The Osbournes

Haha sitter och kollar på The Osbournes nu. Härlig familj och fan va jag garvar xD Bara det att Ozzy sitter i soffan och kollar på en gammal kärring som bakar bröd på tv, bara för att han inte kan byta kanal! Underbart. Sen lackar han för att de bara bakar bröd, två babianer som han kallade de ^^ Hur kul?! Jag vill för övrigt ha hans självbiografi, där han inte utelämnar något (tät mystik).

Haha, hur härligt är det inte att Ozzy säger åt Sharon att oroa sig för att klara av dagen och inte bry sig om ifall Kelly sticker och gifter sig i Vegas?xD

//Suzzi

Om tanten får välja

Har tittat runt lite på olika sidor. Vill shoppa! Behöver det, jag har abstinens här hemma! Har sparat en massa bilder på kläder från bl. a. TopShop, Urbanoutfitters och American Apperal. Vilken tur att de tre affärerna ligger bredvid varann på en viss gata i London;) Min favoritgata i denna värld!!
Jag shoppar nästan aldrig smycken men om jag gjorde så skulle nog de här va nåt i min stil.

Fantastiskt trevliga pryttlar! Från TopShop och Urban.
//Suzzi



Vill så gärna toffla dig!

Har inte så mycket nytt att skriva om min dag. Eller jag vill inte skriva om min dag, vill hellre blogga om något annat än min vardag eftersom ingen egentligen bryr sig;)
Skulle det vara moraliskt fel att slänga en toffla i huvet på sin lillasyster så fort hon öppnar munnen. Den tanken har jagat mig i många dagar nu. Så fort jag stör mig på henne får jag en impuls att kasta min leopardmönstrade toffla i huvet på henne. Hur skulle hon reagera? Om jag upprepar det tillräckligt många gånger tills hon slutligen blir irreterad, tror ni då hon skulle ta mitt hot om att jag kommer kasta en toffla i huvudet på henne, på allvar? Skulle hon då lägga av med det hon gör och allt skulle vara frid och fröjd? Värt att testa.

The tofflor! Gör ju knappast ont att få de i huvet men lite irriterande förhoppningsvis?

I brist på så mycket mer att säga så slänger jag in en bild på världens hetaste och vill passa på att säga att jag sörjer att det tog slut mellan henne och Nikki:(

Lite lustigt att hon har min soffa, inte sant?;)
//Suzzi

Tattoo Highway o Tacos

Nu sitter jag i soffan igen. Det är min plats. Har precis kollat på Tattoo Highway och bara längtar tills det blir min tur. Tänk att få rita på människor! Woho! Helt fantastiskt!

Haha otroligt underhållande program. Tummen upp för storbystade kvinnor:D

Min hand;)

Och till det: Tacos och Cola! Smarremums! Nu har Familjen Annorlunda börjat. Varför kan jag inte byta kanal utan fastnar istället för programmet^^ Ska snart hämta min lillasyster som är på barnkalas. Yey, hoppas hon fick godispåse! Sen ska vi se på Prinsessan och Grodan:)
//Suzzi

Söndag

Johan går runt i bar överkroppp. Han är brun. Undra om Lisa är brun? Jag funderar på att sluta sola het och stå för min blekhet. Det lär ju hålla tills solen tittar fram. Niklas är brun året om. Eller han blir inte lika blek som mig:S Fattar det inte.
Nu sitter jag och dricker varm choklad och äter grekiskt lantbröd. Finns det något godare bröd?! Nej.
Jag vill till Grekland.
Niklas älskling, kan vi åka till Grekland när du kommer hem, typ i ett halvår?:D
Jag är fortfarande sjuk, helt otroligt. Klart man blir sjuk när man får lov!
Grekisk youghurt! Mums!



//Suzzi

Då var det dags...

Mår inge vidare, dags att kurera mig! Vi ses imorn:)

//Suzzi

Suzanna goes 50-tal

Jag kan också! Varning för många ego-bilder, mycket prickigt och skitiga speglar;)




Jag har sytt kjolen för en miljon år sen!






Haha!^^



Får nästan för mig att jag ska börja använda kläderna igen...^^
//Suzzi


Lördag

Vad gör man inte när man är sjuk? Jo man sminkar sig, klär ut sig och fotograferar!!!! Ska bara redigera lite sen får ni se hur det ser ut när Suzanna är sjuk;)

//Suzzi

Lov= sjuk

Ligger inne idag. Typiskt.

//Suzzi

The new dress

Hehe fick äntligen ta över mammas klänning från Weekday som hon ändå aldrig använt;)

För övrigt så har vi bokat Hostel i London idag! Vi är verkligen på väg! Jag älskar att ha en resa att se fram emot och nu är det dessutom en resa med alla mina favorit tjejer! Hur kul kommer inte vi ha det? Hur mysigt? Vi kommer strosa runt i den vackra staden på dagarna, äta lunch i Hyde Park, shoppa galet, och festa som fan på kvällarna! Längtar! 6 veckor kvar!!!
//Suzzi

The Ögonskugga


Ge mig!
//Suzzi

Ke$ha- även kallad baby Gaga

Vill bara klargöra att jag inte har en jävla aning om vem bruden är, mer än att hon visas på Spotify hela tiden i en grymt cool sminkning! Hon har min dröm-ögonskugga! Vill ha en mörkgråglittrig ögonskugga som sitter riktigt bra! Ballt som fääään!



