PEACE&LOVE OCH HULTSFRED ÄR KIRRAT

GUESS WHAT, MINA OCH FRIDAS PEACE&LOVE BILJETTER ÄR BESTÄLLDA!!!!!!!!!!!!!!!
FÖRSTÅR NI HUR KUL PEACE&LOVE KOMMER BLI?!!!!!!!

OCH SÅ FICK JAG JUST REDA PÅ ATT JAG KOMMER BO I EN ETTA NÅGRA MINUTER IFRÅN FESTIVALOMRÅDET PÅ HULTSFRED!!! HEAVEN!!!

förstår ni hur taggad jag är??!?!?!?! ;)
LIVET ÄR UNDERBART

här kommer några bilder ifrån hultsfred 08 ;)
enjoy ;)

rickard, våran galna dansk Timmy och jag ;)

här spelades "I wanna know what love is" in av mig, lite senare hahaha

timmy och kattmannen :S HAHA

Min man Promoe som kommer till Peace&Love! Och kondom-förpackningen han signade åt mig ;)

HAH jag tycker fortfarande att Danneär lika snygg som jag tyckte han var för tre år sen... det syns verkligen ;)


Jag har höga förväntningar på Peace&Love efter mina år på Hultsfred men eftersom jag åker dit med mina tjejor så VET jag redan nu hur sjukt kul det kommer bli!!

PUSS HÖRRNI
/LISA

Sthlm by night

Har precis sett "Stockholmsnatt" och jag torkar fortfarande tårarna. Att det var den coolaste filmen på min mammas tid känns som ett riktigt dåligt skämt. Tänk er själva Paulo Roberto i en frisyr, som bara kan mäta sig med Thomas DiLevas, runtspringande på Stockholms gator, sparkandes på folk och ska vara kungen i kungsan. Jag skrattar i alla fall. Filmen var gjord i ett syfte att ungdomarna skulle sluta slåss, men fick så att säga bakvänd effekt. xDxDxD

Sevärd. (HAHAHAHA)


//Suzanna

Remember when we used to fuck the world?


Haha. Snart är våren här på allvar. I can feel it in the air;)

Suzanna

Läroverksfejden!

Stöd Södra Latin i läroverksfejden! Det står mellan Norra Real, Östra Real, Kungsholmen och vårt kära Södra Latin:D Fattar ni ingenting? Se då denna underbara film:
 
Haha jag älskar när Kungsholmen säger att Östra är den där incestkusinsom springer runt och slår med pinnar på saker xD

Norra - Nördar
Östra - Incest adel
Kungsan - Har inte ens ett vädertecken
Södra - Lite konstiga esteter men annars kickass
(Simon H)

//Suzanna

Uppss!...They did it again!

Än en gång har mina vänner totalskitit i mig:S Vad har jag gjort er?? Jag skulle va me de idag men på något mystiskt sätt fick varken Lisa eller Laura mitt sms och de var för fina för att höra av sig, så vid 16-tiden fick jag reda på att de var med varann:S Sen skulle de på bio! Vad trevligt man kan ha det. Själv har jag ägnat dagen med min kära lilla gravida mamma. Fest! Det var så party att jag gick och blev sjuk igen i protest. Hatar ni mig? xDxD

Jag har hittat världens finaste påse på Glitter! Måste köpa! Tihi:P
Min mobil är klar!
Jag ska till Wien nästa helg!

Allt för ikväll!
Puss
Suzanna

Livsviktig fakta!

Hattifnattar är ett väsen i Tove Janssons böcker om mumintrollen, och förekommer nästan uteslutande i grupper (dock alltid i udda tal), vilket är skälet till att de oftast skrivs i plural.

Över Hattifnattarna verkar vila någon typ av förbannelse. De befinner sig ständigt på resa i sina båtar, blickande hålögt mot fjärran i hopp om att deras mål skall manifestera sig, så att färden äntligen tar slut, något som tyvärr aldrig inträffar. Under färden talar de aldrig med varandra; det är över huvud taget tveksamt om de besitter denna förmåga till kommunikation, eftersom de synes vara telepatiska. De saknar förmodligen också samtalsämne.

De utgör någon typ av blandning av biologisk organism och elektriska kondensatorer, och laddar upp sig en gång per år under närmast religiösa former, på en obebodd ö, vilken vid denna tid ofta är föremål för blixtnedslag. Under närmaste tiden efteråt är det skadligt, kanske förenat med livsfara, att komma i beröring med en hattifnatt, eftersom de då kan avge oerhört starka strömstötar, vilka under alla förhållanden avgjort leder till brännskador. Hattifnattar föds ur frön som planteras i jorden. Vill man odla Hattifnattar ska man sätta Hattifnattfröna på själva midsommarafton. Hattifnattarna växer upp på några minuter och är elektriska från början.

Under Muminpappans stormande ungdom påstår han sig ha seglat med hattifnattarna, något han gärna påtalar med en respektingivande min, utan att därmed egentligen tala om varför eller för vilket syfte. Det har dock vid flera tillfällen framgått att denna tid med hattifnattarna delvis är roten till en inre oro och rastlöshet, eftersom dessa resor under hans ungdom synes ha präglat honom starkt. Möjligen är det också så att han medvetet vill uppnå att respektive åhörare skall se det mystiska i denna historia hellre än att med full kunskap vara insatt i dess detaljer.

Allt detta kom jag fram till efter år av forskning... Det var bara tvunget att skrivas ner och jag kräver inte att någon förstår mer än Laura:D

Suzanna (vem annars)


LA FAMILLA

FUCK HÖRRNI
jag saknar min familj så himla mycket!!!!!!!!!!!
jag skulle så himla mycket vilja åka hem till gotland men jag kommer inte göra det förrens på onsdagen på Påsklovet...
aaaaah och dagarna tills dess kommer kännas som år.....


I <3 Södra Latin

Här har ni några av bilderna Isabell tog med sin fina camera!
enjoy ;)


förstår någon hur mycket jag älskar södra latin?
Erik, min handledare, sa såhär igår;
"Ja Lisa, nu har du nästan gått här i ett år.. Vad tycker du om Södra Latin?"
"Jag älskar det rakt igenom Tihihi"

hahaha ha det kom verkligen ett "Tihi" på det och jag visade hela min tandställning i några sekunder ;)
ärligt, fyfan vad jag älskar södra latin!!
Lisa

I wanna hold your hand


en av tidernas bästa låt!!!!
jag går sönder över hur bra den är!!!!!!!!!!!
PUSS HÖRRNI
Lisa

ÄNTLIGEN KOMMER NATTA

    goooodmorgon!!!
ÅH jag har sovit så dåligt!!!! alltså den här veckans händelser har vee´rkligen påverkat mig..  jag har drömt mardrömmar hela natten och vaknat emellanåt  gråtandes och  varm...... och mardrömmar är det värsta jag vet...
jag är ju också uppe för tidigt nu men jag orkar inte somna om igen....

jag är så glad att natta kommer idag,kä'nns så mycket bättre!!

    HAHA radarparet

Så senare går jag till skolan och direkt efter det kommer nattis äntligen hit!!
och hur skönt är det inte med fredag liksom!!
/Lisa

BONJOUUUUR!! ...

BONJOUUUUR!!
Jag sitter i lauris kök, vi lagar middag, eller mest laura, lilla husmodern hejheheh

Gårdagen på Södra Latin var obeskrivlig och overklig. Alla elever fick beskedet att en elev, Caroline i SP3D, hade begått självmord dagen innan.
Det var en stämning i skolan som vi aldrig ens har varit i närheten av tidigare. Till minne av Caroline sattes ett kort på henne och ett ljus upp på ett bord utanför aulan och där låg också en bok där de som ville fick skriva.
Vi skrev i boken innan vi gick ifrån Skolan och jag ville bara glömma dagen efter att vi kommit utanför dörrarna.
Imorgon kommer det vara minnesstund för Caroline i Aulan klockan 10.30.

Så igår hade jag en klump i magen och tårar i ögonen hela tiden, och istället för att gå hem och försöka koncentrera sig på matte så satte sig jag och Lauris på Tully's och bara pratade. Efter några timmar kom Seffe och då pratade vi ännu mera! Helt otroligt skönt det är att bara sitta på ett café och låtsas som att det inte är någon värld utanför... ehöhö bängt det låter. Vi satt iallafall där i ungefär fyra timmar, efter det tog vi en promenad på söder men insåg att det var FÖR kallt. Vi köpte kakor på sleven, gick hem till mig och kokade te, tände ljus, åt kakor och pratade i några timmar och sen gick vi och la oss ;)

Idag vaknade jag då breve Laura, vi åt frukost (typ ett helt paket med rostade mackor), gick ner till Medis och träffade Isabell ;) Vi gick och fikade på Coffehouse by george och efter det gick vi till skolan! Trots studiedag så är det klart att vi gick till skolan, jag hade utvecklingssamtal och laura och isabell fick representera min pappa och min mamma höhööh
Isabell har också tagit sjukt fina bilder med sin systemkamera!! :)
Efter det här åkte jag och lauris alltså hem till Laura, hade tänkt att gå ut men vi drack te och myste i lauras kök istället!!

Nu kom jag precis hem. Ska bli så skönt att sova verkligen ;)
OCH GISSA VAD, imorgon kommer min Natta!!!!! Min natta från gotland, nu ska vi visa henne sthlm  ;)

GODNATT
/Lisa

Hola

Hej hej bloggen.

Haft studiedag idag. Vet inte vad mina tjejer har gjort, de har inte hört av sig till mig i alla fall. Så om ni var med varann, ät bajs;) Nu är jag äntligen frisk! I stort sett:P Jag ägnade dagen i Vällingby med Niklas och familj. Hjälpte till med flytten, även om jag inte kände mig så hjälpsam vissa stunder^^ Höjden var när Niklas inte kunde skruva av ett sängben, han höll på i evigheter OCH det gick inte att skruva av xD Ville verkligen filma det haha. Om blickar kunde döda säger jag bara:D Sen hittade jag en lösning på det eviga skruvandet; banka skiten ur möblerna med en hammare. Mohahaha.
Nu tycker jag det är hög tid för min mobil att bli klar. I need it!
Med de orden säger jag godnatt!

Peace
Suz

Då var "marsbarnen" 17!:D

Om ett år idag kommer jag, Isabelle och Sofia gå ut på krogen och fira att vi 3 marsbarn fyllt arton! Mohaha. Vi kommer gå ut på krogen lagligt vill säga, för jag antar att vi kommer få sällskap av några "yngre" väninnor;)

Med de orden vill jag gratulera den underbara Sofia som fyller 17 år idag!! Grattis gumman!:D Det är helt fantastiskt att få ha dig i sitt liv och jag kommer aldrig glömma att du var den absolut första jag såg när jag var på väg till Södra:D Vi har haft många fina stunder och mer ska det bli! Jag har ju för fan redan börjat planera nästa år;)

Vill bara klargöra att när man är 17 år fyllda innebär det inte att man ska börja använda uttryck som "17 också", "fy 17" eller "sjutsingen (hur man nu stavar det:S)". 17 sägs ju vara livets bästa år. Jag är förväntansfull i så fall. Och ja, jag har hög feber så jag är inte helt medveten om vad jag skriver.


