Ägget kläcks!

Såhär kan ett besök på Naturhistoriska se ut:


Du är så otroligt underbar!
/Suzzi

Frans is the man!


Frans är en riktig festprisse och jag och Lisen har träffat på honom några gånger=) En riktig spårare!
//Suzzi

high valley

jag, linda, frida och ida har just käkat en sån där frukost som man bara äter här hos frida! helt underbart
gårdagen var rolig!!!!!!!!!! tyvärr besviken på linda efterson att det inte blev någon smsroulette....
destination södermalm
/Lisa

update

Helluu bitches!
Jag antar att jag far börja med att be om ursakt för att jag glömt bort min och Suzs alskade Woodstocksixtynine.blogg.se pa sistonde men jag ar back on track med listor och grejer. plus att det har hant sa otroligt mycket saker sa jag maste skriva av mig nuu!
Sa en update pa vad som har hant;
Min Pappa och min Syster var har i stockholm förra helgen och tittade pa en tvaa i Björkhagen. Vi fick den detta resulterar att jag och Lilian kommer flytta ihop i en tvaa efter att vi har kommit hem ifran Indien i mars!!! Vilket i stort sett ar allt jag vill ha; bo tillsammans med min syster som aven ar min basta kompis i en egen lagenhet 9 min med tunnelbanan till Södermalm! Visst, björkhagen ar ju inte som mitt alsklings söder men jag har en kansla av att Björkhagen kan bli ett javligt bra alternativ!!
Vi ska ocksa mublera lagenheten och efter tva veckor i Indien tror jag att jag och lilian kommer hinna samla pa oss riktigt fina tyger, ljuslyktor, överkast och allt det dar ni vet.

I skolan har vi fatt en ny Naturkunskapslarare som uppskattas HÖGT av hela klassen och speciellt av mig, clara och frida. Jag har börjat uppskatta naturlektionerna igen och ar glad över att inte ha hitler som larare fem ganger i veckan. Plugget har lugnat ner sig men jag har haft mycket iallafall eftersom jag pluggar inför varan vecka i Metz. Om precis en vecka inatt kommer jag, isabelle och sara baka bullar mitt i natten hemma hos sara och med hjalp av skratt, bullar och kaffe ska vi försöka halla oss vakna för att typ halv fyra bege oss mot Skavsta flygplats och sen flyga till Metz. och jag kommer mötas av Maria och hennes mamma.
Efter flertal mail nu sa börjar jag inse hur glad jag ar över att jag valde Maria. Hon kanns som en fulltraff men jag ar beredd pa att det kan bli motsatsen. Gud. Tank om hon ar motsatasen.

Det senaste helgerna har varit sa blandade. Tva födelsedags fester pa rad och sen en intensiv helhelg pa sjukhus. Jag hatar sjukhus, det ar utan tvekan en av de varsta platserna som finns. Att sitta brevid pa en hard pall och halla en hand i timmar som kanns som sekunder och försöka första men inte första och att kanna sorgen som finns djupt i vaggarna och kanslan att vilja byta plats med nagon, ta nagons smarta och önskan om att ta nagon annans lidande.

igar var en av de mysigare stunderna av helgerna som har varit. jag, clara, frida och sara köpte pizza. och pa vivo var det taberas pa godiset, som clara sa underbart uttrtyckte det, och vi köpte godis för 2,50/hg. sen hyrde vi en hemsk film som jag aldrig mer vill se om. Anti Christ. Nar vi stod i videobutiken gav jag förslag pa L.A gigolo och jag var sa himla sugen pa en dalig amerikansk tjej film men det blev Anti christ. Det enda positiva med det var att alla lag i varandras knan och drog stora duntacken över huvudet för att slippa se. Och hur mysigt ar inte det! 

det enda negativa igar var att Clara akte till frankrike idag och samma dag som hon kommer hem kommer jag att aka till Frankrike sa vi kommer inte traffas pa tva veckor. vilket kanns overkligt. handen pa hjartat har jag svart att se mig sjalv de tva kommande veckorna utan clara sa jag försöker att inte tanka pa det. det var hemskt att sluta krama henne igar nar hon skulle ga. jag önskar att jag kunde se det fina med avsked och med att sakna nagon, but I dont.

