Gotland

FÖRLÅT det är bara det att dagarna fylls av frukostar på sängen, långa ridturer med Lilian, kramar av bedårande fyraåringar och fletcher, middagar med världens bästa familj och ikväll att dansa bort en hel natt så jag har inte ens tänkt på bloggen.

snart så!! stay updated
/Lisa

saknar frugan

Sag precis min ex fruga's status pa facebook och fick tillbaka ett helt fantastiskt minne;

Lydia Ojala genomför ett facebookexperiment. Du som läser detta, oavsett om vi pratar ofta eller inte, skriv en kommentar med ditt första minne du kommer att tänka på med dig och mig. När du gjort det kopiera meddelandet till din egen logg. Du kommer att bli förvånad över vad folk minns om dig! 

Lisa Eriksson-Wingårdh
Nar min basta kompis Natta precis hade flyttat till spanien och efter att jag gatt hem i regnet sa gick jag in till dig för att jag ville höra nagra medlidande ord eller nagot sa spelade du min favorit pa harpan, den dar lullaby'n!! det var nog det basta jag nagonsin kunde fa höra just da, tack för det, fina du :)
2 sekunder sedan · Ta bort


Den har dagen var helt otrolig, jag och suzanna tog farval av Natta Bellis och Jocke pa centralen nar dom skulle lamna mig för att plugga i spanien i ett ar.. Det var verkligen hemskt, jag och Natta smsade varje dag ungefar varje dag sa  fort vi fick tillfalle till det och nagra ggr till!
Nar jag tagit farval av Suz sa började jag min resa hem till borgmastarg. och inte nog med att jag inte kunde sluta grata sa spöregnade det ute och jag minns att jag hade en klanning och ett par knastrumpor fram natten innan. Av slumpen eller nagot traffar jag en kille, en gotlanning som jag kannt sen jag var 13 eller ngt, som av slump hade flyttat till sthlm ungefar exakt samtidigt som mig och som bodde precis gatan brevid, bondegatan. och vi hade vid x antal ggr pratat om att vi skulle ta en fika eller nagot, nu nar vi var grannar och allt.. Av ren slump möter jag honom i regnet och han ser en aning chockad ut av att jag verkligen storgrater och nar jag berattar sa kommer vi fram till att vi bada har varit med om precis samma sak; min natta akte till spanien och han hade precis varit och sagt hej da till sin max som skulle lamna honom för att plugga i spanien. Hur sjukt egentligen? Vi följer iallafall varandra hem i regnet och jag svanger upp pa tvargatan till hans gata och nar jag kommer hem gar jag rakt in i Lydias rum och satter mig pa hennes sang och medans regnet slar mot fönstret och mina tarar rinner sa spelar hon för mig pa sin Harpa. Jag hade en favorit som hon brukade spela pa morgnarna och det basta jag visste var att vakna till det och den har laten var en Lullaby och den dagen som natta akte spelade hon den för mig om och om igen.
SAKNAR DIG
/Lisa


Lydia
Lydia ar och har verkligen varit en förebild för mig, hon har ett sa stort hjarta att ni inte förstar och Lydia ar en san person som jag stravar efter att vara!

I'M IN MIAMI BITCH

vafan hörrni, livet ar inte sa dystert som jag beskrev det i det tidigare inlagget
jag har dansat runt i underklader till I'M IN MIAMI BITCH hela morgonen och nu nar jag tittade pa videon första gangen sa rinner tararna; HAHAHAHAHAHAHAHA VARFÖR TANKER JAG PA DIG OCH MIG CLARA???


alskar't

Gotland imorgon

Gooooodmorgon sugarpies!
nu gar jag ivag till min sista skoldag innan det efterlangtade Höstlovet!!
om ni visste hur mycket jag har langtat efter det har dagen, jag tror inte nagon förstar, dom har veckorna har varit dom sjukaste veckorna i mitt liv.. det har varit stress 24/7 och trots att det har varit ett helvete sa ar jag stolt och imponerad över mig sjalv, jag trodde aldrig att jag skulle kunna göra nagot sant hör.. But it's 2an pa Södra baby! ;) (haha hahaha)
Sa idag, det kanns som om att idag kommer representera alla dom har veckorna, jag kommer fa stressa hela dagen idag och jag har tusen saker att göra och antar att jag kommer hem runt tio.
Underbart nar man har tusen andra saker att göra har hemma innan jag aker till Gotland.
och precis som dom andra veckorna sa kommer jag vid tillfallen ma sa javla bra och vid andra tillfallen ma sa javla daligt.
Plus att dagen avslutas med ett prov som jag fick reda pa igar.

men som sagt, jag aker till gotland pa fredag och stannar dar tills slutet av höstlovet, söndagen!
aaaaaaah jag kanner att det har kommer bli det basta höstlovet nagonsin och jag ska njuta varje sekund av min familj, stillhet, tystnad, ren luft, hastar, vanner fran förr, fletcher och sjalvklart av disney bakning fest och allt det dar emd mina tjejer ;)
Det ar alltsa Suzanna Laura och Clara som följer med mig och det kanns som en mini reunion och mini rehabilitering, ahha ;)
mmmmmmm
FÖRRESTEN, vill ni se nar suzanna följde med mig till Gotland senast sa kan ni titta pa Oktober eller November 2008, det var det basta höstlovet jag hittills har haft!!!! tack för att du gjorde det Suzanna!!!!!!!!
/Lisa

Sorrento 2009


ta. mig. tillbaka.
/Lisa

What I have done

Jag har hatat livet och samtidigt haft en fantastisk dag idag.