I like;) Ser ut som en munter typ^^ Men diggar stilen!
Ge mig ögonskuggan bara!!!
//Suzzi


I <3 London

Går inte att beskriva med ord hur taggad jag är. Men bilder säger ju mer än 1000 ord!;)



Ge mig mina prinsar!
Vill dela denna lycka med någon! Sa nyss till Poffa att om det var 20+ och jag var 3 veckor äldre (!) så skulle vi fira lill-lördag som aldrig förr. Så barnsligt taggad är jag xD
//Suzzi

London calling!!

Nu har vi bokat biljetter! Den 10e april drar jag och mina favoriter till London! Det blir jag, Lisa, Frida, Isabelle, Sofia, Laura, Sara och Clara! Kan inte bli bättre:D


Den här gången är jag inte brunhårig^^
Fantastiskt! Jag vill ha sex med ögonblicket så taggad är jag!!!
//Suzzi

INDIEN 2 weeks

Mina hjärtan!
Idag åker jag till Indien med min familj och kommer hem om två veckor, precis vad jag behöver just nu! Ligga på en strand, känna värme, vara omringad av människor som jag älskar, spendera tid tillsammans med min familj, äta god mat och komma bort från Sverige och Stockholm!

Laura, Suzanna, Isabelle, Sofia, Rebecca och Saffie, förlåt för att jag inte sagt hej då, men ni vet hur mycket jag hatar att säga hej då och hur jag blir.. Håll ställningarna här hemma och ta hand om er mina prinsessor!! Jag kommer verkligen att sakna er!
Tusentals pussar
/Lisa

Live and let die

Jag vill ha värme! Jag riktigt led när jag steg ur sängen (läs Niklas knuffa ur mig). Det enda roliga med att gå utanför dörren var att jag inveg mina nya benvärmare.

Haha, sådär såg Clara ut igår när hon kämpat sig till skolan (tog några timmar) och fick höra att resten av lektionerna var inställda. Värt som fan för den minen! ^^

Svenska lektion.

The muntergökar!

Schexig!!!

Nu ska jag sova.
//Suzzi

Behind blue eyes

Nu är jag helt slut! Är det okej att lägga sig ner och dö ett tag på sängen? Nej jag hinner inte! Måste plugga!;) Har börjat få huvudverk... Det säer mycket. Fan vad mycket det säger! Tjoho!!! Suzanna har ont i huvet! Blääää!
Jag vill göra något! Något annat än att plugga men kan inte komma på något lagom vettigt. Det skulle vara värma bullar och göra varm choklad, somna i soffan. Baha! Kommer inte på frågan. Här har vi inte tid med sådanna dumheter. Inte med alla inlämningar och prov!:'(

Ännu en ego-bild. Blir inte mycket annat, kameran sitter ju liksom i datorn vilket gör det hela mycket lättare;) Yey, nu kommer Niklas! Räddaren i nöden!
//Suzzi

Nu är det bara -12 grader

Hej hej!
Brandlarmet gick i skolan idag. -20 grader. Inte okej. Var på kårmöte efter skolan, Lisa är kvar där fortfarande xD Det var allt om min dag.
Nu har jag en jävla massa plugg att klara av. Gillart;)


//Suzzi

Varm choklad

-22,8 grader!


I say no more!
Eller jo det gör jag. God morgon! Här sitter jag och dricker varm choklad och funderar över ifall jag verkligen ska gå till skolan idag. Jag lär väl fastna på vägen. Om jag jag går kommer väl inte tunnelbanan gå.
Nu kommer mamma med benvärmare.

Vill inte gå ut!

Today, I'm wearing this.
//Suzzi

Om jag var en dödssynd

Så skulle jag nog vara Lättja. Sorgligt men sant. Skulle kunna sova 20 timmar om dygnet om jag fick. Nej, där ljög jag, jag skulle kunna ligga i sängen 20 timmar om dynget. Eller bara gå hemma och göra ingenting. Fattar inte hur jag ska klara mig senare i livet. Höhö. Annars kanske jag skulle vara Frosseri (har precis proppat i mig två bullar och lite chips;)), eller Lust (kåt som alltid?). Avund är inte heller så långt borta haha:P
Vi håller på att skriva en berättelse baserat på en dödssynd på engelskan vilket har fått mig att fundera lite om någon undrar;) Jag skriver om Wrath (Vrede) för att... Niklas sa det? :D (Hej jag heter Suzanna och lider av beslutsångest vilket leder till att jag inte kan fatta några som helst beslut och blir helt överlycklig när Niklas gör det åt mig. Synd bara att han inte kunde komma och säga det tidigare, hade suttit i korridoren i drygt en timme utan att ha fått något gjort bara för att jag inte kunde bestämma mig för vilken synd jag skulle skriva om.)