och pa tal om clara sa gjorde vi i veckan det vi gör allra bast; raggade upp en italienare och en fransman pa donken och visade dom runt i Sthlm i flera timmar. Jag alskar vardagsbrytande handelser!!

ikvall ska jag dansa i fridas vardagsrum till vad som spelas i hennes ipodhögtalare tillsammans med underbara tjejer, fan vilka kvallar vi har haft nar vi förvandlat fridas vardagsrum till dansgolv och dansat tills vi ar sa varma att alla maste springa ut pa balkongen.
nu ska jag möta upp frida och linda pa medis för att ga vidare till elton's crib pa bondegatan och för att sen bege oss till högdalen och göra en stor kycklingsallad till alla tjejer.

Livet ar underbart nar jag tanker pa alla kommande saker men gratt nar jag vandrar i ett vitt söder och fryser asset av mig.
sjalvklart aterkommer jag snart!
PUSS!
/Lisa

Visste ni att;

att jag vill - ga en lang promenad över hela Södermalm men maste skriva en  rapport
att jag har - otroliga vanner
att min senaste kyss - var en puss som blev valdigt lang med clara igar
att jag lyssnar mycket på - vad min pappa säger
att jag funderar på - mina kommande resor
att jag pratar – som ett dysse och alldeles för högt, hela tiden
att jag inte gillar – snö i under en flera manaders period
att min första riktiga kyss – var acklig och att jag sa till min basta tjejkompis att jag aldrig mer skulle kyssa nagon
att jag avskyr när folk snackar - utan nagon grund till vad de snackar om
att kärlek är – Suzanna&Niklas men nagot som jag inte har förstatt an, tror jag
att jag gillar – leenden och skratt
att jag alltid kommer att – satta min familj framför allt annat
att jag är förälskad i – mig sjalv
att sist jag grät var – förra helgen och jag tror mina tarar tog slut da
att min mobiltelefon är – jatteful, jattegammal och en present
att när jag vaknar på morgonen – ar det första jag tanker pa att jag vill flytta till lagenheten i Björkhagen
att innan jag går och lägger mig – mediterar jag
att idag har jag – atit frukost pa sangen
att i kväll ska jag – dansa hemma hos Frida
att i morgon kommer jag – älska livet och natten
att jag hoppas –  att min F ska bli frisk igen
att jag verkligen vill - aka till London tillsammans med alla tjejor

there u go, jag lever!
/Lisa

Vad som gör min vardag

Det krävs väldigt små saker för att förgylla min vardag och få mig ur sängen på mornarna. Här är några exempel:

Att vi numera läser Macbeth på engelskan och att Shakespeare är skrivet på ett så snyggt sätt=)

Min nya halsduk gör det lite mysigare att gå ut i kylan på mornarna.

Mina nya randiga strumpbyxor som Sofia köpte till mig igår! Har gått och tjatat om de i ett halvår eller något och hon hittade de!=D Tusen tack! Sen gör mina nya skor mig glad;) Fast bilderna visar inte riktigt hur höga de är...

Min söta lilla ring som jag fick av Clara och Lisa!

Niklas mössa! Blir helt lycklig när jag ser den- och honom!=D

Mina nyinköpta klänningar! Mönstret på den ena förbryllar mig- tänk att jag skulle komma att gilla det, och klä i det;)

Haha! Tänk att se den här kontrasten varje morgon;)

Min fönsterbräda! Mysiga ting=)

Att få bilder på mina syskon som är i Thailand! Saknar de så otroligt mycket!!!! Vill att min vackra lilla syster ska komma hem!

Det var bara ett fåtal exempel på vad som förgyller min dag;)
//Suzzi

lycka

JAG AR SA FYLLD AV GLADJE JUST NU!
/Lisa

Lizette's kattis

I övermorgon ska vi kolla pa en lagenhet och jag kan inte sluta tanka pa hur mysigt det skulle vara att ha en liten katt hos oss eller en liten lite chihauhau'a.. Bade jag och Lilian hatar ju hundar sa en liten kattunge. Eller en stor Fletcher hahaha
Fast a andra sidan  ar  jag ju uppvaxt pa landet och tycker egentligen att det ar fel att ha katter/hundar instangda i en lagenhet
MEN sa ser jag den har biulden pa min tjejkompis lilla kattunge;


Nastan FÖR söt! jag dör lite
/Lisa

onsdags morgon

Godmorgon!
Jag har fatt en mini sovmorgon som jag tror kommer göra hela min dag. Ar jattepigg och har sa manga roliga amnen idag, minus naturkunskapen men tack vare en ny larare sa kanns aven den rattsa kul ;)
& sen ar det förstas foto idag!
Jag ska ocksa försöka fa vara barnvakt at Leo idag, saknar ju "lillebror"!!