Jag skolkade nar jag egentligen hade franska idag.

Jag har saknat Suzannas och Isabells leenden hela dagen.

Jag, Clara, Lovisa och Mika har börjat ett foto projekt som jag redan alskar och jag förstar inte varför jag inte gar media.

Jag spelade sönderknullad säl med Laura och Clara idag i cafet.

Jag skrattade sa mycket at min och Lauras ovarderliga video att jag aldrig trodde jag skulle sluta.

Jag följde med Clara hem och vi dansade oss svettiga till Im in miami bitch, I got a feeling, Lil wayne  osv i hennes kök.

Jag har lyssnat pa Like a rolling stone med Bob dylan sa fort jag fatt chansen idag.

Jag har funderat över hur det ar möjligt att Ivan ar sa fruktansvart gullig i sin tandstallning nar jag sag ut som ett missfoster i min.

Jag har dött lite inombords av hans kram och hans leende.

Jag har langtat mer till Gotland an vad jag nagonsin gjort förut.

Jag har varit nervös inför imorgon hela dagen.

Jag har insett hur mycket jag alskar fotografering.

Jag har viljat tatuera mig hela dagen. 

Jag har fatt ett mail av en frammande manniska och blivit lika glad som jag blivit besviken.

Jag har blivit klamd mellan dörrarna pa konsum.

Jag traffade en kille pa konsum som jag skrattade med sa fort han öppnade munnen och insag nar jag kom hem att sana manniskor inte vaxer pa trad.

Jag insag att konsum killen gjorde hela min dag.

Jag har lyssnat pa Anna Ternheim och fatt otroliga nostalgi kanslor.

Jag har tankt pa honom ungefar precis varje sekund varje minut under hela dagen.

Jag har tagit mig mod till att skicka ett sms som inte blev besvarat.

Jag har viljat grata skratta skrika viska kramas sla saga förlat och viljat höra förlat hela dagen.

Jag har skrivit av mig allt.

/Lisa

it ain't no use to wonder why, if you don't know by now

FAN HÖRRNI vad jag vill tatuera mig just nu!! Jag har fatt varldens uppenbaraste, lyssna pa dom har orden;

it ain't no use to wonder why, If you don't know by now

det har ar ord som jag önskar att nagon hade sagt till mig varje gang jag fragat mig sjalv varför,
under hela mitt liv, i sexton ar och 10 manader har jag fragat mig sjalv kanske 10000000000 ggr varför och om jag inte fatt reda pa svaret efter sjutton ar sa kommer jag nog aldrig att fa det! och nar nagon plötsligt tillsammans med munspel sjunger ut dessa vackra ord sa blir allt sa klart för mig, om jag inte vet svaret nu, sa ar det ingen mening att försöka första det heller
jag skulle alltid vilja bara med mig dom har orden och aldrig aldrig glömma bort dom!
tips pa professionella tatuerare i sthlm fragetecken


Bob Dylan  Dont think twice its alright 

/Lisa

min helg i bilder

Har far ni min helg i bilder, en av de battre helgerna pa lange faktiskt ;)
Varsagoda!!


jag gick aldrig till skolan i fredags, istallet akte jag till Karlaplan och gjorde den godaste kycklingsalladen jag nagonsin atit, pussade pa Saffye och drack ett glas vin tio över fem (HAHA)

Helt underbart, nar vi ska sova fragar Saffye om vi vill ha nagot att sova i, vi tackar jag och far langa randiga nattlinnen

Fina Suz kom och joinade, har ar det jag, johan och algarna

HAHA alskar den har, vi ser verkligen ut som sma systrar

I lördags gick jag och Leo och sag efterlangtade Harry Potter och handen pa hjartat, jag som haft sa svart för Harry ALSKADE den!! 
efter filmen lagade vi middag hemma hos Leo och Leos föraldrar som jag i stort sett vuxit upp med ar bland dom harligaste manniskorna i hela varlden, inte undra pa att Leo ar som han ar, och jag hangde med dom hela kvallen!
Efter att jag och Marie lyssnat pa tio dylan latar förstod jag att vi har EXAKT samma musik smak, samma dylanfavoriter och efter att vi hade spelat skivor i timmar gjorde vi mastelyssnapalistor till varandra! Fan vad jag alskar musik

pa lördagsmorgonen mötte jag upp Clara och vi tog höstpromenaden pa Djurgarden, en av Sthlms vackraste platser (speciellt pa hösten)

och fikade pa kanske Sthlms mysigaste fik;  Systrarna Valentine nagoting

och sen akte vi hem pa Söndagsmiddag och det har ar och blir nog höstens mysigaste middag! Tre ratters med sniglar, skaldjurssoppa, ungsbakade applen & en fantastisk familj!!

