluggfri helg nästa helg. Så denna blir tillägnad plugg. (OMG!) Rast får jag runt 8 ikväll då jag ska hem till Sharre. Imorn= plugg. Nu vet ni och det kommer förmodligen inte bli många inlägg från min sida=)

Puss på er<3
Suzzzzzzz

destination - södra

nu går jag till skolan, för att hämta papper så jag kan fortsätta med allt det här pluggandet....
- PÅ EN LÖRDAG!
hoppas jag inte träffar någon, eftersom jag går ner i min pyjamas.... höhö

måste köpa te så jag kan känna mig taggad! och frukt!!
puss puss hörrni
puss på dig suzanna!!!!!!!!!!!
/Lisa


HAHA radarparet

SPÅRAT

innan det blir ett riktigt inlägg lägger jag ut den här;

HAHA aj min mage, höjden är att johan palm ser ut som en råtta

Superhjältar 09

Idag (igår för att vara exakt :S) så var det fredag! Hmmm det jag ville säga med det var att man på Södra Latin skulle byta kläder med varandra, för att förnya sin garderob och bli av med gammal skit typ. Jag tänkte inte så mycket på det men sen sms:ar Lisa och säger att hon hittat tröjjor åt oss. Soft tänkte jag. Spårat att jag knappt fick på mig den xD


Vi blev ascoola i vår nya "look". Fick andnöd i den... Sen kommer Hanna-Mia fram och säger att det är hennes gamla som hon köpte i London när hon var 10 år xD

Spårat värre!!!

Efter skolan mötte jag upp min älskade Sharre! Vi åkte och hämtade min underbara lillasyster och sen hade vi mysmiddag med min mamma plus två av hennes kompisar. Girltalk;) Underbart!

Hon diggade mina nya glasögon + skjorta. Vem gör inte det höhö.

Sen vid 9-tiden mötte jag upp Mimmi och Laura och fikade på Café Muggen. Vi hade det mest underbara samtalet i historien! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och livet bortom detta;)

Har haft en trevlig kväll och hoppas att ni också hade det.
Godnatt mina små woodstockers!
Kärlek♥
SuZanna

veckans bästa dag

GOOOOOOODMOOOOOORGOOOOOON SÖDRA LATIIIIIIIIIIIIIIIIIN!
Kommer njuta av att höra dom orden idag, ni vet väl vad jag menar?
SAMLING!!!!!
vad tror ni händer idag?
favorit i repris av oily-pär, august och freddy gifter sig till bakgrundsmusik Everytime med Britney?, kommer sanna kickla mig så jag skriker, kommer henke dra ett till blondinskämt?, kommer henke hångla upp någon frivillig ur publiken (suz önsketänkande), kommer aggro-kinesen be någon etta HUKA SIG?, kommer jonna få alla tjejer att önska att dom var hon?
SPÄNNANDE!
jag funderar på att filma allt och visa här sen, det hade väl varit något va? ;)
åtminstonde för er som inte får se det live!

efter min dubbel-matte ska jag möta upp mormor, vi ska gå till en resebyrå och planera våran italienresa, efter det ska vi gå och äta middag och efter det ska vi fika högst upp i skrapan ;) Mycket blir det men åh så underbart!!

LOVE OCH PEACE OCH WOODSTOCK!
ciao
/lizzzzzzzzzzzzzzzzzz

Läraryrket kanske vore nåt?

Hade inte bangat på att ha henne som lärare xD Notera hur hon failar att härma vissa lärare i slutet så att tom JAG måste ingripa o svara RÄTT trots att jag inte ens har den läraren xD

U know I love U
SUZANNA

Me <3 Food

Om någon undrar vad min kost bestod av i London så har jag faktiskt memorerat det;)

Dag 1, lunch på puben On the Hour Glass:
Homemade burger
Chargrilled chicken breast rested on a toasted floured bap with chips and salad garnish
8/10

Dag 1, Middag på Carluccios:
Lasagna traditionale
Layers of egg pasta with tomato, ground beef and lamb and béchamel sauce
5/10 (för att det såg så vidrigt ut xD)


Dag 2, Frukost:
Bröd + smör xD Nej jag vet inte men ni fattar!