Igar sag vi pa teater i Aulan som handlade om droger och alkohol.. Jag tyckte att teatern var som en förelasning och jag har alltid varit imponerad utav förelasare! Det ar bland det med imponerande jag vet, en manniska som har gatt igenom sa mörka saker som man kanske egentligen aldrig vill beratta om men att nagon kan vara sa stark att dom klarar av att göra det med syftet att hjalpa andra manniskor!
Jag skulle vilja bli förelasare nagon gang i mitt liv, verkligen, fast jag vet inte om jag skulle klara av att blotta mig inför sa manga okanda manniskor. Som en san dar mardröm om att ga till skolan naken, typ.
Fast jag skulle sa fruktansvart mycket vilja hjalpa andra att ga igenom saker som man sjalv redan har gatt igenom och har erfarenhet av.
Jag tror att jag nagon gang under mitt liv kommer halla förelasning om mitt eget liv och nar jag kommer göra det kommer jag nog tycka att det ar det ar den mest imponerande saken jag nagonsin gjort.

/Lisa

varldens basta farmor

Idag fyller varldens basta farmor 83 ar!!!
Ska köpa en stor prinsess tarta till henne i helgen..

Lilian köpte tre ringar till mig, lilian och farmor som pa ett eller annat satt alla liknar varandra... Hur fint ar inte det!
Jag har min pa mig varje dag och kan inte titta pa den utan att tanka pa farmor..
/Lisa

i'm alive!

HAHA vad ar det för fel pa mig? varför började jag precis laga thaisoppa? varför ater jag middag fem över elva pa kvallen?
just nu skrattar jag at det för att jag inte kan göra nagot at det men oj, om jag kunde beskriva i ord vad jag skulle göra för att ata middag tillsammans med min familj prick klockan sex pa kvallen.. det kanske ar precis det jag har gjort istallet för att ata ikvall, jag har skrivit en argumentationsanalys som inte ska vara inlamnad förran pa mandag men jag skrev den ikvall sa att jag inte ska behöva plugga i helgen EFTERSOM PAPPA, LILIAN OCH RICKARD KOMMER I ÖVERMORGON!!!
Sa det kommer nog bli ganska manga middagar och resturanger trots allt.. ;)

Vill ni veta nagot annat underbart som kommer aga rum i helgen?!
Jag och min Lilian ska titta pa en tvaa i Björkhagen som vi kommer flytta till om vi tycker om den! Skulle vara ultimata att fa dela lagenhet med min andra halva! Sa hall tummarna för oss pa Lördag!

Nu vill jag ha ansiktsmask, fruktsallad och dö framför paradise hotell!
/Lisa

Flumm med papi

Vi får inget gjort här hemma, speciellt inte när pappa insåg att det fanns en webcam på min baby;)

//Suzzi

Thailand i bilder


En blek och väldigt sliten Suzanna på Arlanda=D

Första dagen, blek! =D

Juni's favoritställe=)

Lillskiten<3

Jag och lillskiten=)

Piña colada!

Så såg mina morgonar ut:P


Fina bror<3

Fjäril.

^^

Piña Colada?

Partypinglan!...

Årets man!

Jag och lillebror=D

Bilden talar för sig själv;)

En kväll på hotellet.

Juni gick och tjatade om allt hon ville ha och tillslut kontrade Johan med att han ville ha en egen palm med blå lampor:S

Jag och morfar tog en tur på floden i Bangkok.