Grattis igen Sofia!!!!<3<3
Kramar
Din Suzanna♥

övertröttast

Vet ni vad jag gjorde klockan två inatt?
JAG GICK UPP OCH BÖRJADE PLUGGA.
Pluggade till klockan fyra imorse och var säker på att jag inte skulle orka mer än gå till skolan och bara skriva idrottsprovet!
- men ni vet när man når den punkten att man är så trött att man somnar så fort man inte står upp, det är då man orkar som mest ;)
Så jag gick till skolan, började med en italienska lektion där jag ärligt talat kände mig full!
och detta har fortsatt hela dagen, jag har skrattat åt ALLT och ALLT har varit sådär äckligt roligt att jag inte kan sätta ord på det!! Egentligen en av dom skönaste känslorna, att vara riktigt övertrött och bara älska varenda sekund och kunna skratta åt allt, men nu efteråt, när jag har trott att jag skulle somna så fort jag la mig i min säng men fortfarande inte sovit, så mår jag sååååååå äckligt dåligt!!!!! jag kan varken tänka eller somna!!
HAHA den här dagen har varit underbar på ett sätt som gjort hela dagen till ett skämt!!!
Jag är glad att jag inte träffade någon på vägen hem..... (hehehe B***) elelr nej hahaha saras interna

nu tänker jag somna!!!!!
suzanama KOM IMORGONDU OCKSÅ CLARA

HEJ SVEJ LEVERPASTEJ
hööhöhöhöhöhhöhöh typisk övertrött humor a'la moi

/LIzZzZzZa

SOFIAS DAG


IDAG FYLLER VÅR ALLAS SOFIA 17 ÅR!!!!
Obeskrivligt fina Sofia, GRATTIS!!!!!!!
Du vet om hur otrolig du är!!
/Lisssssssssssa


Hej hopp!

Hemma idag igen! Tråk tråk.

Har ägnat dagen åt att försöka sova. Usch. Har fått i mig en skruttig liten macka, har rasat i vikt de här dagarna. Usch. Sen har jag suttit och rättat mammas blivande bok på macen. Det tog mig ca 4 timmar och det resulterade i att jag själv i stort sett skrev en egen bok, med kommentarer och förklaringar osv:P
Fick lite panik förut när Niklas ringde och sa att han va på väg hit. Ni vet ju att man inte vill träffa någon när man är sjuk. Lyckades i alla fall övertyga honom om att inte komma hit:P Hur mycket jag än saknar honom.
Har precis tryckt i mig en banan men det känns som om den vill komma upp igen. Haha.
Nu hade jag tänkt se en film som heter "Candy" med Heath Ledger (R.I.P) och Abbie Cornish. Den lär ju va bra;)





Puss
Suz

På bättringsvägen:)

Hej hej kära blogg!

Ledsen att jag inte kunnat blogga så mycket senaste dygnen men jag skojjar inte, det har vart de värsta dygnen i mitt liv. Igår natt trodde jag att jag skulle dö, det svartnade för ögonen när jag hostade och hela jag skakade. Jag sov inte så mycket den natten och när jag väl sov hade jag feberdrömmar. Inte kul säger jag bara. Efter att ha tagit en ipren imorse orkade jag ta tempen. Då var den på 39,2. Nu tror jag att febern gått bort helt men jag kan fortfarande inte prata normalt. Har aldrig aldrig haft så ont i min hals:/
Jag har vart så sugen på salta maträtter idag:P Såsom scampi, hummer, lax, grillad kyckling, revbensspjäll... Bara av att skriva allt det där får mig att vilja göra inbrott på konsum här borta... Kommer snart...

Vilket oerhört uppiggande inlägg!:D Men vad mer kan jag skriva om då? Såg "En shopaholics bekännelser" med Clarisen i lördags (redan då mådde jag piss xD) Den var precis som jag hade väntat mig, om inte lite larvigare. Men sånna filmer behövs väl också. Sen började jag och familjen se på "Milk" igår och av det jag sett hittills tycker jag den är helt okej. Känns lite konstigt att se Sean Penn som gay. Men han gör det bra.
 

Det var allt för ikväll! Kommer stanna hemma imorn med vilket känns väldigt dumt eftersom Sofia fyller år:( Jag vill ju va me! Säger grattis redan nu!!!<3<3

Peace
Suzanna

smile smile that colgate smile ;)

GISSA VAD!!!!!!!!!!!!
jag var hos tandläkaren idag och mina tänder är helt klara och OM TVÅ VECKOR, MÅNDAGEN PÅ PÅSKLOVET SÅ KOMMER JAG TA BORT MIN TANDSTÄLLNING!!!!!




welcome back;


Ni förstår inte hur mycket jag har saknat mitt leende!!!!!!!!!!!
RELIEF
/Lisa
(om ni inte fattade det höhö)

TA ALDRIG STUDENTEN!!!!!!


JAG GRÅTER AV SKRATT, GÅ INTE UT TREAN!!!!!
/LISA

moooonday

Godmorgon la blogg'a!
Jag har just ätit frukost och har spelat gitarr hela morgonen, saknar verkligen mitt gitarrspelande men just nu är det så mycket plugg att jag helt enkelt inte hinner med.... :( buhuhuhuuhuhuh
Nu borstar jag tänderna och ska snart åka till min tandläkade, efter det är det skolan och idag har jag prov i Historia...... Suzanna också faktiskt... hoppas verkligen att hon inte är så sjuk att hon ligger hemma idag!!

Åh jag hade mysigaste vårdagen med Sanna i fredags! Vi gick och åt den första vårglassen i en park där vi satt och pratade och det var mycket skratt, hon är helt underbar!
Något jag fortfarande kan börja skratta åt "bara sådär" är det här;
Jag: Åååååh jag är redan kissnödig IGEN!
Suzanna: hehehe fan va du var kissnödig då, är du gravid eller heheh din lilla slampa
HAHAHAHAHAHAHA efter det här "daskar" suzanna liksom till mig på rumpan
HAHAHAH åh herregud, du är underbar

jag måste gå nu hahahahah
ha en underbar lördag!!!
//Lisa

Sjuk

SJUK.

//Suz

Utkast: hej hej ...

hej hej bloggen :)
det blev inget bloggande hemma hos mig (lisa) men nu bloggar vi hos fridis ist, från hennes säng för att vara exakta...
vi är lite pömsiga (sexuellt utmattade) efter allt sexsnack denna dag.... ALLT har relaterats till sex... UNDERBART

Ikväll har vi dansat, lagat och ätit tacopaj, ett misslyckat försök att röka vattenpipa efter som jag, Lisa, hade omkull den..... och spelat Alias, och skrattat och pratat och spårat!! HELT underbart
Nu ska laura och sannis sova....  jag kommer när som.

Sjuka citat från vårat familjespel;

Frida: Han på samlingen idag, han hade liten;.....?
Lisa: Snopp!
Frida: publik.......

Frida: Ehm suga kuk?!
Frida: ehm omskuren?
Frida: Sats!!
Frida: Smaka salt?!!
(charader/alias)

Lisa: Du vet, sånt som det är utomhus, du vet, sånt som gamla pratar om?
Laura: VINDÖGD!!!?
(helt borta)

Clara: Om jag ger dig en order och säger vad du ska göra, vad gör du d`å?
Lisa: Jag gör som du säger!!!

Frida: Motsatsen till export?
Lisa: Jonas!!

Frida: Om du har vunnit, då har du fått?!!
Sara: ehm vinna, vunnit..... EN VINNELSE!!!

Frida: Men är du dum i huvudet eller?


Suzanna: En president i USA...
(Pekar på Lisa)
Frida: BILL clinton!!!!
Suzanna: RÄTT!!!!


hahahahahahh men nu gick suz oxh jag ska nog ringa någon!!
Puss och godnatt!!
/Lisa & Suzanna


@´SANNAS

BLOGGEN!
vi har åkt hem suzanna för att blogga... så   nu sitterjag här och bloggar...
nu åker vi hem till mig och bloggar

så vi hörs snart hihi
//Lisa & Suzanna


GOOOOOOMORGON GOOOMORGON

goooomorgon goooooomorgon hör fårglar sjunga glatttt................
TiHi ;)

Åh hur underbart är det inte med fredag och med vår?! jag verkligen älskar det här!!!!!!!
Så idag, hahaha I got a confession to make; Jag har egentligen inte lektioner förrens 11.10 MEN jag går till skolan om en stund för att gå på samlingen! HAHa och jag älskar att både sanna och laura och clara också gör det ;)
Som om att jag någonsin skulle missa samlingen liksom......... hehe ;)

Igår, torsdag, var förresten hur skön som helst! Skola hela dagen, skrev ett italienska prov vilket gjorde att jag slutade tidigare ;) Jag, sara, laura och suz gick och köpte fisk ;), sen blev det högdalen och jag och sara chillade på fridas säng, sen kom clara till Högdalen och vi gick och gymmade! Clara har nu också köpt kort där så nu kör vi ;)

HAHA jag måste verkligen dela med mig av den sjukaste händelsen på länge......, HAHAHHAHA
Såhär; Frida har just gått ut från dusch-rummet och jag och clara stod och pratade.. Efter en stund var claris klar (höhööh clara var klar) och hon säger "Lisa jag går ut..."... viisst visst, står och sjunger lite, det kommer in en hel sim-klass in i duscharna som består av små barn runt 4 år, som bara skriker, täntke att jag får väl stå ut....
DÄR hör jag claras ASGARV, hon kommer tillbaka, bara går rakt mot mig och säger "LISA DET ÄR EN MAN SOM GÅR DÄR UTE OCH VISSLAR", HAHAHA i det här ögonblicket hinner jag bara se en MAN komma in med en slang och typ spola av golven, visslandes, och jag får panik och trycker Clara mot mig!! HAHAHAHA Så där står vi, omringade av snorungar, kramandes, jag naken, Clara i handuk och bakom oss går den där mannen och visslar. Den här mannen var alltid en anställd som skulle göra rent duscharna och när jag och clara står där kan vi inte göra annat än att Asgarva, så när  den här äntligen märker oss säger han "Hörrni jag kan gå ut en stund och komma tillbaka sen"
HAHAHAHHA herregud, efter det här säger clara det klockrenaste "Vad var meningen med tjej och kill omklädningsrum liksom?"

HAhahaha jag måste börja dra mig
puss puss hörrni
//Lisa

Fredag- God helg på er!

Gooooooooooooooood morgon god morgon god morgon god morgon (härmar den tjocka gubben som väcker alla vid 3-4 tiden i Nile City;))

Sovit som en fucking prinsessa inat och jag gick upp för 20 minuter sen. Allt bara flyter på; bestämde kläder på två röda (!), är redan färdigsminkad, har gjort en fläta i håret, ska nu äta frukost och göra världens godaste latte i min fina fina mugg. Livet leker, DET ÄR VÅR! Fast det är ingen sol ute... What ev'! Det liksom känns i luften.