Dag 2, lunch på puben On the Tyburn:
Fish & chips
Battered fish of sustainable cod, with chips, peas and tartare sauce.
8/10


Dag 2, middag på Burger Haché:
Någon form av kyckling hamburgare igen tror jag xD
8/10

Dag 3, lunch på någon pub:
Fish & chips igen;)


Och en massa starbucks därimellan! Hahaha intressesmurfarna hoppar av glädje!!!!

Puss o kram
Suzzzzzzzzz

beurke, som vi hade sagt på franska ;)

jag tycker att ytlighet är skit-kul, verkligen! så länge det inte blir för mycket av det, men jag kan njuta av att titta och kolla på snygga människor, kolla fashiontoast.se's bilder om och om igen, men visst är det deprimerande!!
vet ni vad jag gör då? när det känns surt att inte se ut som typ Gisele Bündchen, då brukar jag gå in här: http://kissies.se/

MOHAHAHA

Då var det över!

Språkprovsveckan äro över. Har precis genomlidit mitt spanskaprov som jag inte pluggat alls till. Om man inte räknar med timmen innan...
Det gick bättre än väntat måste jag medge.
Nu har lilla Clara joinat mig och vi ska jobba på Aftonbladet!
See ya!

Språk-plugg-hörnan i cafét! Lisas bränna som tydligen lagt sig nu:) Hon var tydligen kräfta innan xD

Clara på G!

Ser aningen osäker ut..

Kyssar
Suzannna

den lilla blommiga



har ni sett, jag och suz kan verkligen våran grej!
Andra bloggare, http://www.improveme.se/Community/Blogg/rebeccasimonsson, hakar på våran trend!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

GODMORGON WOODSTOOOOOOOOOOOOOCK!
jag ska skriva ett jätte jätte långt inlägg senare när jag kommer hem!
Har väääääääääärldens träningsvärk i varje muskel i hela kroppen efter våran Romme-trip, mest i magen efter allt skratt!
Allt är underbart!!!!!!!!!
sista provet av Språkprovsveckan görs klockan 14.40 idag!!!
håll tummarna för mig!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3'
/Lisa

Om någon tvivlar på våran vänskap...

Hahahaha det är helt sjukt hur lycklig Laura gör mig. Liten chatt mellan henne och mig på kvällskvisten (notera att vi även besitter förmågan att bete oss normalt):


Laura säger:

nej men vad trevligt! här hittar man dig!

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:

nämen hoppsan vad otippat

Laura säger:

ja fy katten vad otroligt märkligt!

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:

hur ska vi fira denna udda händelse?

Laura säger:

fram med champagnen!

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:

oo nooo jag anar bubbel-trubbel

Laura säger:

ojoj oväntade saker händer i denna värld!

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:

som att finna en mandarin i bakfickan

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:

då tänker man:

"nämen! jag hade visst en mandarin i bakfickan"

Laura säger:

ja precis vad ja tänkte på!

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:

...

Laura säger:

punkterna bara stiger och stiger men försvinner aldrig!

Laura säger:

..

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:

.....

Laura säger:

jag tror jag ska lämna denna cyber värld.. och fortsätta in i duschens värld!

Laura säger:

kyssar på din fina hand min fagra dam!

Laura säger:

du äro mycket FRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:

FRRRRRRRÄÄÄÄÄÄNT

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:

jag ska hjula in mot badkammarens mystiska värld

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:

äro den som denna?

Laura säger:

kanske man vet aldrig!

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:


Laura säger:

frräään kärlek skickas till dig!

Laura säger:

våra vägar möts imorgon i gryningen!

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:

FRÄÄÄNARE SKICKAS TILL DIG MIN LILLA BREVDUVA!