//Suzzi

Lisa har flyttat!

Och ingen är gladare än jag! Tänk vad mycket tid som ska spenderas i hennes och Lilians lägenhet. Can't wait! Jag ska flytta in min egna tandborste det första jag gör;) Jag vill hjälpa de att göra i ordning! Har ju lite erfarenhet, flyttat 16 gånger i mitt liv;) Inte konstigt att jag är så annorlunda ehm...

Jag själv ska göra om i mitt rum och har ägnat dagen åt att hitta den perfekta tapeten. Blev kär i den här under! Det syns inte så bra men det är väldigt fina små bilder. Men jag vill inte ha den nu utan nu är jag ute efter något blommigt=) Kärringen har talat.

//Suzzi

jag har flyttat ifrån mitt älskade Södermalm

Vet ni!!!
Idag flyttade jag ifrån mitt älskade Södermalm.
Jag tänker varken känna efter eller berätta hur det känns.
Så, just nu och i tre dagar framöver bor jag hemma hos min mormor, hur mysigt som helst!
Vi ska planera inför Indien och äta Ben&Jerry's nu :) Älskar att vara här!

/Lisa

allt behöver inte vara så jävla djupt

"Jag förstår inte hur människor kan ha så mycket emot yta. Pratade om det med några vänner i fredags. Att man ibland bara vill snurra runt runt på ett dansgolv, prata om vädret med någon man inte känner, skåla över en drink som smakar gott, berömma en bekant för en vacker klänning, skratta högt åt ett youtube-klipp och kindpussas. Allt behöver inte vara så djupt. Om livet alltid ska vara djupt sjunker man ju för fan. Blir förvånad över människors fördomar och åsikter över det liv man har valt att leva. Jag har aldrig förstått hur det kan vara så hemskt, vidrigt eller helt jävla IQ-befriat att tycka om att ha kul. Jag förstår inte hur det kan vara provocerande. Att välja att leva ett roligt och lättsamt liv. Det finns ju så mycket skit längst vägen i alla fall. Någon krossar ens hjärta och någon man älskar blir sjuk. Någon man håller kär dör ifrån en. Det finns så mycket mörkt i livet som är oundvikligt. Men varför inte försöka ha roligt under resten av resan? Det är ju så jävla enkelt egentligen. Njut av ditt liv innan det har gått dig förbi. Ha roligt. Skratta mycket. Ät och drick gott. Unna dig saker. Älskar du fotboll gå på alla fotbollsmatcher du kan och älskar du att gå ut dansa varje kväll. Gör precis det du vill och som får dig att må bra."
- Michaela Forni
http://blogg.stureplan.se/michaela/2010/02/21/att-vara-glad-och-skratta/#comments

Det är så sjukt, ofta känns det som att jag och Michaela Forni har precis samma hjärna.
Det finns så oändligt tillräckligt med tid för att sörja sorger som kommer att komma och gå i livet att jag prioriterar att hinna med att ha kul.
/Lisa

Fin tjej

Tänk om man ändå såg ut som Elsa Billgren. Så himla vacker tjej! Hennes ögon är sådanna som man drunkar i och hon sminkar sig alltid så snyggt för att framhäva dem. Det bara lyser om hela henne. Jag såg henne härom dan på tunnelbanan och hon såg ut som en liten sockersöt maräng bland alla svarta vinterjackor.



Bilderna är från hennes blogg.
//Suzzi


August Rush

Jag är så glad att Isabelle visade mig den här fantastiska filmen. Den var så otroligt fint gjord och den berörde verkligen. Och musiken var helt fantastisk!






Helt fantastisk.
//Suzzi

Sofia Benzeguir

Igar tackade jag nej till alla erbjudanden till diversesaker tills SAFFIE ringde mig, jag blev sa glad att jag blev tarögd.. herregud sa som jag har saknat mitt hjarta! Nar hon ringde kastade jag mig direkt in i duschen, sminkade mig och gick ut i -16 för att hyra film och köpa godis... toffel?
Vi baddade ner oss i soffan med tacke över oss, lösgodis och Walk the line och ar det nagon som blir förvanad om jag sager att jag somnade?
Nar jag vaknade igen gick vi och la oss i min sang och pratade till 5.30 imorse och trots att vi pratat i timmar sa slutade vi att prata bara för att vi var tvugna, inte för att vi redan hade pratat om allt.
Jag berattade om min första kärlekshistoria i en timme och sen visade jag foton pa mig och mina syskon fran nar vi var sma... Sen hade vi facebookmarathon och tittade pa snygga halvitalienare, helt underbart


mitt hjarta
/Lisa

30 graders kondombyxor

Nu sitter jag här och äter av Junis hembakade bullar. Goda så in i helvete! Jag har tvättat. Väldigt mycket. Ni vet, när man har så många tights som jag har är det bara att utgå ifrån att de flesta ska tvättas för hand. Fuck! Lyckas alltid köpa såna, det är ju de som är snyggast. Så nu har jag tvättat de! Väldigt många, lite plats.