Ses senare;)
Kyssar
Suzz

Torsdag i bilder!

Hade svårt för att gå upp imorse. Niklas låg bredvid och värmde;) Men jag släpade mig upp och vi for till skolan. Morgonens bästa var den här:

En nybakad kanelbulle i skolcafeterian för 7 kronor;)

Malisas bulle var slut på några sekunder höhö:P

Den här bilden gör mig lycklig! Vet inte om Lisa kommer döda mig för att jag lägger upp den men dt är nog värt det! Ska ta fram den om jag känner mig ledsen någon gång=)

Efter skolan chockade Amri oss alla genom att göra ett spontanköp av 10 hälleflundror! Helt crazy xD Ser ni hur lik hon är fiskarna på bilderna?:P

Lisa försökte också likna fiskarna... Men det luktade för illa=)

Sen fikade jag och Laura på Coffehouse by George. Mumma & mys=)

Kan aldrig vara seriös... Besitter inte den förmågan:P Tur väl det;)

Nu ska jag gå och duscha, titta på tv, läsa lite, chilla, trycka i mig någon bakelse eller två, chilla lite till och bara må gott:D:D

Peace n'love!
Suzzzzzzzzz

Onsdag i bilder

Har vart dålig på att blogga de senaste dagarna. Dags att lägga upp lite bilder tagna från min kära mobil (som för övrigt är inne på lagning igen!!!! morr). Börjar med gårdagen!

Mohaha jag och Sofia ägnade en samhällslektion åt att rita på tavlan:) Enligt vår syn på framtiden så kommer Sofia bo i en lägenhet på stranden och jag i ett tält i skogen... Vi har nära till varandra iaf;)


En otippad håltimme ägnades åt shopping inne i city med Malisa och Clara. Inne på Bik Bok kunde vi konstatera att aprikosfärgat var inne:O

Sol på skolgården! Lisa geekar med mobilen och Malisa kör manikyr! Thats life;)

Fina flickor:)

SOL SOL SOL SOL SOL!!

Snygg snygg snygg-Bellan!

Mycket vackert må jag säga! (Notera allas strumpbyxor, en trend på Södra?)

Solen smeker deras hår i vårvinden!!! xD

Snygg, sexig SINGEL!!!! KÖÖÖÖÖÖRR!!!!!

Vi vet hur man langar poseR! Höhö bääääng!

Sen skulle hela klassen ner i biblan och låna böcker! Party!!!! (Notera alla kattböcker xD(WTF???))

Peace!
Suzanna

torssssssssdag

Göööööööööööömörgön gööööömörgön!!

Nu ska jag strax gå till skolan och i eftermiddag ska jag, frida och Claris träna!
IN HIGHVALLEY ;)
Ska bli riktigt riktigt skönt!
Sol idag igen men det kommer vara kallare tydligen..... skitsamma ;)
underbart med sol!!

Så är läget nu iallafall, ska ta kort hela dagen som jag kan lägga ut ikväll eller något ;)
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
/Lisa

Sthlms första vårdag


såhär vacker var det när jag kom ut ifrån min port ;)

påväg till skolan... HAHA inte fullt så seriös som jag ser ut att vara men jag ville fånga första vår-solbilderna!
och så inveg jag mina nya solglasisar!

så här vacker var skolan när solen lös på den och himlen var blåast ;)

Såhär har våra lektioner sett ut idag!
Bild 1 och 2; Jag och sara fyller i vad vi har för stil och vem som betalar för våran stil? Vadå betala?
3: Dysse stavning på en hel text HAHA "Kolla det är ett dysse som har skrivit lisa.."
4: Frida på samhällen.... liknade en favorit i repris

Här gick alla vi tjejer ut och satte oss i solen och pratade!
HELT underbart, om ni visste hur mycket jag längtat efter dethär!!!!!

nu vill jag bara sleeeeeeepa tight ;)
sov söttttt
/Lisa

Lissssss

HOLA!
första vårdagen i sthlm, på söder, i södra!! HELT UNDERBART
jag kom hem för en stund sen med en dag i skolan och den obligatoriska eftermiddagen med Lauris ;)
Jag har tagit massor av kort som jag lägger upp innan jag går och lägger mig!
Italy prov imorgon så ikväll är det bara pluggggg

bye woooooodstockers
keep it real    Y <-- två peace fingrar
/Lisa

Hon må va en tant men hennes kompis har smak

Godkväll kära blogg.
Vilken kväll jag haft! Har inte gjort någonting. Somnade ett tag, åt mat, läste lite, Desperate Housewives osv. Haha blev lite road av Lisas förra inlägg^^ Snacka om att vi inte har någon fantasi för tillfället eftersom vi bloggar om ANDRA bloggar xD Vill passa på att säga att Blondinbellas kompis har mer smak än henne. Kan ni gissa vem jag syftar på på bilden?;)
Jag är så otroligt taggad på att tatuera mig!!!! Ska bara vänta 363 dagar nu!!! Woho!!! Tror jag är uppe i 4-5 tatueringar som jag vill göra:P Min släkt lär väl göra mig arvlös för det men det är lätt värt det! Jag ska skriva WOODSTOCK över hela ryggen... Nej men ett litet peacemärke hade jag tänkt mig. Sen vill jag göra ett litet skrivstils S i samband med att Lisa gör sitt L;)

Nådot helt annat. Varför har jag en stor Parlino på mitt rum? Har funderat över det ett tag nu. Har haft den i över ett år nu men den tillför ju inte direkt något i min inredning här xD Den står bara och stirrar på mig. Ohh fick en idé! Skönt att jag redan kirrat födelsedagspresent till Lisa;)

Nu när min mobil är tillbaka (och fungerar:O) så kan ni äntligen få se hur mitt hår ser ut xD Bilderna innan är lite missvisande, dels för att de är sönderredigerade och dels för att, jaa.. det är en dyssekamera jag använt xD Mohahaha.

Peace out!
Suzzzz

fuck blondinbella

Blondinbella:
Typiskt mig och mina fördomar om söder. Trodde att jag skulle komma till en mörkt, litet café med trasiga stolar och människor med bruna/orangea kläder och stora kolabottnar till glasögon men istället kom jag till Coffee Culture vid Medis som var jättetrevligt och ljust.
 
VILL HON DÖ ELLER? ingen snackar så om söder ostraffat.....
SPAMMMMMMMMNING PÅ G!

hej hej

Jag och Laura är fortfarande kvar i skolan........................... ;)
Allt är nice ;)

Puss puss
/lisa


My baby is back!!<3<3<3<3

Mitt andra jag, min andra halva, mitt så att säga atlter ego har återvänt till mitt liv! Jag talar förstås om min kära lilla Sony Ericsson! Känner mig halv utan den:)

Lagad och fin=)

Den här dagen har varit lång. Usch. Fast fylld med roligheter. Kan inte komma på någon nu... Ska plugga lite matte nu så vi får se om jag återkommer sen!
Våren är här!
Desperate Housewives ikväll!!!!

Puss puss
Suzanna

Svenska A ESSÄ

GOOOOOOOOOOOOD MORGOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!

Sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa tackar som frågar;)

Har svenska skrining nu på morgon vilket resulterar i ingen sovmorgon. Men jag kom på nu att den faktiskt börjar 9 och inte halv som jag trodde. Fan. Jaja. Efter det hade jag tänkt ta en tripp till Esn för första gången sen i somras då jag och dock fick för oss att åka dit :S.
Ska till pappa ikväll. Bli lite firad där också antar jag. Sen får det här spektaklet va slut! Usch tur att det bara är en gång om året:)
Ohhh jag fick en tungpiercing igår. Visserligen har jag inget hål i tungan men den var mer symbolisk;) Det står 69 på den;) Haha är sjukt taggad på att pierca tungen nu:P Ska göra som sist, tänka över det i ett halvår haha.
Nu hade jag helt plötsligt mer tid till att inte göra något. Kanske ska gå och väcka Juni:S

Puss på er!
Suzanna


mardrömmar

GOODMORGON BLOGGEN! ;) haha
Jag sitter i min säng och dricker te, jag vill inte gå upp härifrån idag.... helt otroligt skönt!!
Läste precis att suzis har sovit som en prinsessa, kul för henne. Jag vaknade helt svettig och gråtandes, jag har drömt jätte läskiga mardrömmar hela natten :(

Idag har vi svenska A skrivning. Jag känner mig redo, igår var jag på teater med min mormor, hennes man, hennes mans syster och världens gulligaste par Gunnilla och Kurt! Förstår ni hur mycket jag älskar att umgås med min mormor och hennes vänner, så fina människor rätt igenom!! Iallafall, efter det här kom Frida till söder och vi inveg Latte house på ringvägen! Verkligen fräscht och vi kollade igenom vad vi ska göra imorgon men framför allt så planerade vi PEACE & LOVE(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Som alla har bestämt sig för att åka till nu!!! Kommer bli oslagbart!!!
åh så taggad

nu ska jag dricka klart mitt te så hörs vi senare ;)
Ny vecka, nya möjligheter!
PÖSS PÖÖSSSS
/Lisa

Mitt kalas!!!

Här kommer lite underbara bilder från schlagerkvällen som sen övergick i ett kalas;)

Det lilla dysset!

Älvorna?

Tror jag diggar till "Baby goodbye"

Min lilla prinsessa:)

Så fina att jag smäller av!

Helt borta:S

Höhö Laura goes Pippi!

Laura och allas kära Seffe!

Haha min tolkning av bilden: Laura: "fan va borta jag är." Jag: "Hihi, Laura pussa Seffe hihi:" Juni: " Sanna Sanna, ta på halsbandet Sanna!"

Bääääääääng

HAHAHAH notera Junis min!!! Bara jag och Lisa som har kuL!xD

SmygposarN^

Systrarna!

Sönderredigerad^^ BänGG

Höhö!

Min schnygga gulddräkt!!!!!!!!!!

HAHAHAHA stackars Juni fick utså våra försök att smälla ballongen i huvet på henne^^

Ser lite osäker ut:O

Finisen!!!

Slitage!!!!!!!!!!!!!

Nu har halva tjocka släkten gått! Skönt haha. Gillar Lasses kommentar (mormors särbo:S) "vi ses nästa år då!". Så ofta träffas vi xD NIklas var här också. Starkt av honom att träffa halva min släkt men det gick så bra så haha. Ville inte att han skulle gå...

Nu vankas det boulebaisse soppa! Mumma! Hahah. Jag har dessutom tårta kvar! HEHEHEHEHEE!

Puss och kram på er!!!!
Suzanna

helg im in love

Åh jag har haft en sån underbar helg! Den har varit precis så som jag vill att alla helger ska vara!!