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:

<3<3<3

Laura säger:

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:


Men tänk istället att det ser ut såhär:

Haha  Rosa<3

Vi var förresten och shoppade idag medans resten av Södra befann sig i Rommes äckliga backar. Vi har det bra i affärerna istället;) Jag tycker att shopping skulle kunna vara ett ämne! Då hade jag lätt fått MVG! Lyssna här bara:
Jag handlade på Monki för 130:- och för det fick jag 2 par byxor och ett linne. Men det roliga var att linnet egentligen kostade 450:- (jag fick det för 30:-(!)) byxorna kostade 50:- st (kostade egentligen 400:- st). Alltså sparade jag 1120 kronor! Woho!!!!

Kramaaaaaaar
SuZannnna


Livet i London dårah:P

 
Den här bilden säger väl ganska mycket om den historiska händelsen jag var med om?^^

En trött Mrs. Woodstock på Arlandas toalett xD

Ser filosofisk ut utanför något museum (tror det var Victoria & Alberts museum)

Lämnade min kära morfar och brände pengar @ High Kensington Street<3 That's life!

Av en ren slump kom jag upp ur tunnelbanan och befann mig framför THE BIG BEN! Den ni;)

Och vad låg mittemot om inte London Eye? Kärlek till denna stad säger jag bara.

Inte så jävla coolt att stå och snacka med sig själv xD

Se så fint jag fick med båda på samma bild också, vilket gör de två bilderna ovan helt onödiga;) Man kan även konstatera att det gått en kvart för mig att gå från bild 1 till bild 3 xD

Sen var det slut på det roliga och det började snöa. Notera att jag bara hade med Converse och ni som är Converse-ägare vet lika väl som jag att det inte är några vidare snöskor;) Dessutom hade jag bara skinnjacka. Var liksom inte beredd på -10° och snö:O

Burr!

Tog en taxi till Madame Taussauds. Träffade några gamla bekanta som Jim Carrey (tyckte jag såg rolig ut:S), Arnold (trevlig snubbe dedär) och Jimpan!

Haha favorit i repris xD

Underligt att Engelsmännen ligger så efter oss i vissa grejer som t. ex. tunnelbanorna. De är så små så man slår nästan huvet i taket. Sen den där lilla detaljen att 80% AV TUNNELBANORNA SLUTADE GÅ VID EN DECIMETER SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!

Pampiga Marble Arch!

Kärlek<3

Paus på Starbucks.

Vad är grejen med att köra på fel sida av vägen egentligen? Jag fick inget vettigt svar på det:/

G-eah!

FEL-SIDA-AV-VÄGEN!!!! Harrods! Har faktiskt en påse därifrån! Den var dyr... hahahaha

Spårat-tunnelbane-nätverk-2009! (IKEA!) Återigen: 80% AV TUNNELBANORNA SLUTADE GÅ VID EN DECIMETER SNÖ!!!!!!!!!!!!!!! Blir galen!! Gahhh!! xD

Sen bar det av mot Stockholm!

Kärlek till mina små woodstockers!
Suzziiiiie

London London Underbara London

Då var jag tillbaka igen. Hemma i tryggheten och jag kan knappt bärga mig tills jag får sätta mig på ett plan igen. Med Lisa och tjejerna! Skulle inte det vara kul? Det är bara att börja spara pengar...
Ska fixa lite med bilder nu so I'll be back!

PeaCe
SuZanna

@ Heathrow!

Hello mates!
Because there is no swedish letters I decide to write in english. After all, Im in Britain right?;) Fuck the weather here!Have you heard? There has been a snow chaos, the worst seen for over 20 years! And off course, Im stuck in it. There are huge delays and yesterday over 800 planes were canceled. Just my luck huh?
I have been at this shit--hole-of-an-airport for over an hour now. Funny!
When I walked through the security it reacted on my piercing, as usual. I dont get it, its not that big:S But it took them minutes to figure it out and I kept telling them " I have a piercing" but they didnt seem to take any sort of notice of me. Well well. What more can I say?
Apart from my litle airport visit I have had a wonderful time here. I have taken over 200 photos so I will show you more when I get home. If I ever get home...
I miss my friends so much Im dieing!!!! Next time Im going out of the country I have to bring them with me? Are you with me Liz? :)
Tomorrow there is no school! Here in Britain over 2000 schools have been shut due to bad weather. It is fascinating though; a couple inches of snow and the whole country stops working. I cant let go of it; 6,000,000 people couldnt go to work yesterday, the underground stopped working, no buses... Hello Britain!!!!! ITS JUST A COUPLE INCHES OF SNOW GOD DAMN IT!!!!! I thought they were joking but noooo they were not prepared at all.
Any way, no school tomorrow and if I get home in time then I think I will spend it with Laura and Sofia (if they havent made new plans without me) at the gym. The rest will be going to Romme for skiing. Me dont like;)

