Möööööööööööötley

MÖTLEY MÖTLEY MÖTLEY CRUË CRÜE CRÜE
MÖTLEY MÖTLEY MÖTLEY CRUË CRÜE CRÜE
MÖTLEY CRÜE MÖTLEY CRRRÜE
MÖTLEY MÖTLEY MÖTLEY CRUË CRÜE CRÜE!!!!!!!

DEtta tog mig typp 10 minuter att skriva så jag tackar man för mig och drar till Bborlänge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag supa fram den redan ludna apan inom mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kräver itne att någon fattar för det gör jag inte själv o nu ska jag hälla i mig redbulll o bli människa igen!!!!!!!!!!! För att sen bli en luden apa?

//Suzzzz

Peace and Love tisdag-söndag

PEACE AND LOVE IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vi ses där ;)
Vi lyckades jobba oss upp klockan halv nio, nu kommer vi vara övertaggade hela dagen och tåget går kvart i fyra, bra jobb
nu är det Fridas säng som g'ller, sen Pappa, sen Booza, (ha ha)
SEN PEACE AND LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vi taggar sönder här i sängen
Pus spuss

/Lisa & Frida


right from ön

hääääj
LISA IS IN THE BUILDING ;)
fuck vet ni hur fort dagarna går här på Gotland?
Måndags, chillade här hemma, försökte packa upp lite av mina grejer.
Tisdags, låg i trädgården hela dagen tillsammans med Lilian och Rickard. Åt kanelbullar från bageriet och drack rabarbersaft.
Onsdags, Låg i trädgården hela dagen med Lilian. Satt i gräset och åt pizza med hela familjen. Lisa kom hem till mig på sin rosa moped, vi gick på promenad i skogen, åkte till visby, festade på en segelbåt, sov i våran lägenhet i visby, träffade Natta och Bellis, jag gick i alla affärer här i visby med natta, vi åt piggelin i almedalen, Lisa kom hem till mig igen på kvällen, Lisa körde en kärleksförklarning till Clara, jag badade underbaraste bubbelbadet, Jag Lilian och Rickard skrattade åt Vi hade iallfall tur med Vädret igen.
Och idagtar jag inte av mig min pyjamas, spelar gitarr med Pappa, ska laga fisksoppa, baka en midsommartårta och titta på bobdylanfilmen med Pappa.

JAG ÄLSKAR GOTLAND


Peace and Love, en vekca kvar

Nej hörrni, EN VECKA KVAR, och jag taggar snart sönder!!
För er som inte förstatt en sa aker Jag, Suzanna, Ida, Clara, Frida och Jossan (eventuellt Felicia), till borlange pa Tisdag runt fyratiden för att skrika sönder vara röster till alla bra band, festivaltalta för första gangen och traffa sköna mannsikor!!
kan bli sommarens skönaste vecka ;)
Ses vi dar??


GOTLAND

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ;)
jag ber om ursakt tusen ganger om för dalig uppdatering!! lider faktiskt med er
handen pa hjartat sa har livet varit för underbart dom senaste veckorna  och jag har varit upptagen med flytt..

gissa vart jag ar... GOTLAND! 
igar packade jag ner hela mitt rum i vaskor och sen tog jag och pappa baten hit. Yes, vart jag bor i höst ar fortfarande oklart, jag kommer iallafall inte bo pa Borgmastarg 13.. FITTA förstar ni hur bra jag har bott, det kommer kravas ett slott pa götgatan för att vaga upp min borgmastargata.

det ar iallafall helt underbart att vara hemma i stenhuset pa gotland, fast om jag fick bestamma skulle alla tjejerna varit har, da hade det kants annu annu battre!! istallet sitter jag pa trappen och klappar Fletcher, och nu vanntar jag pa att la syskon ska vakna.. en av dom skönaste sakerna ar att jag inte har nagot bestamt och att jag inte har nagon aning om vad jag ska göra idag.Hur skönt!!

Anyway, dom första dagarna pa sommarlovet har varit blöta och underbara. Lite trakigt att jag inte tagit sa m,anga bilder sa jag kan skriva om dagarna under dom..