Fredag
I fredags efter skolan gick jag, Frida och Laura och fikade och så var vi på Secrets och köpte presenter till Suzanna!
Det blev ett par guldtrosor, två tärningar med ställningar och platser att ha sex på och en helt otrolig kortlek med sexiga MÄN på (HAHAHA). Jag tror suz aldrig varit gladare än när hon öppnade presenterna ;)
Väl på resturangen satt jag mitt emot Sara och senare kom Saffia! Det var lite svårt att prata med alla, tyvärr! Men jag och sara hade underbaraste girltalket' verkligen! När vi gick ifrån resturangen åkte alla hem och jag och Lauris gick på promenad runt älskade söder! Efter en stund träffade vi Kalle, Danne och Ben och vi join(T)ade Kalle och Danne och på vägen join(T)ade  två andra killar som var två gamla kompisar till Kalle som jag fattade det. Vi tog en promenad och alla händelser på den här promenaden "borde vi skriva en dagbok om" (hahah) och vi hamnade i Gamla Stan. Jag hade egentligen inga kläder på mig eftersom jag tror och insesterar på att det när som helt är vår, så jag har självklart blivit förkyld...
Mitt i allt får Kalle reda på att jag hyr rum och får en uppenbarelse om att jag borde hyra hans systers rum i hans lägenhet, så jag och laura följde med upp och efter en stund låg alla i sängen i det rosa rummet. Hahahaah varje sekund var oslagbar!!
Impulsivt och underbart dygnade vi allafall där på sängen. Med te, en bas, onkel kånkel, facebook och utan mobiler, hhahah alla skratt!!! Helt underbart!
Halv nio gick vi därifrån och nu får man väl övergå till Lördag?!
Jag och Lauris gick hem hit till mig, vi åt frukost och sen somnade vi skrattandes uppe i min taksäng!
Sov kanske fyra timmar och sen låg vi och pratade i två timmar i min säng, så mysigt verkligen!!
När hon skulle gå härifrån passade jag på att join(T)a och gå och sola ;) Underbara minuter låg och alldeles varm och jag somnade där och drömde om Sommar på gotland!
När jag hade varit hemma en timme efter det så snackade vi med Suz, schlagerkväll stog på listan och jag åkte hem till Laura och fick (äntligen) träffa hennes mamma! Som för övrigt verkade vara en otroligt fin mamma!!! :)
Sen bar det av till suzannis och där var det middag och jag skojar inte, familjen taggade sönder till Melodifestivalen!
Johan skrek "MÅNS ZELMERLÖV" och gjorde masken, Juni stod och juckade framför TV'n och Cissi satt och skrattade i soffan och våran allas suzanna bytte outfit vid varje framträdande och vid agnes Karlssons åkte självklart den guldiga byxdressen på!!
Efter melodifestivalen gick jag och Juni in i hennes flickrum och hon tog på sig en rosa liten prinsessklänning och såg ut som jag gjorde under hela min barndom! Jag fick ett par rosa vingar och då kunde Suzanna inte hennes hålla sig, och hon såg ut såhär;


HELT UNDERBART :D
Laura och Seffe tog kort som förhoppningsvis läggs ut av Suzzzzzzie ;)
Varken jag eller Laura kunde tyvärr vakna upp brevid Suzanna på hennes födelsedag så vi åkte hem runt elva.
Första som händer är att en kille säger att han vill adoptera Laura och att han kan se att vi är bästa kompisar, spårat
Slutligen satt vi på två hårda stålbänkar på Skånegatan och bara skrattade! Jag skrattade så att min mage krampade, helt underbart verkligen!!
Söndag
Jag har inte alls sovit lika mycket som jag hade tänkt och nu ligger jag här i sängen.. Ska snart träffa min mormor Mfl. och vi ska gå på Boulebard teatern, vet inte riktigt vad vi ska se men det blir mysigt ;)
Tyvärr har jag inte tagit massa bilder som jag kan lägga ut men jag har åtminstonde bloggat ;)

Vi hörs ikväll Woodstock!!
//Liiiiz

Världens finaste Suzanna förtjänar det bästa

IDAG FYLLER SJÄLVASTE MRS WOODSTOCK ÅR!!
GRATTIS TUSEN GÅNGER OM TILL MIN PRINSESSA!!!!!!!


Min sjtärna! Hur ska jag möjligen kunna beskriva för dig i ord vilken betydelse du
har i mitt liv och vilket stor plats du har tagit!?
Jag har bara älskat dig från början och den 14 Augusti var en av dom bästa dagarna
jag någonsin varit med om, eftersom den fina dagen förde oss tillsammans!
Jag kan inte ens försöka föreställa mig hur mitt liv skulle se ut om du inte var
en del av det!! Jag är så glad att vi har fått möjligheten att bli varandras,
få alla dessa timmar av skratt tillsammans och fått umgås alla dessa gånger.
Det känns som att jag har känt dig hela mitt liv och som om att det är en självklarhet
att det alltid har varit vi. Jag hoppas att du vet om att jag alltid, alltid, vad som än
händer, kommer att vara din vän. Och att du vet om att du alltid kan komma, ringa
eller bara vända dig om; så finns jag här för dig! Vad du än behöver!
Jag förstår inte hur jag klarade mig utan dig de femton åren, de åtta månaderna
och de 14 dagarna. För mig är det obegripligt!
Hur som helst så är du bland det finaste jag vet!
Jag älskar dig och jag håller dig så nära mitt hjärta som det bara går!
Tvivla aldrig på något av det här!
Världens finaste Suzanna!
Du och jag!
Din Lisa

17


Jaha, då hade ännu ett år gått...

Yezz

Jag lyckades muta hit Laura och Lisa!!! Tror Lisa behöver dansa loss lite till EMDs "Baby good bye" (eller Junis alternativa version av den;)).
Varför är jag sjukt taggad??? Inte rätt på något plan så nu får jag lägga ner. Juni bestämde klänning åt mig så nu har jag min glittriga nyårsblåsa:S Vad händer med världen? Sen när började jag anpassa mitt liv efter en människa som knappt går till mina knän?^^


Nu ska jag gå och möta mina fina flickor!
Puss puss
Suz

K, 14 mars. jag saknar dig redan

just nu är ingeting speciellt bra... Jag fick precis reda på att vad man skulle kunna kalla min halvfarmor dog igår, har ringt och pratat med fina syster men det känns bara overkligt.

+ att jag är förkyld.

Men jag ska på schlagerkväll @suzannas crib och jag tror att det är precis vad man kan göra när man inte vill tänka på något som förstör en..

pz/Lisa

Min nya kudde!

Hittade en väldigt finfin kudde igår när jag vandrade runt i min ensamhet. Den kostade 35 kr på bolagret! Mohaha!



Nu sitter jag och trycker i mig bakelser. Sorgligt. Jag försökte muta hit Laura och Lisa ikväll. Det gick så långt att jag erbjöd de läppglans. Får se om de kommer... Annars blir det jag, familjen och melodifestivalen! Woho!!!! Vi har alltid ansett oss vara totalt ointresserade av den men vi har börjat inse nu att vi kan allt och har väldigt mycket åsikter. Vart ska detta leda?

Kram
Suzanna

Omen-barnet

Lillasyster hittade mitt smink. Jag tycker att hon blev oerhört söt!



//Suzanna

Spårat

eftersom sanna redan skrivit om kvällen på resturangen så berättar jag om timmarna efter att alla lämnade mig och laura här på söder...
jag och laura kom hem halv nio imorse, as-chill och vi har dygnat.
nu ligger vi i min säng och ska sova!!
Vi uppdatterar sen ;)

/Lisssssa och Lauraaa

Make up<3


This bag makes me happy!

Men innehållet gör mig ännu gladare! Nu slipper jag gå runt som ett spöke i skolan (allt mitt smink är i stort sett slut)

Fy vad trevligt! Hade jag varit en snäll bloggerska så hade jag lottat ut det här i bloggen men jag anser att det är för få läsare så nu behåller jag allt för mig själv! Mohaha. (Kolla alla läppglans Lisa) Me happy!

Peace!<3
Suzanna


Retards!!!

Vad är vårt problem?? Har helt kopplat bort bloggen senaste dygnet. Mycket i skolan och trött som fäään.

Nu är historian och engelskan över så jag kan enbart fokusera på matten. Skönt.

Jag kom nyss hem från en väldigt trevlig och spårad födelsedagsmiddag med underbart fina flickor! Vi åt på El Cocodrilo på ringvägen. Gå aldrig dit!!! Fyfan. Det började redan när vi kom in. "Legg" säger vakten. Hälften av oss hade inte så jag började lacka och sa att vi bara skulle äta och nej vi skulle inte ljuga om vår ålder och beställa in alkohol. Det tog ett tag men sen fick vi äta i alla fall. Personalen var helt borta och när Saffi kom vid 9-tiden försökte de köra ut henne:S Hon skulle inte få beställa mat och vi skulle gå hem. Jag dampade ett tag och det slutade med att hon fick äta. Vakterna stod hela tiden och kollade på oss. Sen när vi ätit upp så hittade Sofia hårstrån i maten och klagade. De sa inget och sen ville de att hon skulle betala fullt pris. Hon bestämde sig för att lacka och jag gick med som moraliskt stöd. Vi började båda skrika åt den dryga ägaren och han försökte avbryta oss.

Han: Men..
Sofia: Jag tänker fan inte betala för mat med hår i!!
Han: Men..
Sofia gör sig beredd att börja skrika igen.
Han: Du får för halva.
Sofia (byter tonläge på en gång): Okej!

Fan vad jag garvade xD Hur sjukt allt än var hela tiden så kunde jag inte låta bli att garva xD De spelade hemsk musik med samma beat hela tiden. Usch! Inte konstigt att personalen blev knäppa. Och virriga för den delen. Tror det tog oss 1 timme att betala notan och då fattades det fortfarande 179 kt. Då kom en full norrman och betalade resten. Han sade att han var en norsk rik pappa. Hahaha spårat xD

Tack för all uppvaktning ikväll tjejer. Hade hur trevligt som helst!:D

Juste, jag blev sminkad på make up store förut med mami. Jag köpte smink för 730 spänn. Galet dyrt eftersom det bara var 5 saker:S Och nu när jag kom hem såg jag en underbar kasse på min säng. Det står YVES ROCHER på den och den var full med helt nytt smink för ett år!!! Tack Johan!!!!


Kram Suzanna

Victoria's secret


I say no more

Kyssar
Suzanna

ska sanna ha mens eller?

HMMM.... kollar kommentarerna... OCH HITTAR DEN HÄR;

Anonym om porr a la södra:
jaha?