Shit, ,my flight seems to be even more delayed. Yey!!!

So, whats new? I think Im gonna catch up with what Lisas been writing. I'll write soon!
Hugs and Kisses
Suzanna

aaaaaaoutch

fuck. fuck fuck fuck fuck
bloggen, jag ser ut såhär :
 

och jag överdriver inte ens om jag säger att jag har samma ansiktsfärg som han här under:


HAHA whitegirls som jag bör inte sola solarium....

this is heaven

min kära blogg!
galen dag!!!!!!!!!!!!!!!
imorse började dagen med frukost, pannkisar, med clara på String! Efter det gick vi till skolan och sen tre underbara lektioner med mina underbara tjejer och med min underbara klass, det är en sån dag idag!
sen gick jag på en o-obligatorisk matte och efter det väntade jag på laura och så följde hon med och solade, hon tittade t.om på när jag låg och solade!! tycker att det är så gulligt!! där låg jag, nästan naken, och där satt laura och vi pratatde och pratatde pratade, så skönt att prata med någon som verkligen förstår och som är så lik en själv! Tack laura!!!!!!!!
nu kom jag hem, och ursäkta om det är fel av mig men jag ville bara sätta mig ner i tio minuter och inte göra någoting.
Stänga av mobilen, mysa i aladdin-byxorna och blogga. skriva av mig!!
nu har språkveckan börjat och vi har ett galet schema framför oss! skönt för suz att bara åka iväg första dagarna på veckan :)
jag har en tvätt-tid som jag redan har missat en timme på, ett stort franska prov imorgon och en HUDGE engelska läxa och fortfarande inte ätit sen lunch.... jag har ett rum som inte ser ut som ett rum för att jag inte hittade mina nycklar imorse och jag gick ut i ballerinas med öppen tå och i kjol och i strumpisar för att det såg ut som vår ifrån mitt fönster men i själva verket var det 10 minus ute.. ska jag ens fortsätta?
trots det här, älskar jag varenda sekund!!
vi hörs inatt woodstock!!
I LOVE YOU
pz

blondes have more fun ;)

vackra augusti dagar

HAHA jag måste dela med mig av ett sms jag fick av min pappa just.
jag och lilian, sis, har pratat hela dagen om att vi ska ringa varandra men
vi har haft fullt upp tills nu, så jag ringer lilian men hon säger att hon ringer upp,
några minuter senare får jag;

Lisa lilla Lisa! Pappas Lisa! Inte snacka sent med Lilian nu..
Gå och lägg dig och var pigg imorgon!
Sov gott prinsessa! Puss Dad

Han deal'ar fortfarande med att jag har flyttat hemifrån..
HAHA åh pappan, låter som en liten tant



två bilder som togs dagarna innan jag flyttade.
fina dagar!!