Nu hungrar jag ihjal!!
lovar att skriva sen ;)
/Lisa

Psykbryt på mattelektionen

Jag har nu insett varför jag fick kämpa för mina Gn i Matte. Anledningen är att det är så mycket roligare att klottra! Här är några av mina favoriter:



Tänk vad många Disney-filmar man kan komma på under en dubbeltimme:D

Tänk vad många Beatles-låtar man kan komma på under 50 minuter:D

Jaa, jag är fortfarande vaken och går igenom en massa onödiga saker... Om ändå Niklas var här och fick mig på andra tankar:/ 4 månader idag!!!!!!!!!!!!!!!!!<3:D

Peace
Suzzi

Vomera 3 bokstäver

Jag är så äckligt taggad på peace n love nu så jag går i taket vilken sekund som helst! Har energi som ett duracellbatteri- kommer aldrig sluta gå! Och för att bevisa dettta ska jag ut och gå hela natten! Eller inte. Men pigg är jag.

Har nyligen avreagerat mig i Kissies blogg. Hon ber om det och jag har tråkigt= perfect match! Jävligt smart tjej det där. Hon skriver: "Mina läsare är idioter" och folk kommenterar som om det va självaste julafton. Hon är som en sockerbit och läsarna är flugor. Hon är inte bra för oss men vi får inte nog!!! Vi vill ha mer mer MER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Sen att hon lägger ut några random bilder på några randomt fula bloggtjejer som är halvt nakna: nästan 1000 kommentarer! Och inte nog med det!!!!!!!!!!! Hon skriver en halv självbiografi innan bilderna och det är DÄR läsarna går i taket. Ahhhhhhhhh man nästan beundrar tösen. Hon är barbiedockan jag aldrig hade, eller så är hon barbiedockan som min hund åt upp i protest. Svårt att veta vilket. Ehmm... ja, jag kanske var inne liiiite för länge på hennes blogg och hon skulle säkert ta detta inlägg (som jag tillägnat henne märker jag) som att jag är avundsjuk på henne lr att jag är ett socialfall till mamma. (där igen!!! otroligt smart tjej att ge sig på en grupp som unga mammor).

Någon mening med detta?
JAG SPYYYYYYYYYYYYYYYR ÖVER HELA HENNES LILA BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nej tänker inte unna henne en bild, ni vet ju alla hur hon ser ut? Hon är ju så käääääääänd.

Peace
Suzanna

Ännu en kärlek

Nu har Lisa dragit till sin ö. Hoppas hon har det bra där! Den jäveln... Nöjd nu Natta?! xD
Jag har tröstshoppat! Hittade inget passande perfekt paraply men en klänning fick jag med hem. Lisa sa något om att hon ville ha den förut så då köpte jag den och tänkte på henne:D
Ska bo i den är tanken:)

Nu ska jag dessutom försöka fiska hem ännu en klänning från tradera:P Sen ska jag fundera ut var jag ska få pengar ifrån:P Skit.

Imorn ska jag på disneykväll hemma hos Bellan. Ser fram emot det as hell!!!!!!! Finns det något mysigare än en helkväll med kompisar och tecknade nostalgi-filmer? Det lär det väl göra men kan inte komma på något just nu när jag bloggar och budar på tradera samtidigt.


Ciao så länge!
Suzanna

Hemma!

Nu är jag hemma igen! Har varit borta över natten och borta nätterna innan, därav inget bloggande för min del. Någon har klagat på att det var för lite bloggande och att bloggen blivit tråkig. Jag försökte hunt you down men det gick inget vidare... Kan iaf säga att Lisa har skrivit inlägg som inte är klara än och jag har en massa jävla bilder men jag njuter ju sååååå mycket av lovet att det känns ltie halvdant att sätta sig vid datorn och blogga. Inte att jag tröttnat, nejnej, bara att tiden är knapp.
Nog med ursäkter, JUST DO IT!
Ser nu att fyllesms:en börjar hagla in. Vet aldrig om man ska svara på de, om det är värt. Hmmm .. Ingen ville va med mig ikväll så jag har sett "Vi hade i alla fall tur med vädret- igen" med ffamiljen. Älskar ju ettan och tyckte även att tvåan var ltie smårolig. Tummen upp!