Lilla morfar=)


Nu orkar jag inte ladda upp mer=)
//Suzzi

Don't go away mad (Just go away)

Här ligger man med hög feber och kollar på Mötley Crüe dvd efter Mötley Crüe dvd. Kan man ens säga så? Vad blir dvd i plural? Det är väldigt underhållande; vissa är helt fucking underbara t.ex "Girls, Girls, Girls" och "Looks that kill" och andra är kassa som fan "Without you" medan vissa är helt jävla sjuka och inte ens går att förklara "Afraid". Ibland får de för sig att testa något nytt som en ny frisyr och jag säger bara en sak; gör inte det!
Nu vill jag dela med mig av en video där Vince är så het att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vill men det går inte... Av nån anledning får man inte bädda in den här för youtube:S Jag länkar;) Don't go away mad!
Det får bli lite "Primal Scream" istället=D

Fast när jag tänker efter är inte det riktiga videon... Det är en blandning av typ allt. Vafan är det Youtube har emot Mötley?!! Det står "Inbäddning inaktiverad på begäran" på varje video! Men men, jag lider inte=D
//Suzzi

KING CURTIS


HAHAHA jag kan inte sluta skratta at det har...
skönaste kidden 2010 ;)
/Lisa

Paradise Hotell

Igar hade jag Paradise Hotell Marathon har hemma hos mig, med fruktsallad och ansiktsmask!
Alltsa jag förstar inte vad det ar med mig, JAG ALSKAR PARADISE HOTELL!
Handen pa hjartat brukar jag inte vara nagot big fan av svenska pogram i style med big brother.. men Paradise!
och jag vagar inte riktigt saga till nagon att jag följer paradise och tro mig, det tog ett tag innan jag vagade saga det vid lunchen, men nar jag val sa det kom det fram att bade Suzanna och Clara följde det! Och frida som som trodde att det var ett skamt att vi tittade pa det ar sald ;)
Jag och Suzanna har aven utnamnt Cimon till arets man! 

Vilken javla man... 
/Lisa

HOMECOMING

SUZANN KOMMER ANTLIGEN HEM IGEN!!!
förstar ni hur sjukt det kanns att inte ha traffat henne pa ungefar en hel manad!







Du och jag mot varlden ;)
/LiZeN

2 High 2 Fly!

Im leaaaaving!!!!!!! Nar som helst vill saga!
Sitter nu pa hotellet i Bangkok och vantar pa taxin! Som jag har langtat efter det har, vill komma hem, hem till kylan! Star inte ut med varmen!!!;)
Har shoppat lite idag och ar acklad av alla manniskor som tror att man vill kopa just deras grejer, som drar i en, som skriker "TAXI, TAXI!!" nar man gar forbi. Jag har inte nerver till sant och kan da bli riktigt otrevlig. Jag vill bara skrika "JAG VILL INTE HA ER JAVLA TAXI OCH OM JAG VILL DET SA SAGER JAG TILL, FOR I HELVETE!!!!!". Typ.
Men annars sa funkar det ganska bra. Pratar numera lite thai, mysigt sprak. Har dock ingen mer anvanding av det hemma om jag inte skulle fa lust att prata med Malisan;)

Haha forresten Lisa, nar ar Maddes och Annikas fest?xD
//Suzzi

2 cool 4 school

GODMORGON!
Jisses vilken javla start jag har haft i skolan! Helt galet, precis som nar jag lamnade den och södra latin i ett nötskal! Prov idag, argumenterande tal och argumenterande analys pa mandag! plus alla laxor i alla sprak och alla nya pabörjade projekt! Jag har varit sa bitter och svurit för mig sjalv i tva dagar nu.. och suzanna har inte varit dar och fatt mig att skratta at allt ist! Men idag blir jag av med Naturkunskaps provet och till min förvaning sa lyckades jag lara mig genetik och celler!  Im gonna nail this motherfucker!!  hahaha
Jag funderar förresten pa att ga ut ikvall. Jag behöver det. Bara satta mig pa malmen eller medis bar&cafe i nagra timmar. Samla ny energi!
Först vantar fotolektion till klockan fem, gud vad jag har langtat!