Här hänger några godingar:) Min mamma säger att det inte är konstigt att jag fryser, jag går ju runt i kondombyxor. Vad kan hno mena?;)

Nu ska jag göra klart mitt svenska tal! Jag är bara 2 veckor efter!;)
//Suzzi

Amelia och Abigail

Jag och Lisa är faktiskt med i Aristocats. Den ni;) Jag har kollat på min favorit Disney film 3 gånger det senaste dynet;) Juni gillart!




//Suzzi

Fina ting

Vissa saker blir man bara kär i på en gång. Jag var på ett museum med min franska familj och fann denna tavla:

Är glad över att ha sett originalet och vill nu ha en kopia i mitt blivande kök i mitt blivande hem. Måste hitta detta blivande hem först;) Blev dessutom helt till mig när jag tycktes läsa "15 mars" (min födelsedag;)) på den lilla almanackan på väggen, men till min besvikelse stod det "Aout 15 Mardi". Ett vykort av tavlan fick följa med mig hem i alla fall;)

Vackert vykort som även det fick följa med mig hem. Älskar rosor! Liljor och rosor är min grej! Och döskallar i samband med rosor! Och nitar! Och leopard! Med mera!

Döskallar och rosor! Den skriker Suzanna helt enkelt;)

Macarons är gott! Och asken de kom i va så fin! Precis som hela historien om systrarna som är skaparna. Min franska familj köpte mig en ask att ta med hem. Jag saknar de<3

Jag fick även en jättefin ask med Bergamotes! Hur goda som helst! Karameller är underskattade godisar har jag kommit på. De är goda och håller länge!

Världens mest fantastiska bok! Jag fick denna i julklapp av Johan och kan inte sluta titta i den. Inspirationen bara flödar! Den är inte bara bra den är även snygg! Jävlar vad jag gillar den!
//Suzzi

På fredagar är man nakna

Igår var en mysig dag!
Laura total-gjorde min engelskalektion på morgonen. Vi satt som vanligt och spårade i korridoren och den här gången gällde det dödssynder. Jag försökte komma i stämning genom att spela hög dyster hårdrock (valde vrede) och så satt vi och lackade med Kiera Knightley(?!) dialekt. Lät kul.
På lunchen ställde sig en tjej upp på sin stol och skrek att hon hade mens. Har inte med nåt att göra men kul att ta med ändå. Händer bara på Södra^^
Sen malde dagen på och efter att ha ägnat halva eftermiddagen med Isabelle fick vi tillslut reda på att grekiskan var inställd! Hallelujah!
Så vi drog hem till mig en kortis, lastade av skit och sen hem till henne! Vi såg världens bästa film! Eller ja, bäst på länge. August Rush hette den, SE!

Jag vart megaimponerad när Bellman slängde ihop två hemmagjorda varma choklad lite snabbt. Hemmagjort enligt mig är oboy och mjölk men hon körde från skratch! Jag gillart och älskar allt med Isabelle!
Sen åkte vi till Åkermyntan och kollade på Smoking Barrels. Bussarna gick trögt och vi kom sent vilket ledde till att alla bussar helt plötsligt var horor som tog betalt för sex. Något gick snett där med mitt yttrande vilket bara gladde Bellan.

Nikko var snygg som alltid och jag vill bara klättra upp på scen och ta honom på plats! Men jag lät bli med överseende för de andra stackars människorna.
Efter spelningen gick vi hem till Peter och såg på ishockey. Eller snarare ishockey/mupparna-i-rymden/skidåkning/snakes-on-a-plane. Jag spillde ut cola på den vita mattan men Peter är en sån man som kirrar det på en gång;) Sen kallade Isabelle mig "hora"(av den anledningen att jag satt och fnissade tyst för mig själv) och alla sa "hon säger det vi tänker". Känner mig älskad.

Den här underbara blomma fick jag av Niklas i samband med vår ettårsdag/ alla hjärtansdag;) Jag är besatt av vita liljor och för er som inte vet betyder mitt namn det på hebreiska. Inte besatt utan vit lilja;) Ramen på fotot är gigantisk och tom. Tror inte det ska va så men det funkar för mig. Onödig fakta:P

Nu är melodifestivalen slut sen länge, det var riktigt dåligt men dock underhållande till tusen! Nu ska jag duscha och klura ut om jag ska måla mitt smyckesträd eller inte. Sen ska jag stänga mitt fönster. Det är storm ute.
//Suzzi

Mitt döda smyckesträd

Det har tagit mig trygt 2 år att döda min bonsai efterom mi madre vattnar den så fort hon får chansen (inte ofta med andra ord). Men nu är den helt död! Inga blad! Funderar på att måla den svart... Coolt eller? Återkommer om det. Såhär ser den ut i alla fall:


Mitt och Bellmans "vänskapssmycke" som vi införskaffade i Metz=)

Jag-i-ett-nötskal. Detta underbara halsband fick jag av Nikko=) Notera tungpiercingen^^

Vad tycker ni då? Ska jag måla detta fantastiska träd svart? Eller någon anna fräään färg?;)
//Suzzi

Vote for CB!!!!!