Tänker; vem fan är surfittan som ska kommentera tråkiga kommenterar, då kan man väl lika bra skita i och kommentera..
Kollar IP-adressen...... SURPRISE; DEN VAR FRÅN SUZANNA!
saaaaaaaaaay whaaaaaat, vad är det för kommentar suzanna?!?!!?!?!?!!??!
varför är du så otrevlig mot våran älskling? vill du den illa?!
hhehehe
WHATEVER

jag lever fortfarande på gårdagen, herregud vad vi skrattade!!
Jag, laura och Angelica var kvar i skolan..... Först plugg och sen bara chill nere i korridoren, jag städade förresten mitt skåp och jag hoppas att alla tjejer blir stolta nu ;) Efter allt tjat.... 8-)    Och dom som inte märkte oss idag lär ju göra det idag när dom ser den rosa fläcken vid våra skåp, MOHAHA "det är tur att jag inte är en sån som änmäler". Förklarning; Kalle sprayade mitt rosa pepparspray, förstår först efteråt att det inte går att ta bort.
Det är tur att vi går på Södra, hade det varit så här mycket plugg på någon annan skola så hade man noginte pallat.. nu gör man det, eftersom det händer så roliga saker emellan allt plugg! ;)
Nu ska jag snart börja bege mig! Vi hörs kanske senare då ;)
Ha världens mysigaste måndag
//Lisa



090312

Vad värt det känns att gå upp på morgonen och inte ha något att se fram emot på dagen. Ser fram emot imorgon:P Fredag! Woho!
Nu sitter jag här och njuter av min youghurt. Mumma.

Dagens höjdpunkt: 4 timmars håltimme!
Dagens lågpunkt^^: slutar 16.30


This is mi casa! Believe it or not.

Mot badrummet och sminket!! Höhö!
Suzanna

Vomerar snart av överansträngning!

Usch, fy, blä och BEURKE!

Donte like this shit. Måste bli klar med engelskan snart. Sen ska jag börja med Historian. Sämst, lämnar allt till sista dan xD Lär mig aldrig...
Därför blir det inget mer bloggande ikväll.

Puss
Suzanna

Good morning starshine

Ny dag, nya möjligheter. Möjligheterna är oändliga. Oändligheterna är möjliga.
Har egentligen inget mer att skriva såhär på morgonkvisten.
Hoppas ni får en trevlig dag!

Kram
Suzanna

Im livin on the edge

Tänk vad tiden går snabbt ibland. Var tar tiden vägen? Clara sa idag att hon får åldersnojja när hon tänker på att 10 mars 2009 aldrig mer kommer igen. Jag tyckte det lät konstigt med och kontrade med att jag fyller år på söndag. DET är åldersnojja om något (jag gillar inte att bli ett år äldre). Men ju snabbare jag fyller 17 desto snabbare blir jag 18, ett sätt att resonera på;)

Har sökt på lite lägenheter ikväll. Är sjukt sugen på att hitta ett eget ställe. Var inne på min SKB sida men fann inte informationen där tillräcklig. Den skulle uppdateras imornbitti så inget var aktuellt xD Men som sagt, först vill jag ha ett jobb:P
Det är något fel på mitt rum. Jag har svårt att koncentrera mig här inne:S Mycket bättre i köket men ofta man släpar ut datorn dit (har ingen lap-top som alla andra coola människor har^^).

Med risk för att somna medans jag skriver avslutar jag här.
Sov så gott och drömm söta drömmar!
Suzanna

VG

vet ni att vi fick tillbaka våra franska prov idag och jag fick vg!! supernöjd!

porr a la södra

HAHA vet ni hur porriga alla har varit idag?! Alla har relaterat ALLT till sex hela dagen

Sara: det känns konstigt här...
Jag: vad är det för något?
Sara: En knöl
Jag: Knull?!?!

Sara: hahaahah erkänn att du brukade det
Jag: Ja men jag gjorde alltid så...
(Lauras oslagbara min här)
Laura: men va?!!!!
Sara: va?
Laura: vad sa hon?
Sara: att hon alltid brukade göra så
Laura: Hahahah men jahaaaaaaa, jag trodde hon sa att hon aldrig brukade ha trosor på sig...

Jag: Jag skulle vilja sitta imorgon efter skolan med det tillsammans med dig!!
Angelica: Haha men om du vill så kan du ta mig imorgon i skolan!

HAH SPÅRAT

/Lisa

bläää

räkna inte med några inlägg från mig idag....

springer mellan tvättstugan och min historiabok och kommer nog göra det resten av dygnets timmar..
//Lisa

Let it fly in the breeze

Har haft den här underbara låten från min favoritfilm "Hair" på huvet hela dan:D

...Let it fly in the breeze
And get caught in the trees
Give a home to the fleas in my hair
A home for fleas
A hive for bees
A nest for birds
There ain't no words
For the beauty, the splendor, the wonder
Of my...

Hair, hair, hair, hair, hair, hair, hair
Flow it, show it
Long as God can grow it
My hair

I want it long, straight, curly, fuzzy
Snaggy, shaggy, ratty, matty
Oily, greasy, fleecy
Shining, gleaming, streaming
Flaxen, waxen
Knotted, polka-dotted
Twisted, beaded, braided
Powdered, flowered, and confettied
Bangled, tangled, spangled, and spaghettied!

Oh say can you see
My eyes if you can
Then my hair's too short...

Så jag skrev ner texten på armarna:P Bara tanken på den filmen gör mig varm<3 Den filmen har gjort mig till den jag är och den jag föreställer på skolfotot;) Den har gett mig mittbenan och jag har inte klippt mig sen jag såg den första gången (I think). HAIR!

Peace
Suzanna

Mi-jau!

Mohahahahahahhahahahaha.

Nu har jag och Laura slutat gympan och sitter i datasalen för att plugga. Det går framåt.;)
I brist på annat:

This is Fletcher!!! Lisas dyssekatt xD (stolt fotograf)

Tillbaka till engelskan!
Kyssar
Suzanna

Fuck the world sideways!

Hej1

Snö. Skit. Roligt? Je ne sais pas:S

Sitter nu i datasalen och är hungrig som en varg. Försov mig och skippade frukosten i hoipp om att hinna ta en macak i cafét men det var stängt när jag kom. Eftersom jag redan var väldigt sen så skippade jag spanskan för att göra klart engelskan. Men nu klarar jag inte mer, är så hungrig, så ... nu går jag och försöker igen;)

FRÅGA!
Varför snöar det? Inget illa mot snö men jag ser liksom fram emot våren!

//Suzanna

det kommer aldrig bli vår

nu ger jag upp våren.
jag slänger min nya jeansjacka och mina nya solbrillor på vägen till skolan.

helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Converse is tha

Höhö jag är verkligen kär i de här skorna nu. Det finns så många spårade varianter and I lov'em all!

Haha finns ett par för varje tillfälle!;) Nu är det bara att hitta de också:/
Puss på er!
Suzanna

Monday, I'm in love

Hej på er!

Vaknade nyss upp ur min lilla powernap (det vill säga att jag helt enkelt slocknade i soffan medan min lillasyster sitter på min mage och tittar på barntv). Dagen har gått fort som fan och jag fattar inte varför. Skulle ju möta Lisa imorse och köpa ett par Converse på stadsmissionen, men tror ni inte hon försöker gå dit tidigare och köpa de??? Vilken tur att jag var 20 minuter för tidig (A) och haffade henne i trapphuset;) De blev mina för härliga 160 svenska kronor! Nöjdare än nöjdast. De är röda:P Har köpt 3 par skor på 2 veckor, de går bra nu, kompis de går bra nu. Bilder utlovas när jag återfår min andra halva, mobilen;) Såhär ser de ut online iaf;):

Så vi köpte de och gick till vårt andra hem. Vi gick och drömde om att vi hade en egen lägenhet tillsammans och funderade ut vad som krävdes för att göra drömmarna till verklighet. Vet inte vad vi kom fram till men jag vill i alla fall ha en stadig inkomst först och främst:D Vi gick förbi ett hus på Skånegatan och så pekade jag upp och sa "där". Där ska vi minsann bo^^ Sen droppade vi in i porraffären där, stammisarna. Specialbarnen tvingade tillochmed kvinnan som jobbade där att öppna en halvtimme tidigare. Höhö. Värt.

Väl i skolan gick vi direkt till matsalen, hämtade mat, och satt och kollade på alla som gick förbi. Varför känns det som att man snackar skit om någon som går förbi när man inte skrattar (som vi alltid annars gör)? Otydligt men ni förstår, jag och Lisa låter alltid så jag tror folk blir nervösa när de går förbi och vi är helt tysta. En liten tanke bara. Vi lade märke till att det var en väldans massa nya människor. Sen insåg vi att det var 93:or! Underbara nior, välkomna!!!!! Det är intagningsprov för musik och estetlinjerna!! Så Lisa gick och hötte näven åt vissa... Inte rätt.

Sen hade vi en väldigt väldigt lullig sam-lektion. Fattade nada. Sofia fattade nada. Läraren NOJ såg inte heller ut att förstå vad han snackade om. Så vi fick gå tidigare:D

Historia. Oklar lektion. Fattade nada. i skulle läsa om kvinnorna i tiden, men vi har liksom ett projekt som ska va inne på fredag så... slöseri med tid.

Nu sitter jag här hemma med Juni och försöker komma på vad jag ska laga för middag. Kom fram till att jag inte vet;)

Hej på en stund!
Suzanna

jag gör det!!!!

hehehehe vet ni vad jag funderar på?
att gå ner och köpa suzannas converse några minuter innan vi har bestämt att vi ska träffas
MOHAHAHAHAHA



PEACE OUT


hor-bilden går bara inte att vända! ni får  vända på huvudet ist!!

Födelsedagspresent till Suzanna kanske? ;)

finn ett fel!


Där har ni honom! Längst till vänster,
mitt och Lauras lilla dyssebarn!

drömmar om Jacob Norgren

Bonjour le blog! ;)
Åh nu i efterhand var det så skönt att sova sälv, sparka och ligga på fel håll av sängen utan att någon gnäller ;)

just nu kokar jag ägg, måste ha något innan lunch! jag ska möta upp suzanna här nere runt hörnet för hon ska köpa ett par converse, efter det går vi till skolan och käkar lunch med clara och laura! sen blir det samhäll och efter det två lektioner i historia, sen en mattelektion!

HAHA vet ni förresten? Jag drömde om jacob norgren inatt!!!!!!!!! mohahahaha
hhahahahahaha såhär var det;
Vi hade precis haft samhäll och gick han fram till mig och sa;
J: Lisa Eriksson Wingårdh, jag skulle behöva prata med dig...
Jag: Ehm... jaha.... om vadå?
J: Det står bara att jag ska prata med Lisa Utbytesstudent... jag har ingen aning om vad vi ska prata om..
Jag: okej..
(Här börjat vi prata spanska)
J: Hur tycker du att det har gått här i Sverige?
Jag: bra.. fast jag saknar alla killar hemma i spanien
(Här blir vi avbrytna av en tjej som heter Lisa som är utbytesstudent och som ser precis ut som mig fast kommer ifrån Italien och som säger till jacob att rektorn har sagt att han skulle prata med henne)
Någon som kan tyda vad det här betyder?? Hahahaha


Iallafall, vi här på woodstocksixtynine.blogg.se blir ju övertaggade när det blir måndag!!
ny vecka, nya möjligheter!
Ha mysigaste måndagen idag!!
/Puss puss Lisa

underbar helg

La Bloggia!