Imorgon ska jag träffa min älskade Lisa! För nej, vi har inte setts alls på lovet:S:S:S Om man inte räknar med snabbisen i vitabergsparken då vi RÅKADE vara på samma plats med olika gäng xD Räknas inte. Punkt. Jag ska åka ut till gotland!!!!! Wiwiwwiwiwi!!!!!!! Funtar på att bosätta mig där fram tills peace & love:D:D:D Maybe baby??? Höhöhöhö. Lika taggad som en igelkott känner sig på facebookbilder.
Och vet vad???? JAG HAR HITTAT DE PERFEKTA FESTIVALSTÖVLARNA!!!!!!!!!!:D


Hur underbara är de inte??? Nu är jag beredd för alla väder! Frida kan köra upp sina svarta stövlar!!!!!! Höhöhöhö. Jag ska dessutom köpa ett par rosa shorts och en rosa bikini:D:D Sen kan jag slänga med mitt blonda hår och spatsera runt i mina blommiga stövlar och välkomna mitt favoritband till Borlänge. Livet!

Juste, medan Lisa åker till gotland imorn och förbereder för min ankomst ska jag spendera några dagar på landet. Jag ska nämligen ta över vår gölliga lilla friggebod och göra om till mitt ställe. Perfekt! Så ska vi säga att jag kommer på onsdag lr torsdag Lizz? Hur är gotland under midsommar btw?;) Höhöhö. Hon ba bjuder in sig själv över midsommar.

My place @ Gålö;)

EHm en random bild! Här tillbringade jag min skolavslutning!

På långholmen!. Kände mig varmt välkommen i den kalla natten...

Btw, såhär såg folket ut på väg från skolavslutningen. Något gick snett och jag och Isabelle hamnade på café String medan de andra gled vidare nerför gatan^^


(Spana in Lisas dysseparaply som gick sönder åt alla håll och kantar. MOhahahaah)

Nu ska jag uppdatera mig lite i cybervärlden men bli inte förvånade om jag kommer tillbaka;)
Peace n love n fucking magic!!!!!!!!!!!!!
Suzzzzzzzzzzzzzzzzzi


Avslutning!

Känns som igår som man satte sin fot i aulan för första gången. Och nu har det gått ett år. Otroligt.
//Suzanna

sista skoldagen

godmorgon hörrni!
vet ni, idag ar det varan sista skoldag i ettan!!
det kanns helt overkligt, hur manaderna, veckrna och dagarna egentligen flygit förbi
dagarna och veckorna och manaderna har varit sa intensiva pa södra, jag har alskat allt som har hört tillt nsödra latin men det har varit dagar jag kannt nagon slahgs hatkarlek till allt
IAF,  sa tanker jag skriva av mig allt isom hant det har aret ikvall eller iumorgon!!

PUSS
/Lisa

Se och Smält!

Och lyssna förifan inte på min röst:D

//Suzanna

Godmorgon och glad fortsättning!

Hej hej kära blogg!
Ny dag, halva har gått. Och jag har inte kommit längre än till köket för att hämta frukost. Hur ska man ägna denna dag då? Har en känsla av att alla mina kompisar hatar mig och är med varandra just nu och har jättekul. Och om jag ringer kommer de nog klicka bort mig och säga " det är Suzanna, svara inte". Sen kommer de fortsätta att ha jättekul medan jag sitter och funderar på om jag ska investera en sommarkatt som sällskap. Mycket möjligt.
Eller så hör de faktiskt av sig:O Återstå att se:D Älskar er!