Vem älskar inte Crucified?? Inte jag i alla fall men jag kan lära mig;)
Vafan tjejerna måste ju ha ett jobb.


//Suzzi

liv i kartonger

ooooooooh my god, jag förstar inte hur man ens kan lyckas ha sahar mycket klader!!!!

jag packar ner mitt liv i kartonger och ler för varje sak jag plockar ner, jag alskar det har
/Lisa


skulle lätt kunna vara min unge


ÅH JAG ÖNSKAR ATT DET HAR VAR MITT BARN!!!


och sa ser man vad en tjugotrearig "rappare" levererar....


/Lisa

I <3 Fredagsnätter

gööööömörgön göööömörgön gööömörgön!!
How you doin? ;)
Jag ar trött som en MF, la mig 0200 igar och gick upp 0900.. 
Igar ringde clara&sara mig och fragade om jag ville med ut och kaka, och jag som just skulle brassa pa tva hotdogs tackade verkligen inte nej! Jag A L S K A R nar mina tjejer ar lite impulsiva och "bara" ringer sadar, jag lever för impulsiva stunder ;)
Sa jag tankte sumera fredagskvallen! ENJOY!


Kvallen började med middag pa fatöljen, som har godaste salladen men framför allt godaste fetaoströran!
"Den ar inte av jord, hiihih oj nej jag ar sa dalig pa svenska" -whitegirl

KLASSIKER's!

Jag och Clara körde favorit i repris och hange pa söder i timmar, vilket ar utan tvekan bland det basta jag vet!! Det kan vara hur kallt som helst och anda har man ALLTID lika kul pa söder, helt underbart
Vi gick till the Bashment och halsade pa B & Lui och en man vid namn Chris var ocksa dar. HAHA jag & Chris klickade verkligen och sista fem min innan han gick stod vi bara och skrattade, "dansade" och sa att vi skulle ga till medis och branna ner hela javla medis.... och visade bilder pa vara farfar's! Han hade ett jattefint gammalt halsband med en gammal gammildal b pa sin farfar och jag visade min bild pa min som jag har i planboken


JAG FICK MIG EFTERLANGTADE GINGER BEER!!!
Sa fruktansvart god och det var sa lange sen jag & Clara var pa the Bashment, Mrs B hade inte sett mig utan tandstallning.. 



Sen bar det av till DONKEN!!! kvallens basta... ehehe Elllleeeeeer
Little Luigi (langst till vanster) satt och psykade oss och sa sa javla nöjd ut, hans ena kompis försökte starta matkrig med oss och prickade nastan mig med ett cheeseburgerbröd, fyfan..
jag blev radd sa vi gick darifran och vara vagar ledde oss till SLEVEN!

där Clara håvade in som aldrig förr.... ;)


Typiskt Clara.. ;)
Håvar in araber och öl och tar sig en sup...

Det var helt underbart att skratta sa mycket som jag gjorde igar, de flesta gangerna sa att jag knappt kunde andas hahaha! & vi har aldrig varit pa fatöljen en enda gang utan att nagon sager till oss... no comments

Breakfast!
/Lisa





DAGENS OUTFIT


CHRISTMAS EVE FÖR ER!!!
Jag & Suz slapper pa dagens outfit idag ;) 
Min ar faktiskt precis som den ser ut att vara pa bilden; helt svart! 
/Lisa

VOTE FOR US!!!

Södra Latins Elevkår 18 février, à 16:35 Répondre

Valberedningen är nu klara med förslaget på styrelse för verksamhetsåret 2010/2011!!!

Förslaget ser ut som nedan:

Ordförande - Elin Wiberg
Vice Ordförande - Burcu Sahin
Kassör - Hjalmar Ekberg Skog
Sekreterare - Lisa Eriksson Wingårdh
Föreningssamordnare - Anton Hjelm
Påverkansgeneral - Leni Hillström
Traditionsgeneral - Sara Amri

VOTE FOR US!!!!




/Lisa

God morgon!

Nu bär det av mot skolan!


Inte taggad, vill att kvällen ska komma snabbt!
Ha en bra fredag!
//Suzzi

flytt till tvaa med Lilian <3<3<3<3<3<3

Jag vill flytta NU!!

GUD jag far stundvis pirr i hela kroppen och vill hoppa och ler för mig sjalv nar jag tanker pa att jag ska flytta ihop ensam med Lilian!!! Gar inte ens att beskriva hur glad jag ar!
Att fa börja inreda en egen lagenhet med sin andra halva ar precis allt som jag vill ha! En av de basta kanslorna som jag vet, som jag skulle kunna leva för att fa kanna varje dag, ar nar man far precis det som man vill ha!! Det varsta med att alska kanslan ar att det finns saker som jag vet att jag aldrig kommer kunna fa, kanns ju ganska meningslöst.
Tillbaka till amnet och angaende varan lagenhet! Kanns perfekt att aka till Indien veckorna innan sa att jag kan köpa hem vackra inredningssaker. I övrigt tanker vi i banorna vitt, Lilian har ju varldens basta smak nar det galler inredning sa hon ska fa hjalpa mig ganska mycket men jag tanker i banorna vitt vitt vitt och sen vackra gardiner med tyg fran Indien med en speciell farg och sa ljus som gar i den fargen! Och sa vill jag ha en stor sang mitt i rummet med den övre delen mot ett fönster kanske... Ah det kommer bli perfekt hur vi an gör! 