Jag har precis krupit ner i min säng, underbara fina sängen!!
jag ligger ensam här för första gången på länge klänns det som och jag som trodde att lydia skulle komma hem ikväll så jag slapp vara så rädd som jag är just nu. HAHA jag vet verkligen inte vad det är med mig men jag är livrädd, jag har tänt alla lampor i lägenheten och har hög musik på, tvn på och lydias musik på också... + att jag ringt hem till Lilian och Pappa och pratat..... önskar att jag hade tagit claras inbjudan till att sova hemma hos henne....

idag drog Clara och sanna runt fyra (???) medans jag och laura låg i min säng och tittade på film låg dom i vardagsrummet och tittade på Hair ;)
Laura stannade några timmar och vi hann cutta ett par jeans innan hon gick!
underbar helg, MINST SAGT

pluggggggggggggggg

jag pluggar pluggaroch pluggar!!
ska försöka skriva när jag äntligen är klar!!
//Lisa

Slitage på hög nivå

Hallå barn!

Jag är lite trött från gårdagen. Lisa har väl i stort sett redan beskrivit allt vi gjorde men hon missade att vi kollade på meldodifestivalen, nile city och gick en promenad runt hela Söder. Ehm... ser nu hur ocoolt det är men va'fan? Jag deckade i hennes soffa vid 3-tiden och de somnade tydligen vid 5. Hahaha, helt underbart att vakna iklädd Lisas rosa morronrock och gröna alladin byxor^^ Sov som en bebis hela natten och vaknade vid 10-tiden då Claras alarm gick på mobilen(???), den låg typ en decimeter från mitt öra. Tack<3

Somnade om och sen gick L +L och köpte frukost medan jag och Clara kollade på Hair<3<3<3


Nu går meldoifestivalen i ett här hemma. Min lillasyster älskar nämligen EMD och Johan har kommit på den smarta idén att "JA vi laddar ner melodifestivalen och spelar den om och om igen tills Suzanna spyr!". Så ehm... det är alltså en repris. Usch!!!


Nu ska jag se på "The english patient". Har inga förväntningar alls men det måste göras;)


Kyssar

Suzanna


PS. Fan vad tråkigt det känns utan bilder:/ Kolla Lisas dysse-bilder lix'. Måste få tillbaka min mobil snart!!! Morr.. DS.


Friday im in love

Jag tänkte summera fredagen ;)
Först var det som sagt sista språkdagen, vi var på en jätte intressant föreläsning om dansens språk som jag verkligen enjoy'ade ;)
På avslutningen skulle det sjungas Jiddisch i Aulan.....

Jag: men vadå är det värt att gå?
Clara: Ja det blir skit kul, jag tror verkligen det
Jag: Vadå är det sant?
Clara: nej jag drev bara. det är bara en kärring som ska sjunga och något jävla dysse med en bas

............följer iaf strömmen... kommer in... clara har helt rätt. Där sitter ett dysse med en bas och en kärring som skriker "HEY" emellanåt.... Herregud.
Jag och laura klarar ungefär 1 och en halv låt och sen smyger vi ut från aulan och chillar med den här låten + den här i musik-korridren:

STRAIGHT GGGGGS

efter det gick jag och laura, riktiga good-girls, på en mattelektion och senare mötte vi upp alla tjejorna på Gunnarssons!
Gud så fina dom är. Jag och Laura var sena, alltså mer en bara tio minuter, och dom hade väntat med att beställa underder hela den tiden!! Finisar


OCH VÅRAN ALLAS ISABELL SOM VAR HÖJDPUNKTEN!
value="http://www.youtube.com/v/avcer7a_6cw&hl=sv&fs=1" />
Laura; alla är typ fulla och ba "gjattis ischabelll"



Åtta tjejer var och fikade... Suz, Frida och Sara försvann och så var dom bara fem....
Fem tjejer var och fikade..... Sofia försvann och så var dom bara fyra...
Fyra tjejer var och fikade...... Isabell försvann och så var dom bara tre...

och så var det bara jag, laura och clara kvar ;)
Vi förstod inte riktigt varför vi skulle gå hem var och en så alla join(T)ade hem till mig.
Efter ett besök på hm dvs.....

HÖHÖ dysset på första bilderna

och tillsist lite bilder från lauras;


spårat


//Lisa

dysset kan ju inte ens stava

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ni förstår inte hur roligt!!!!!! innan jag och clara äntligen gick och la oss bytte vi status på min facebook;'

Jag: men vi kan inte stava fel på dyslektiker om vi ska skriva ut det!!!!! hihihihiihh fatta om man stavar fel
Clara: med det är dyselektiker
Laura; ja, alltså dysElEktiker, med e
jag: neeeee det är dyslektiker
Laura och Clara: MEN NEEEJ DET ÄR DET INTE ALLS
jag: nej nej.... hihiih .... okej okej

OCH SÅ SKRIVER JAG;

Lisa JUST NU ÄR ALLT SOM ATT HA SEX MED EN DYSELEKTIKER SOM VILL HA DIRTY-TALK. 04:28 - Kommentera -
 Johnny Alair Soares kl. 06:46 den den 8 mars
"dyselektiker" HAHAH


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HERREGUD



spårat



just nu ammar jag min nalle
NOLLE heter han, och laura kallar honom nolla.

/Lisa

BUS-FRÖT




busfröt

DET ÄR SOM ATT HA SEX MED EN DYSLEKTIKER SOM VILL HA DIRTY TALK...




såhär ser läget ut
jag skrattar ihjäl mig tillsammans med clara





laura och suzanna verkar inte riktigt uppskatta våran humor....

men clara är på topp inatt ;)


hahahha, lisa dör! /clara

mitt i allt det här blir vi påminda av våran sköna comeback på knast om bnågon skulle frågat;
-varför dricker inte ni?
-nej alltså vi ska på AAmöte imorgon...

HAHA clara är helt underbar

nu ska snarka, dregla och slå laura.
hon rör inte en min.


pz out mutcherfuckers
and all you macho-mans out there
/Lisa


/Lisa

Goe' morron'... *zzznark*

Hej folket?
Trött som f*n! M-jau.
Jag åkte till Hässelby och Niklas mötte faktiskt mig:O Sen fick jag träffa en massa av hans kompisar. Ett underbart gäng säger jag bara. Jag blev korsförhörd av en viss Lukas som såg det som sin uppgift att godkänna mig (I passed! YeY!) Sen insåg jag att jag var dominant i vårt förhållande för varje fråga till oss fick ett svar som lät ungefär såhär: 
- Efter nogranna diskussioner har vi kommit fram till en gemensam slutsats att Suzanna tycker att det är okej.  
Works for me;)
Sen var det Big Brother! Fattade inte grejen med det, ingen kollade xD Sen bytte alla byxor :S Och dansade till Micheal Jackson :S Har haft "Beat it" på huvet allt för länge nu xD
Jag tror vi deckade runt 3-4. Sen skulle vi upp 8 för att Niklas skulle köa till Metallica koncerten. Men; efter nogranna diskussioner har vi kommit fram till att Suzanna tycker att vi ska sova vidare. Mohaha. Så vi gick och la oss igen xD
Nu är jag i alla fall hemma. Har noll planer för idag:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Skööööööööönt.
Så.. ehm... vad ska jag hitta på då?

Puss Puss
Suzz

Jimi Hendrix var ganska stor en gång i tiden...

Sista språkdagen över. Den var lite av en besvikelse. Hade sett fram emot barnspråk och samiska mest av allt, men barnspråk var inställt och föreläsaren i samiska kunde inte ens samiska:S Så jag gjorde det jag gör bäst; somnade^^ Höhö.
Sen fick vi sitta i aulan liiite för länge och lyssna på jiddish-musik. Snaaark....

Efter skolan gick jag och några tjejer först till phonehouse och lämnade in min mobil på lagning (Fuck fuck fuck), får den om 2 veckor:'(, sen gick vi och födelsedagsfikade med Isabelle:D Underbart mysigt. Vi hade en het diskussion on Clone-a-willy grejen. Någon sa något om att en groupie till Jimi Hendrix klonade hans "willy" och då frågade Amri varför man skulle vilja det. Isabelle hade klockrenaste svaret:
- Nej men han var ju ganska stor på den tiden.
HAHAHA! Underbart xD
Vi hade även en idé på att man skulle klona alla ens exs' kukar och rada upp i hemmet... Bad idea säger jag bara^^
Sen ställde vi oss upp och sjöng för Bellan. Ingen sjöng med men kul var det i alla fall. Jag och Clara blev röda som tomatos i ansiktet xD G-eah!

Planer för kvällen? Jag skulle visst åka till Hässelby vid 8 och om jag har tur så hämtar Niklas mig där. Annars är jag lite smått körd (INGEN MOBIL BUHUHU).

Puss och kram!
Suzanna

Underbara Nynäshamn

Jag antar att många inte vet hur det ser ut i underbara Nynäshamn som jag bor i vid behov. Det är underbart vackert när solen skiner. Annars är det ehm.. inte lika fint:P Njut av bilder tagna från min tågstation haha.





Ja jag lämnar spår efter mig;)

Btw har jag haft sönder mobil numero 2 och nej jag har inte kastat den i marken... jag tappade den helt enkelt. Fyfan säger jag bara. Kommer börja gråta snart. Den föll och slutade fungera. "Aha" tänkte jag efter oräknebart många försök till att slå på den "jag har ju inte laddat den". Nu har jag laddat den fullt, den funkar inte. Jag lackar snart. Buhu....

Peace
Suz

Isabelle 17 år!!!!

Idag fyller allas vår underbaraste Isabelle år och ingen önskar henne mer grattis än Woodstock! Du är en så fin person och jag är så glad att jag fått lära känna dig och din underbara personlighet. Kan inte tänka mig hur Södra skulle vara utan dig och din sjuka humor. "Blubb blubb" Säger jag bara!;)
Hoppas du har haft världens finaste födelsedag med både franska-prov och språkdag! Det är så det ska va;)!!! Varma kramar och kärlek av hela mitt hjärta!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Kyssar från din Suzanna<3


Spotted in the corridors @ Södra!

Hittade fina fina Sabrina i Sam/sam med ett ultrasnyggt halsband! Me like alot säger jag bara! That girl is just smokin' hot!;)

Sånna som hon får mig att inte vilja komma till skolan! Man skäms ju över att man inte klär upp sig, snarare klär ner sig höhö. Jävla as att vara så snygg...

Kärlek från din Suzanna!

Paus i spanskan.

Så jävla ovärt! Vi är 5 stycken på lektionen!!! Värt att gå? Varför inte bara låte oss gå hem? Jaja:P
Språkdagen har varit underbar. Jag och Lisa satt ju i språkcafét imorse. Höhö vi bjöd på sjögräschips. Inte många som vågade sig på det och cred till er som vågade och ÄNNU mer cred till er som faktist svalde och inte spottade ut^^ Jag har typ ätit upp halva påsen (var typ ensam om att gilla de^^).
Sen har vi haft en lektion i tolkning. Verkar så himla kul att vara tolk men jävligt svårt. Sen en underbart rolig lektion i retorik. Mohaha. Öhhh... Orkar inte... Tröttt

Ses ikväll;)
//Suz

jag önskar att varje dygn hade dubbelt så många timmar

förlåt men jag har FÖR ont i örat och i huvudet för att skriva en mening till.
imorgon kör vi?!
//Lisa

Goder kväller!