Igår efter skolan stannade jag, Laura, Niklas och Bellan kvar och såg den underbara pjäsen/musikalen "Spader Madame". Den var helt underbar!!!! Skrattade jättemycket:D

Efter det åkte jag med Laura hem och åt kladdkaka. Sen tog det i stort sett slut på fantasin så jag åkte hem. Jag bestämde med Maddock den äldre att vi skulle ha nattpicnick i Märsta. Men mamma ville inte att jag skulle åka till Märsta:S Och vet ni vad som chockerade mest??? Jag lydde!!!:S:S:S:S Vi kom på det efteråt, ofta jag lyder????? Men Maddocken kom in till stan istället och vi bestämde oss för att besöka lilla-dysse-sthlm; Norrtälje. Sagt och gjort satt vi på bussen mot norrtälje:D
När vi kom dit tog vi en promenad och hann i stort sett att se hela Norrtälje och 15 minuter senare satt vi på bussen hem igen:D Lätt värt!

Höhö yes, vi var där;)

Har aldrig turistat så snabbt, men vi kom hela vägen ner till vattnet!

Dörr. Simon o Nils Ferlin tror jag:S. NorrtElje. Simon och ett ypperligt fint valv:D

Minns ej vad han sa men vet att jag hade all rätt att kolla snett^^ Nöjd ekorre?

Nu vet ni hur man kan ägna en fredagsnatt!
Peace
Suzanna

Spillersboda ftw!

Har varit så enormt dålig på att blogga. Hatar att börja ett inlägg så... Men har faktiskt, till mitt försvar, haft fullt upp. Nu kommer härliga bilder från våra dagar på Fridas landställe, Spillersboda. Njöt varje sekund och det spårade hela tiden. Mogenheten var så låg den bara kunde bli och allt var relaterat till sex och vi gick nakna 90% av tiden. Underbart!

Livet på en pinne. Jag och Lisa insåg att vi var mansgrisar. Det första jag gjorde när jag kom till stugan var att hitta en bajen tröja:D

Där ja!

Mys och sol:D

Sol.

Grillade marschmallows:P

Mumma.

Nakenbadarna!

Resan hem.

Mys med "svärdet i stenen" bästa rullen!;)

Min och Claras sovplats. Heaven!

Ny dag, nya outfits. Så spårat som möjligt vare. Livet.

Tuffing i rosa solglas:D

Mot båten!

Jag vet. Jag är cool.

Det är så man ler.

Jag vill va er! Så coola!

Men jag var ju aningen coolare kom jag på;)

Hur tänkte du där Clara?^^

Napp!

Där ja;)

Jag och Clara kirrade rensningen.

Jag var tvungen;)

Medan Lisa och Frida bakade bullar:D

VS.

:D:D

Sen vankades det monopol och erotiskt novell-skrivande:P

Dagen avslutades med Michael Jackson;)

Det var det och nu ska jag gå och göra något åt mitt liv. Ha det gött:P

Suzzi Sixx

Gummi åt folket!

Jag är på jakt efter de perfekta festival-gummistövlarna! Vill inte ha vanliga tråkiga. Tänkte mig något i stil med detta:

Wow säger jag bara! Synd bara att inga av dessa säljs i Sverige...

Peace
Suzzi

mormoris

har just tagit varldens skonaste bubbelbad, luktar sommarang ;)
& om en halvtimme springer jag ner till Medis och tar tuben till Mormor, jag  var dar igar ocksa men far aldrig nog!! önskar att hon bodde större, da skulle jag flytta in direkt!!
har förresten fatt bilderna fran nar jag och Clara var och seglade som snart kommer ut!1 helt underbara bilder!
far se vart jag hamnar ikvall, kan inte bestamma mig for vad jag vill göra!!
PISS (citerar Gudrun)
'
hahahahahah och arets vardaste inlagg

(Lisa

saknar den har dagen

My bloody valentine & Laura

HEEEEEY BLOGGEN
gissa vad jag och laura gjorde igar, ;)
Vi gick  pa  3D  skrackfilmen ;   MY BLOODY VALENTINE
jag har aldrig varit gladare över att nagon sovit över, hade inte pa nagra villkor gatt hem ensam igar!!och hur obehagligt ar det inte att se skrackfilm pa bio, lag nastan löver laura ett tag och det var inte en sek vi slapptew varandras hander! hahaha chill iaf

HAHAHAHA
 

RSS 2.0