Lite den har kanslan minus det graa kanske..
En Ikea tripp med Birk och Felix ar redan styrd ocksa, underbart!
/Lisa

Manne pa Laroy, inga konstigheter


förlat men jag var verkligen bara tvungen!!
Bilden hittades pa stureplan.se och till vanster ar varan nya Naturkunskapslarare som jag pratade om, pa Laroy :)
Ar vi egentligen ens förvanade?
/Lisa

uppdatering

Jag. Hatar. Att. Tvatta. Kvartisjupamorgonen.

det ar fan ackligt, att behöva aka upp och ner i den dar javla hissen och sen ga runt i tvattstugan livradd.
jag hade egentligen en tvatttid igar men nar det egentligen var dags för mig att ga ifran Baresso sa kande jag att jag var vard en heldag pa cafe. Sa jag kom hem 9 igar efter ; 
  • Latin Prov
  • Italienska Prov
  • Baresso avec Clara Laura & Belle
  • "Hang" i Zinken med Clara

Det var sa harligt att traffa alla igar igen! Jag kom hem fran Metz med vaaarldens förkylning och lag i min sang i tre dygn och ville bara bli frisk med tanke pa alla saker jag maste göra!! Jag har hur mycket plugg som helst, ska flytta alla mina grejer innan vi aker till Indien, aka till Indien och flytta till en ny lagenhet!
Alltsa den har varen, den kommer bli sa jaaaavla bra!! Hittills Metz, nu Indien, sen ny lagenhet tillsammans med varldens basta Lilian, sen massa 18ars fester för mina favoriter och sen kommer Maria(som jag bodde hos i Frankrike) hit! Och det ar typ bara en manads planering ;)

Metz var förresten helt underbart! Jag alskade den lilla staden med alla gamla byggnader och jag ALSKADE Maria, allt blev sa javla bra! Jag tankte skriva ett inlagg om Metz men jag tanker inte lova för mycket ;)
Nu ska jag springa ner till tvattstugan igen, ville bara saga att jag lever!
taaaaaack heeeeeej



googleresultat av Arambol som vi ska till i Indien, ser det ut sahar DÖR jag

Min nyfunna karlek Rebecca! Sista tva dagarna i Metz flyttade Rebecca in hos mig och Maria och det kandes som att jag och Rebecca ALLTID hade varit vanner, trots att första gangen vi pratade var nar jag sa att jag kunde kolla om hon kunde bo hos mig. Jag alskar att traffa manniskor som Rebecca, latta och positiva manniskor som ar levande! Det skulle vara ett ord om Rebecca för mig; Levande!
MA POULETTE/TANGOKANGAN

Moi, Hayarpi et Maria!
Mina tva favoriter i Metz, Maria var hon jag bodde med som kommer hit, alltsa hon langst till höger, och Hayarpi var Marias basta van som vi spenderade nastan all tid och som var helt underbar!
Jag saknade dom fran sekunderna jag sagt hej da till dom och började till och med grata! Jag maste tillbaka till Metz kanner jag...
Vill nagon se mer bilder fran resan hanvisar jag till min Facebook dar alla finns i albumet "WE <3 FRANCE"

PUSS
/Lisa

Le cimetière américain de Saint-Avol

En av de mäktigaste och mest berörande platser jag varit på. 10,489 amerikanska militärer som var med under andra världskriget ligger begravda här.










Väggen var full av namn på män vars kroppar ännu inte hittats.

Om kroppen sedan hittas så sätter man en liten blomma bredvid namnet och den personen får en egen gravsten. Så otroligt vackert.
//Suzzi

Spillan!

Planer för Spillersboda har tagit fart. Frågan är ju om förra årets bravader går att slå? Kan vi ha lika kul i år? Förra året innehöll följande;
En massa båtutflykter samt fiske och bergssolning
Fiskrensning...
Bastubad!
Monopolspelande och sexnovellsskrivande
Michael Jackson tv-tittande
Mycket naket
Bullbakande
Hög musik
Skratt

Ljuva tider!
//Suzzi


Ska man göra en "Kissie"

Vad sägs som det? Ska jag lägga ut en bild på mina bröst? Är det det som krävs för att få fler läsare? Vi skulle lätt gå över 100,000 på en dag, så snygga bröst som vi har;)

Vad kan va snyggare än två nakna äkta blondiner?;) Hehe lets go naked Lisa;)
//Suzzi

Woodstock


Hur man hamnar i en Fransk tidning

Steg 1. Åk till Frankrike som utbytesstudent.