puzz

våran älskling får nu bli min älskling över några dagar.... nu har suz lämnat woodstocksixtynine i några dagar och lever livet i london!
Fuck u älskling :)
fick så söta sms av henne inatt!
Jag: Godnatt princess! Ha världens bästa dagar i london nu!
Mrs W69: Men det kan jag inte ha utan dej :(

det kommer bli tomt utan henne i södras lokaler! tur att det bara är några dagar!
vad personligt det här blev, vad säger du suz? är det okej att jag börjar skriva om våra privata saker? höhö kanske äntligen kunde ta oss i kragen och börja skriva om kategorin: SEX
vi hade den diskusstionen om att sex ger ju alltid läsare men jag har inte riktigt vågat skriva om det än...
vad säger ni, ni ungefär 50 läsare, vill ni läsa om sex?
BÄNGT SEX har väl ingen dött av

så, jag har gaft världens mysigaste söndag, jag var på gymmet i en timme och sen simmade jag i en halvtimme (fridis latmasken bangade)! åt världens godaste frukost med lydia och sen kom frank hit, vi kollade Brad Pitt filmen och jag smälte!!!! varför kan inte jag få bo på en madrass med brad pitt? jävla man alltså. efter att Brrrrre åkte har jag och lydia suttit och pratat i flera timmar, ätit hallon-glass och tittat på vackra bilder från afrika! jag är så sugen på massor, jag vill ut i världen, träffa massa nya människor och åh allt som hör till! På fredag ska jag och mormor börja planera våran italy-resa, det kommer bli underbart!

GUESS WHAT imorgon ska lyda springa och köpa en virknål och sen göra en smal Dread någonstans i mitt hår!!
har varit sugen på dreads i flera år nu men jag vågar inte riktigt än, ska se hur den som görs imorgon ser ut och sen får vi se.... ;)

nu ska jag borsta tänderna, jag ska upp tidigt imorgon på min sovmorgon och äta frulle med claris! på string tror jag!
BISOUSSSSSSSSSS

Tråkigt utanför gaten...


Blev sugen på choklad. Kom på att jag har en sådan ask hemma, dock fylld med kondomer...

@ Arlanda


HEEEEEJ BLOGGEN

HEEEEEEEEJ BLOGGEN!
känns sådär att det är söndag om tre minuter, då var helgen över!
igår satt jag och laura kvar i fem och en halv timme efter att vi slutat och pluggade matte, good girlzz huh? efter det hann jag komma hem, koka soppa och så kom suzanna över ;) vi skrattade åt skolkatalogen, vilket var för länge sen, hade nästan glömt bort hur bänga jag och suz ser ut att vara höhö
sen blev det bio, vi mötte upp laura och claris och vi gick och såg Bröllopsduellen. egentligen skulle vi ha sett Australia men jag somnade nästan när jag såg trailern så jag valde bröllopsduellen ist ;) jag har skrivit det förut men jag skriver det igen; jag vill gifta mig.....
idag, eller nu blir det igår, har jag radat upp framför min franska och italienska bok och med tre kannor te och bara isolerat mig. så när saffia ringde runt sju och frågade om vi skulle gå och se I taket lyser stjärnorna och jag blev alldeles sprallig och kunde inte sluta le! väntade på hjenne utanför sergel och självklart ska hon skrämma mig och jag skriker, nästan någon decibel högre än usual och sen köpte vi biljetter. helt fullt förutom en plats längst till höger längst bak och en längst till vänster längst fram, hahahahah fuck that, vi tog trappan. vi kröp ihop i trappan och grät, och grät och fnittrade lite åt hur SNYGG tsatsiki har blivit!!! minns ni lilla tsatsiki från tsatsiki morsan och polisen?

var bara tvungen!
saffye hade någon teori om att han måste bo här på söder, för "alla dom där gör ju det"
hoppas jag springer på honom på ica, då frågar jag på tyska om han vill fika med mig ;)
(höhö line från filmen)
Måste bara säga att inlägget här under måste vara bland det bängaste inlägget hahaha underbart

och idag kom Lydia hem från afrika, underbart att hon är hemma igen, det har varit tomt!
pour moi, ett jättefint handgjort armband och en underbar sjal! love it

och hippien drar till london! Jag tar bloggen i mina egna händer ;)
imorgon blir det träning och sen möter jag nog upp saffiiiiiiiiiiiiii
nu blir det antingen Australia, The curious case of Benjamin Botton eller sängen ;)
PUZZZZZ
LIZZZZZZ

RSS 2.0