Ville bara säga att jag lever och är i Nynäshamn. Datorn här kan krascha vilken sekund som helst (haha). Pluggar franska som Lisa sa. För en gångs skull vill jag få G. Höhö, vad smart man låter^^ Nej men ska skärpa mig lite nu.
Njuter för fullt av språkdagarna! Imorn bittit så ska jag och Lisa sitta i språkcafét. Mohaha lyckat det kommer bli xD
Nej men "Secret Window" på tv ser jag nu. Får väl kolla lite för hälsans skull^^

Kyssar
Suzanna

woooooooodstock <3

visst märks det att jag och suzanna har franska prov imorgon?!!
vi hörs väl inatt.... så kan jag berätta om första språk-dagen!

fuck, egentligen skulle jag behöva tvätta och städa... missade just min tvätt-tid

//Lisa

underbar dag

MORSNING KORSNING!!
hehe ;)
fattar ni vad härligt, jag har verkligen, verkligen vaknat på rätt sida idag!! UNDERBART RAKT IGENOM

såg precis sannas inlägg och det är inte bara hm's kill avdelning som ispireras av oss, jag ser peace-märkena överallt verkligen!! men jag tycker bara att det är kul, jätte kul faktiskt, skit kul att få vara med och klä svenska folket!! ännu roligare är det ju att kunna vara en förebild, jag ser blondiner överallt nu, TILL OCH MED sanna har ju gått och blivit blondin igen, och ärligt, vem är det största blondin-ikonen? ja det är ju iaf inte Blondinbella eller Kissie! Jag har faktiskt börjat se mer och mer att det är mig folk tar efter ;)
Känns jätte roligt, verkligen :)

Vill ni veta hur min dag kommer se ut?
Check it;
08.30 Introduktion i Aulan
9.00-10.00 Grekiska
10.15-11.15 Franska
LUNCH
11.45-12.45 Madridslang
13.00-14.00 Tvåspråkighet

sen slutar jag, thats it liksom, jätte intressanta föreläsningar hela dagen och sen glidar vi och äter tårta och för-firar Isabell som fyller år imorgon!
Våran allas Isabell, en av vardagens färgklickar!

ha en underbar onsdag!!
/Lisa

Morning

Go'morron go'morron!

Har nu kommit till den punktekn då jag sitter och stirrar tomt ut över min garderob, konstaterar att jag inte har några kläder, börjar få en klump i halsen och önskar att mamma var här och bestämde åt mig:( Höhö. Varför ska det vara så svårt??? Äsch nu tar jag bara nåt!! Som om någon bryr sig i alla fall (bara alla affärer som får inspiration av mig och Lisa och vårt hippiemode, det är oss de frågar innan de designar peace-relaterade kläder;))

Senast nytt på h&m's killavdelning. Kör!

Jag säger det rätt ut bara
Jag älskar er!
Suzanna

*fNizZ*

shooooo igen ;)

berättade jag vad jag och laura gjorde efter skolan?
bl.a så fick vi två roller i en stor film som snart kommer visas ;) Jag tycker verkligen att våra lines satt på sista tagningen ;)

Lite senare så hamnade vi i en djup diskussion om att treorna snart tar studenten.... jag fick huvudvärd av det och det sitter kvar. härligt.

minns ni förresten att jag för någon eller några veckor sen skrev att jag hade ett mål för den veckan?! jag nådde aldrig det målet den veckan, MEN det gjorde jag den här!! idag körde jag ;) vilken känsla det är att vara stolt över sig själv ;);)

nu har jag så ont i örat att jag inte klarar mer!!
vi hörs imorgon bitchessssssssss
/Lisaaaaaaaaa

Spotted @ Eriksdahlsbadet!

Har länge varit avundsjuk på Saras glitterconverse! Kanske dags för mig att köpa snart?

Spotted på Södra med;)

//Suzanna

spårad sanna


sanna softar till hendrix i cafet.... ;)
HÖHÖ hur underbart??!!
vi kanske skulle köra på en budda a la' suz nästa spexfoto?

/Liiiiiiisa

Bonsoir!

Mina vänner, mina kära vänner!

Jag fastnade med franskaboken ett tag, riktigt härligt faktiskt.
Den här dagen var lång men gick snabbt. Hur går det ihop? Hmmpff... 3 språk på morgonen, lunch (köttfärssås och spagetti;)), sen hade vi vårt efterlängtade mattprov. Usch fy och blää än en gång. Jag somnade medan jag satt och tänkte, inte många som kan lyckas med det va? Hoho.
Sen en kort samhällslektion med tips på olika studietekniker men den spårade en aning mot slutet när vi började diskutera huruvida Viktoria och Daniels bröllop var viktigt nog att ens diskutera om. Alla mot Ilio men han vägrade ge sig, han gillar inte vår monarki!!! Själv har jag satt upp idolbilder på kungafamiljen i hela mitt rum!!!! Mohahahaha.
Sen bar det av mot Eriksdahlsbadet och jag och Clara tog 20 längder snabbare än hela klassen kommit i poolen. Höhö, sant;) Sen var det livräddning på en 70 kilos docka. Blä vad jobbigt det var men det gick. Kommer antagligen inte kunna gå imöra.

Imorn börjar språkdagarna för oss språkare på Södra! 3 dagar med bara språkkurser! Kan det bli bättre? Första lektionen är grekiska! Woho! Sen ska jag till papi:D

Dagen lite kortfattat höhö;)

Puss
Suzanna

chocolate is a girls best friend ;)


ser ni vad det är?
den godaste kladdkakan jag ätit på länge... ;)
åh det här gör mig så glad!!
ärligt, jag sitter här och stönar (de berömda lätena' som hörs när jag äter något gott) och ler, åh den här gör mig alldeles varm!!
lovely!!!
/Lisa

frfrfrfrancais

LA BLOGG'A!
jag har öroninflamation.... :( Vet ni hur synd jag tycker om mig själv?! det gör så ont så ont och eftersom det var matteprov idag var jag i skolan hela dag och det är så underbart att sitta här ensam i lägenheten, helt tyst är det!! bara kyrk-klockan från vitan som slår HEAVEN!
och jag fick inte simma av doktorn, inte bra med tryck för örat... och laura hade stärkt sig imorse.... HAHAA DYSSET KAN INTE ENS STRÄCKA ARMEN UTAN ATT LYCKAS FÅ NACKSPÄRR! hehehehehee stackars laura.... alla har suttit och viskat och skrattat åt henne idag...... pluttan ;)
Så jag och laura slutade vid tre idag och gick egentligen inte från skolan förrens halv sju, jag skojar inte jag kan hoppa en timme på gymmet den här veckan för så mycket som jag skrattat dom timmarna måste ha gett resultat!!
det började med våra sjuka ursäkts-lappar om att vi inte kunde vara med och simma sen blev det bara värre och värre HAHAH love it

Det enda jag har gjort sen jag kom hem är att chilla bakom mina franska-böcker!! har gått sjukt bra faktiskt ;)
På tal om språk börjar ju språkdagarna nu, vilket blir HEAVEN för oss språkare!! bara roliga föreläsningar och bara språklektioner och vi kommer sluta runt två varje dag!!!!!! GÖRgött

nu fortsätter jag lovers
pöss pöss
/lisa

vill dö.

godmorgon bloggen.............     :'(

märker ni någon skillnad på det godmorgonet' och mitt vanliga "GOOODMORGON BLOOOOGGEN".........?
Jag mår så dåligt, jag vaknade inatt och bara grät.... vet ni varför?
mitt öra har gett upp, ingen aning vad det är för fel men värken går från örat ner i hela käken och jag dör snart av smärta....
Så, jag ringde min pappa och har fått i uppgift att åka till Cityakuten... jag hatar att jag ska gå dit själv också... det är nu man vill ha med sig papi!!!
det här gör ju också att jag missar antingen förmiddagens lektioner om jag måste sitta och vänta men i bästa fall får jag komma in direkt, eftersom jag kommer vara där när dom öppnar..
Åh det här är hemskt!! det känns värre när jag lyssnar på musik också...
och jag har fått sånt där MÅSTE-HÖRA behov av dom här låtarna;
Anna Ternheim - No, i dont remember
The killers - Jenny was a friend of mine + mr. brightside
Beyonce  - Halo

Horöra.
Vi ses väl senare.....
pusspusss
/Lisa

Kärlek<3

Just nu behöver jag mina tjejer som mest! Ingen kan pigga upp mig som de! Kärlek av hela mitt hjärta<3

Någon form av vårdepp på G men ska försöka undvika den:D
Nu ska jag spela lite geek-spel och sen sova! Eriksdahlsbadet imöra! Tjoho!!

Suzannis

När livet är som roligast..

Plugga är inte riktigt min grej. Det är däremot kladdkaka. Tror jag ska satsa på ett liv på ett konditori på Franksa rivieran nånstans. Vad säger ni? Kommer bli tjock men det är lätt värt det!

Detta har jag insett ikväll:
• att Indien faktiskt har en historia:O
• att jag kommer leva livet när matte B är över.
• att jag kan baka kladdkaka på känn^^
• att min lillasyrra brås mer och mer på mig (enligt mamma). Hon är nämligen väldigt lat. Höhö.

Nu tillbaka till 2½ men.. ehm.. jag menar matten!

Kyssar till er alla
Suzanna

matte in my ass

BLOGGEN, för en sekund sen tänkte jag bokstavligen bränna min mattebok.
horbok.
jag vill bara sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i'll come back ;)
as skön dag idag fäörresten
lan berätta sen ;)
PÖSSPÖSS

Ego sum via et véritas et vita

- Jag är vägen, sanningen och livet.

Nu har jag precis kommit hem. Tänkte att det skulle gå bättre att plugga hemma än att sitta i tysta rummet (det är bara ett namn) och plugga med 4 pratglada tjejer. Tänkte jag rätt? Hmm återstår att se. Lovade Lisa att blogga haha.

Dans la café.

Nej men nu sätter jag fart med matten eller indien uppsatsen! Lär vara tillbaka snart hehe;)

Kyssar
Suzanna

smoke weed everyday

GODMORGON BLOGGEN!
sitter i suz fina fina lägenhet och dricker te ;) har varit vaken en stund, låg och tittade på suzanna som är det sötaste jag sett sovande!!!!!!!!!! hemskt fin!

idag börjar skolan igen, jag berättade precis för sanna hur det kändes och så här lät vårat samtal;

Lisa: Alltså jag tycker det är så skönt för jag tycker inte att det känns jobbigt att vi börjar skolan idag igen...

Suzanna: okej......