Steg 2. Låt dig sen intervjuas av en främmande person som du tror jobbar på skolan.
Steg 3. Säg lite töntiga saker som kanske inte helt stämmer.
Steg 4. Vips! 2 dagar senare får du en tidning framför dig och du läser dina egna töntiga kommentarer. Lätt som en plätt om man inte har riktig koll. Och det hade inte jag och Sofia...


Ofta de öppnar med min kommentar om maten... Alla som kan franska kan nog på en gång se att detta är en helt ovärd artikel om ingeting. Vem fan bryr sig om oss liksom? Vi satte spår i Metz i alla fall;)

Sen hånar Claire mig lite:P Återigen, vem bryr sig?

Och Sofias tjej ljuger ihop något om att de ska rida samma kväll, Sofia fick aldrig rida...
//Suzzi

Södra i mitt hjärta

Det är ju ändå en så fin skola:) Tänk att lilla jag hade turen att få börja där och träffa så underbara människor!
Fast det är tungt att ta sig dit på mornarna.

Utsikten är inte dum den heller, här från filosofisalen:

Ja, jag tar hellre kort på utsikten än att lyssna på Fransén;)
//Suzzi

Bonsoir

Ja hej hej.
Jag är helt slut. Så trött. Jag skulle helst vilja lägga mig i Nikkos knä och somna ett tag. Men han är inte här:( Hah! Jag börjar bli besatt av dig, inte bra;)
Hur som helst så är det min lillebrors fel. Johan kom hem förut, lämnade honom sovandes i vagnen och försvann sen i 2 timmar. Man tackar och bockar. Från den minuten han gick, vaknade Charlie och skrek, 2 timmar i sträck. Släppte jag ner honom skrek han ännu mer och sträckte sig efter mig så jag var helt enkelt tvungen att bära honom, 2 timmar i streck. Ni fattar va? Jo, min rygg... Ajaj.

Jag vill köpa de här stolarna till mig och Lisen:

Gissa vems som skulle va vems;) Fantastiska! Finns i Metz om någon undrar:P
//Suzzi

17e Februari

Här sitter jag, hemma i mitt kök och knaprar på en macaron. Har bara två kvar nu;) Jag laddar lite inför pluggandet av det utdöda språket latin. Ska bli kul, prov imorn;)


Mmm gott!
Jag har en stark känsla av att jag kommer droppa in här om ett tag igen, men först lite latin!
//Suzzi

Hur man roar sig en kväll i Metz


Hehe, instängd på rummet;) Älskar min nya sjal som enligt Ernst "skriker Suzanna":D
//Suzzi

Sorry Zorro

Jag och Zorro chillar i highvalley ;)
/Lisa

Tagg inför Metz

kvällen i högdalen börjar med obligatoriska photobooth...
de andra bilderna ska aldrig visas ;)
/Lisa

Maraton- jag är så jävla efter

Nu blir det paradise hotel maraton!!!! Jag ligger på avsnitt 22 eftersom... jag helt enkelt inte orkat kriga om tv:n och för att How I Met Your Mother är så jävla bra!!!! På något mirakulöst sätt har jag i alla fall lyckats undvika allt som har med det att göra och vet därför inte vilka som vunnit än. Satsarn med stort S.

Insåg nyss att Lisa redan lagt upp den här bilden:D De är ju helt jävla sjuka i huvet och jag bara super in allt cp de gör^^

För övrigt så har jag haft en fett värd och mysig dag med Lisa, Sofia och Laura! Först Cosmonova! Vi har redan bestämt vilken film vi ska se nästa gång;) Efter filmen strosade vi runt på muséet och kände oss fett busiga eftersom vi inte betalat. Sen såg vi en skylt där det stod att alla under 18 går in gratis. Värt! En månad till kan jag gå in gratis på alla muséer!!! Måste utnyttjas!

Efter Cosmonova gick jag och Lisa till McDonken och hittade sthlms sötaste tjej där inne! På något sätt fick vi reda på att hon ville bli tatuerare (!) och var från gotland! Vår tjej;) Sen komo Laura och vi mös runt p åstan ett tag=)

Nu på eftermiddagen har jag tvättat, pluggat och packat. Och spelat sims 3;) Min kappa är ren och fin samt redo för France!!!! Taggar sönder här hemma!

//Suzzi

wow


wow...
det sjukaste ar att jag tankte sta utanför medis hela den kvallen och lyssna. öde att jag inte gjorde det och att han gick helt öppet pa götgatan?

och den har gar om och om igen

helt fantastisk
/Lisa

METZ

Nagot annat som jag ar sa sjukt taggad pa just nu ar METZ!!
Jag vill vara dar NU och kan typ inte tanka pa nagot annat ;) Det basta med att vi ska aka dit ar för att jag aker tillsammans med Suzanna, Sara, Sofia och Isabelle! Att antligen göra en resa med mina favoriter! Dom enda som kommer fattas ar Saffie, Clara, Laura och Frida..
Jag kan knappt vanta langre pa att fa traffa Maria!!
aaaaaaah jag vill aka NU!