/Lisa

skolan & personligt meddelande till Suz

idag börjar jag skolan igen. kanns för det första overkligt att vakna upp i en lagenhet och höra en och annan bil utanför istallet för att vakna i ett stort stenhus och bara höra tystnad. eller att pappa försöker smyga genom mitt rum utan att vacka mig. för det andra kommer det kannas konstigt att jag inte har lilian brevid mig. vi har seriöst suttit ihop i mer an tre manader, seriöst. traffats varje dag. och suzanna som ar i thailand. att hon inte kommer sitta och fnissa med mig pa psykologin. och sa kandes det jatte konstigt att inte ata en riktig pangfrukost. jag alskar pangfrukostar, hemma pa gotland sitter vi i kanske en och en halv timme. lyssnar pa melissa horn. dricker smoothie's, gör tunnbrödrullar. chailatte's. jag tittade i min kjyl. tomt. och melissa horn later inte lika bra nar hon inte spelas pa pappas stereoanlaggning. överhuvudtaget inte lika bra utan pappa och lilian.
men sen tanker jag pa Laura, Clara, Sara, Frida, Saffie, Isbelle och Sofia och börjar le igen. mina stjarnor som jag ar övertygad av att de kommer göra min dag underbar. har inte traffat en enda av dom sen innan den 17 december. kanns helt sjukt. pa nagot satt har det varit vart den har tiden, för jag vet hur glad jag kommer bli nar jag ser deras leenden komma mot mig och sen krama mig hart. jag alskar, verkligen alskar, skulle kunna döda för, nar jag ser clara lysa upp och springa mot mig och krama mig sadar hart som bara hon kan. bland det basta jag vet.
nu ska jag borsta gaddarna.
SUZ alskling, underbart att höra att du har det sa bra!!! och glöm mardrömmarna! synd att du inte kan tatuera dig!
Vilket datum exakt kommer du hem! Du far inte vara borta i helgen nar annika och madde har sin fest, du gjorde ju i stort sett den förra, du maste vara med mig!! Kan inte ga pa den utan dig!
Love uuuuuu!
/Lisa


ps. glömde beratta hur mycket jag saknar den har ugglan


Let there be morning

Hey hoe!
Fucking thaidatatangentbord!! Fattar nada och det tar tid att skriva!

Idag gick jag upp vid 8, det har varit en irriterande vana nu varje morgon, och laste. Sen badade jag lite i poolen, solade, drack en islatte, bada lite till och sen gick resten av familjen upp:) Efter frukosten pallrade vi oss ivag till en liten strand och badade och solade. Sen gjorde jag en henna tatuering. Det var min dag i stort sett.
Kyssar!
Suzzi

Live and let die

Jag orkade gå tillbaka till hotellrummet, duktiga jag;)

Jag och min fantastiskt söta lillebror=)

Familjen=)
Det där tog fantastiskt lång tid så nu skiter jag i det här!
//Suzzi

Aces High!

Kan inte fatta att detta är året som jag ska se Maiden, Mötley och Kiss! Jag ligger och lyssnar sönder de varje dag OCH JAG ÄLSKAR DET!!!!!!! Har läst ut Slash's självbiografi och ligger och lyssnar på G N' R hela tiden för att relatera till det han skriver. Det är så fantastiskt. Mamma har blivit lite smått besatt av Mötley nu efter att ha läst deras bok så vi har fått ett gemensamt intresse. Love it!
Känns tråkigt att jag inte kan ladda upp bilder för tillfället (jag kan men orkar inte pallra mig iväg till rummet, det tar ju faktiskt 2 minuter) så jag tar nog det när jag kommer hem.
Har legat och pressat lite i solen, lite färg skulle man ju vilja ha i alla fall, och sen ska jag iväg till gymmet. Hur onaturligt låter inte det? Men så är livet ibland.
Men allt är inte frid och fröjd, igår bröt jag ihop och hulkade av ångest (Wtf is wrong with me?!!!). Jag har jobbiga mardrömmar som gör mig mer än stressad, mest skolrelaterat. Sen är jag lite lack för att jag inte kan tatuera mig här, tog aldrig twinrix-sprutan^^

Jag gillar inte den här datorn, vill ha min baby här men den har pappa ansvar för så länge^^ Jag saknar alla där hemma och börjar lite smått ledsna på sällskapet här. Vill ha Nikko här mer än allt annat!

//Suzzie

Thailand

Kort update från varmare nejder. Jag lever. Det är varmt! Jag saknar er därhemma! Kanske skriver mer senare:)
Kyssar
//Suzzi


Gotlando o Estocolmo

Jag vill inte tillbaka till stockholm........................................ inte an
min syster ar sur och slar mig för att hon ar sa ledsen över att jag ska  aka

LiFe iS a BiTcH

/Lisa

RSS 2.0