Jaaah.....
Vi ska gå och join(T)a Laura vid lunch nu....

citerar suzanna "Dont drink and drive, smook weed and fly"
MOHAHAHAHAHAHAHA

för övrigt gjorde vi den underbaraste sims-familjen i historien, och underbaraste rosa huset ;)

c ya bitches

/Liza & Suzanna


Sleeping beaty

Nu ligger Lisa på min säng och sover. Hon är så vacker att man blir helt lycklig:) Jag ska väl också sova höhö. Ville bara säga godnatt till våra fina läsare! GODNATT!

Suzanna

Nu ni!

Lisa är här. Hon är hemskt trevlig. Vi ska färga hennes hår!! Woho!!! Någon gång ska jag färga mitt hår igen för lite mer lyckat resultat xD Sen ska vi spela sims, x-box och se på film och vi har en massa m&m kulor som måste ätas! Ha en bra söndagskväll!

//Suzanna & Lizzz

Usch, fy, blä, BEURKE!!

Jag kan för tillfället säga att jag hatar matte av hela mitt hjärta! Vad i helvete ska jag ha de här skitformulorna till????? Och när man frågar läraren så ler hon och säger "du kommer nog inte behöva de om du inte blir civilekonom". KUL! Jag lär mig för skojjs skull eller??? Andas lugnt nu det är bara 3 månader kvar sen aldrig mer!!!!! FY I HELVETE SÄGER JAG BARA!!!


//Suzanna


i alla nyanser

Suzanna Sundström har taggat Lisa i 4 foton.

HUR UNDERBART FLUMMIGT ÄR INTE DET HÄR;


JAG ÄLSKAR DET, OCH TJEJERNA!
/Lisa

Suzannas 2008 del 3!

Vill få det här överstökat någon gång så... varför inte nu?:P

September
2008-09-02= WOODSTOCKSIXTYNINE.BLOGG.SE BILDADES!!! Ohhh jag minns det som om det var igår; Min och Lisas vänskap blomstrade och vi kom fram till att vi skulle starta en blogg, sen på kvällen efter musikarnas nollning (vilt @ Vitabergsparken) så sms:ade Lisa och sa att hon skapat bloggen! Jag blev så glad=D

Här någonstans kom även Clara in i våra liv (jag vet inte vad hon sysslade med de första veckorna). Vi blev snabbt bästisar när jag en kväll helt random bestämde att jag skulle sova hos henne=D


Sen var det Södras insparksfest, nämligen Förspelet! Om det var lyckat kan ju diskuteras, men om man förkrökat på DÄRMEDPASTA (fan va skillat)) så var det kul haha.


Tror att det var här någonstans jag och David hookade:P

Sen vankades det skolfoto!

Jag och Lisa ligger längst fram såklart. Höhö de klippte ut våra jointar^^

Hmm jag och Lisa jobbade på Tully's typ 4 helger eller något^^ Lätt värt det. Vi fick sparken för att vi kom höga till jobbet. Det gillade inte BazZzIL


Sen blev vi nollade! Ingen glömmer att Lisa fick ett ägg i håret?


Vi fick pussa sp(1)an!


Estetisk front brände djäkneflaggan! Hahaha glömmer aldrig. Kan dock inte minnas att djäkne gett igen efter det? Hmmm...


Vad mer (noll koll på bilder men ni kan ju lika gärna kolla in september här i bloggen;))
Fest varje helg i alla fall!
LAURA BÖRJADE VÅR KLASS!!!

Oktober

Mest spårade festen måste ju ha varit hos Anna;) För er som missat så åstadkom jag detta i ett väldigt flummigt tillstånd:

partye at anna<

människor dha kul , bi vill lerva , har kul mot oss, lilsa psekaer med remen kul , viiiiiii har kul
lev livet

Yeah...

Sen var det vandring på Djurgården

Skön höstdag<3

Lisa hade sönder ett bord i cafeterian, inte uppskattat^^

Höhö; citerar en musikare; "de där borden har hållit i alla mina år här"...

Clara aka "Kalven" hade sin födelsedagstjejmiddag. Det var väldigt trevligt och vi drog ut på kvällen. Det var första gången vi träffade de trevliga snygga killarna som vi firade in det nya året med;)


Min rosa Motorola gick sönder blev sönderslagen :'( R.I.P.


Sen var det vår härliga språkar-fest! Festa som bara en språkare kan. Det var stört kul och mycket glitter och glamour höhö men de va ju temat;) bääääng


Jag följde med Lisa till Gotland på höstlovet! Bästa höstlovet ever!!!! (Och då har jag spenderat ett i London, ett i Italien, ett Grekland, ett i Spanien;);)) men det här var bäst!!


Åhh det var så härligt! Lisa somnade på mig i soffan och bara låg och snarkade i mitt öra! HUr mysigt som helst. Frank gick förbi o ba "WTF??" men det var så härligt:D Men på spotrlovet kommer jag nog sova i Rickards stuga;) Han skulle tydligen olja in mig i babyolja och jag skulle ta med chokladsås. Schexyy!! Hahaha

November
Vi var på en spårad maskerad i Skogås. Dock visste vi inte om att det var en maskerad...

Vi improviserade helt enkelt;)

Världens underbaraste Lisa fyllde 16!!


Tele2 gjorde en underbar reklam:


Ehm tog sönder bord numero 2 i cafét..


Här någonstans tog det slut mellan mig och David:P

December
Utdrag från ett gamalt inlägg;

Har det hänt er någon gång att ni får lite för bråttom när ni loggat in på msn och vill skriva något cp till en kompis och så råkar ni skicka till fel person? Det hände nyss mig=) En människa jag varken träffat, pratat eller chattat med, som jag inte ens vet varför jag har. Såhär blev det:

- Sushiiii | Woodstocksixtynine.blogg.se!!! säger:VAD VILL DU MIG????????
- (lämnar inte ut något namn på denna randoma person) säger:

Vill åt dig, din familj, din släkt, dina vänner, dina ovänner, dina husdjur.. ja alla ;D


Jag tyckte det var hemskt kul i alla fall:P

Vi var på julkoncert @ Södra och samma kväll var det muffinbak hos Kalle. Superduper mys!


Här hände det en massa skit

PB fyllde 18 och hade fest på (enligt mig) en husbåt!



G-eah. Jag och Lisa var utklädda till julgranar! xD

Vi slutade första terminen på Södra och jag drog till underbara Värmland!

Min underbara bejbi<3<3
Granen alltså... xD

Gjorde ett jobb för Aftonbladet klädd som ROCKBJÖRNEN! Höhö!


Sen var det nytt år att fira in vilket gjordes i Skogås!!!


Där har ni i stort sett hela mitt 2008!!!! Hope you enjoyed!:D

Kramar
Suz


TO LISA

Klart du kan älskling;) Det är bara och komma! Min säng rymmer oss båda! Tihi!
<3

090301

Helllllooo woodstock!!!! Allt bra? Med mig i alla fall hoho!
Vad finns det att säga om mig denna dag? Inte mycket, mer än att jag är inne på min 4de kaffekopp. Inte bra. Ska ta itu med matteboken snart.

Igår lagga min mobil totalt. Jag hade skickat sms till en väldans massa människor MEN FICK INGET SVAR:( Jag trodde att alla gjort någon slags pakt emot mig men nu på morgonen fick mobilen ryck och 14 olästa meddelande ramlade in. Lauras var klockrenast. Hade (såvitt jag vet) inte skrivit ngt till henne och så får jag "haha jävla offer" eller något sånt. Hmm förtjänar det nog;) Men mobilen förde ju med sig problem. Jag väntade ju mig att Niklas skulle komma men sen vid 8-tiden tänkte jag "jag kanske ska lägga mig på soffan ett tag och sova", men då plingar han på dörren! Helt oförberedd tog jag emot honom och ursäktade för min röda fejja och gula hår xD Sen såg vi på melodifestivalen som ett gamalt gift par(?). Höhö.

Jag har nyss hittat fina rosa märken på min vägg efter mitt nagellack... Illa. Hur tar man bort det om man inte vill skrubba bort färgen?




Nej men nu tänkte jag börja med matten... Lisa kanske kommer över sen och färgar sitt hår!!! Wiiiii!

Peace
Suzanna

nu blir det vår!!!

HÖRRNI, jag märkte just att det är första mars idag!!
och himlen är blå och det är hur soligt som helst
titta bara;

TO SANNA

SANNA, jag vet att det är större chans att få tag på dig genom att skriva här än vad det är genom din mobil?!
jag vet inte om du bara inte har telefonen på dig elle rom du inte hunnit svara.....
ANYWAY, kan jag sleepa hos dig inatt?

im back


HOLA LA BLOGG!
jag kramade precis av min syster och min pappa som nu åker tillbaka till gotland..... :(
AH jag saknar dom redan!! jag behöver verkligen lite av våra girls nu för att hålla mig uppe!!

Vet ni vad jag gjorde igår? Först åkte vi till våran Farmor & våran Farfar, myste där, åt semlor, farfar gjorde sin specialitet Fattiga Riddare och jag somnade i pappas knä.. Efter det mötte vi upp Stefan & familjen och sen tittade vi på en fyra timmars lång teater ;) Om Pirater!! Helt underbart, längst fram satt vi och skrattade så att vi grät! att höra pappas sjuka comments viskas gjorde allt hahaha
efter det åkte vi hit till söder och myste med paj och te hemma hos marie och lilla leo! Jag, leo och lilian gjorde en familj på sims-spelet och vi stannade där till ett någon gång. UNDERBART

där har ni en bild från teatern Skattkammarön ;) Den blonda råkade faktiskt ha gått teaterlinjen på Södra!! ;)
OCH SP1B, gissa vad jag ser precis innan jag ska gå in? JACOB NORGREN, springandes, så snabbt som han bara kunde såg det ut som, förbi!! Underbar syn

Så nu ligger jag nerbäddad och äter frukost, för första gången själv på lite mer än en vecka. vet ni hur skönt jag tycker det är att vara här? vet ni hur skönt det ska bli att sova ensam inatt? snarka och dregla hur mycket jag vill, HAH usch
Trots att jag älskar gotland, en smula, och att jag redan saknar min familj och Natta så får jag energikick såfort jag ser våran port, såfort jag hör klockan ringa från vitan och när det bara är att gå ner och köpa en latte på Seven eleven ;) På gotland är det 4 km till närmaste konsum och ica affär....
Och trots att jag är jätte trött och somnar sittande var tionde minut så saknar jag stressen, fast bara litelite.....

& vet ni vad jag ska göra idag? sitta non stop framför min mattebok, fast jag behöver ett bad om någon eller några timmar!
det här får bli en rehab-dag, typ bada... måla naglarna... sånt!!
OCH lägga upp bilder dag ;)
vi hörs senare!!
PÖSS PÖSS
/lösa

HAHA här är en bild från när jag och lilly var ute på prommenix i snön på gotland, det sved i ögonen så vi gled i brillorna ist ;) likadana också ;)

RSS 2.0