och dar ar en bild pa vackra Maria!
/Lisa

WILD OCEAN MF'S

Göööööömörgön gööömörgön gööömörgön!
jag ar sa sjukt taggad nu pa Wild ocean, inte new ocean, eller vad jag skrev ;) Ska bli hur mysigt som helst och efter ska jag försöka fa med mig tjejorna till nagot cafe och kaka frulle!
Pa tal om efterfesten som jag pratade om igar... Alltsa ju mer dagarna gar, ju mer lider jag av min beslutsangest!! Ni som kanner mig vet ju, den ar helt sjuk! Att bestalla pa ett cafe för mig innebar att först fraga alla andra vad de ska ha, lata alla ga före och bestalla sist och sen sta och "eehmm.. hmm..eeeh.. gud jag vet iunte..hehe..eh" tills jag far lite panik och bara tar första basta som kommer upp i mitt huvud.
Sa jag stod ute i min hall i ungefar tjugo minuter och försökte bestamma mig.. "ehm efterfest eeller inte efterfest.... aaaah vad ar det med mig", AAH jag ville bara sla mig sjalv i huvudet!! det ar val för fan bara att ga eller att inte ga, herregud! Och det konstigaste ar att ofta vet jag precis hur jag ska göra och precis om jag SKA HA den dar tröjan.. Fett oklart hehe 
ingen annan som lider av nagot sjukt?

/Lisa

(tas med en nypa salt)



Paradise Hotell ar slut och ingen ar nog ledsnare för det har an vad jag ar!!!!!!!!!!!!
Jag sörjer.. & handen pa hjartat funderar jag pa att börja se om fran avsnitt 1
det enda enda negativa, och det enda daliga som jag kan komma pa under hela PH var att Cimon inte vann, annars har det varit klockrent rakt igenom ;)
/Lisa

thoughts

sa.. vad jag gör fem i ett pa en onsdagsnatt?
pluggar psykologi. ater chokladpudding. lyssnar pa lump sum. chattar med natta. mailar maria.

imorgon det indrottsdag för södra. det firar vi med Cosmonova & 3d filmen New Ocean! Fattar ni vad jag ser fram emot det har eller? Sa mycket att jag kommer ga upp kvart i atta pa min lediga dag, men jag ar övertygad om att det kommer vara vart det alla ganger om!

annars funderar jag pa om jag ska avsluta den har kvallen med en efterfest... efterfest eller inte efterfest..? undra hur en efterfest utan en fest ar? förstar ni? jag har ju inte festat.... Hmmmm
/Lisa

lycka


AH! Lilian skickade den har till mig idag och det ar nastan sa att man blir rörd, sa sött!!
Lilians harspannen som hon alltid hade i luggen, mina röda kinder som alltid vad precis sadar röda, blamarkena och en framtand!
varldens basta syster
/Lisa

ARETS MAN i resten av alla javla ar


Alltsa ar det konstigt att jag för första gangen i mitt liv följer en svensk reality show, har börjar ga in pa Avenue i bruno gallerian en gang i veckan (som jag tidigare aldrig varit inne i) eller fullkomligt ALSKAR cimon!!!
NEJ, efter den har videon ar det bekraftat! Inte konstigt alls!!
/Lisa

Cosmonova!

Är ni taggade tjejer? 15.00 på torsdag!!!!
(Jag orkar inte kontakta alla så jag lägger upp infon här) Det är så vi kontaktar varandra numera=D
xD

Havet i 3D! Wow!

//Suzzi

Fest i högdalen

Här är lite bilder från lördagen=D

Glada, minns inte vad som hände men kul var det! =D

Lustigkurrarna^^

Såhär gick vi runt heela kvällen=)

Fest!

Värdinnan själv;)

Som vanligt gick något snett och jag gick igenom halva Foppas garderob=D Dans på det;)

SKÖÖÖN!

Hur skön är inte jag?xD

Festprissen!

"Hej hej"

Fräääääns!!!

Alea iacta est! Fest!

Snygga brudar!

Hur snygg? Woho!

Je suis une geisha:O

SkämtarN^
Efter det började folket strömma in och som alla vet slutar jag ta bilder vid den punkten;) Kul var det! Efterfesten var ännu bättre, "How I met your mother maraton" chez Niklas;)
//Suzzi

principessa




Clara har akt till frankrike för att aka skidor och nar hon val kommer vara hemma igen kommer jag aka till frankrike sa vi kommer vara utan varandra i tva veckor.. Tva fucking veckor!!!!! förstar ni hur sjukt det kanns, jag och clara gör egentligen allt tillsammans.
igar nar klockan började bli fyra och började bli rastlös efter att ha statt i hallen hela kvallen (hahaha) sa tankte jag att jag skulle leta upp clara och fraga henne om hon ville ga upp och skeda i Lenins sang... Sa jag sprang ut i köket.. In i Fridas rum..  och nar jag öppnade pa toaletten slog det mig att clara var ju inte dar!
Kandes helt sjukt!! Du fattades igar Clara!!!!!!!!!!!!
ge dig sjalv en puss om du laser det har!
/Lisa

RSS 2.0