/Lisa

GOTLAND 23/10‐01/11

JAG GÖR VOLTER!!!!!! GOTLAND AR BOKAT OCH PA FREDAG AKER JAG DIT TILLSAMMANS MED TRE AV MINA FAVORITER, wooooooooooooooooaaah!!

Suz, Clark och Lauris aker hem pa tisdag men min biljett ar bokad till söndagen, far se om jag stannar hela lovet eller om det blir en liten ombokning ;)
Jag saknar iallafall min familj, Natta och Lisa och Fletcher sa mycket nu att jag inte vet vart jag ska ta vagen!!

/Lisa

Lisa <3 HP!

Hahahaahahaaaah detta skrev jag på min fina Lisas handleder idag:

Det tog några timmar innan hon fattade att det stod (ska stå, ni ger fulla fan i att klaga på min grekiska^^) Harry Potter på grekiska i hjärtat. Åh vad härligt det är att använda sig av ett annat alfabete:D

Gotland på fredag och jag taggar snart sönder här i mitt lilla rum! Om det inte var för min spanskabok som jag måste gräva ner huvudet i så skulle jag nog öva på volter eller något.

Oerhört mycket kärlek,
Suzzii


Winter Jam 09 want YOU!

Nu är det snart dags för härliga familjära Winter Jam på Stadion. Känner du dig manad att vara med? Eller volontärarbeta? Klart du gör! Den 21 november äger detta event rum!
 
Vi som var där förra året vet vilken magi det var;)

För att volontär arbeta (och tro mig, det behövs) så mailar ni till denna adress: [email protected] och om ni vill veta mer om eventet går ni in på; www.winterjam.se.

//Suzanna


HARPAN MED LEO



idag gick jag och Leo pa bio och sag den nya harry potter filmen och den var verkligen över all förvantan!!
Maste erkanna att jag verkligen gillade den har, eller sa var det bara allt popcorn som vi at och att fa spendera fyra timmar tillsammans med Leo (pa stureplan, vet inte vad jag gjort dar tre dagar i rad nu (!!!) )
Efter det har gick vi hem till Leo, som bor ung fem min ifran mig, och gjorde toast och drack chai..

och Leos mamma, Marie, och jag har suttit i ung fem timmar och lyssnat pa Bob Dylan, och jag och Maria har precis samma favortiter och precis samma asikter, förstar ni hur underbart, att jag antligen har nagon som ocksa lyssnar och tolkar vartenda ord som kommer ut ur dylans mun!!  Sa vi har pratat musik i fem timmar, det har var nog den basta lördagskvallen pa valdigt valdigt lange, och jag har har haft valdrigt bra lördagskvallar pa sistonde... ;)
nu ska jag sova och försöka rekordsova imorgon bitti!
/Lisa

Bio med Leo

nu gar jag och Leo pa senaste HARRY POTTER!
som jag har vantat...


Jag&Leo i somras
/Lisa

sleepover


dagisbarneN^^ i nattlineNA^^ hos S4fFi3^^

seeeeeeeehhffffffe

jag gick aldrig till skolan idag, jag maste börja ta hand om mig sjalv!!!!!!!!
jag har fatt nacksparr eftersom jag ar en san fitta prioriterar att plugga till ett pa natten tills jag inte orkar göra mina 120 nackövningar iom jag fatt utav min sjukgymnast.. ringde upp honom imorse och hans respons var att pa  tisdag blir der Akupunktur, har ifs gjort det förut och alskade det!
Nu aker jag hem till min Saffye, ater godis och tittar pa film, behöver nog mest egentligen bara en varm kram av henne.. Min angel


/Lisa


LIKA SOM BAR

Inte nog med att det inte gar att se om Suzanna ar en kille eller tjej, HON AR OCKSA EN JOHAN PALM KOPIA!
ni vet ett av dom dar laskiga fansen som gör ALLT för att folk ska kunna missta dom som orginalet, ungefar som jag och Kissie ;)



HAHAHAHAHAHAHA
MRs woodstock har nu bytt namn pa min mobil till JOHAN PALM
(ps HAHAHA klockrent att lagga det har inlagget under kategorien Lika som bar)


agera modell

Igar var jag och Clara modeller för salongen Noir och visningen vi gick hölls i Wellasalongen pa Stureplan.  Efter alla dom har stressiga veckorna i skolan sa förstar ni nog inte hur sjukt mycket jag uppskattade att bli ompysslad i tolv timmar, dricka kopp efter kopp med varm choklad och glra det har tillsammans med Clara!
Varsagoda;



och sahar blev mitt har efter tolvtimmars styling som bestod av x antal fargningar, en extrem uppklippningoch lika manga timmar styling

helt plötsligt kommer clara och visar en platinablond bred slinga pa sidan av hennes har, den skulle bli en silvrig blixt ;) hon gar nu under namnet BLIXTEN

vi blev sminkade av dom söta sminktjejerna



Moi et Clara!

& sahar snyggt blev Claras har

För Noir!

/lisa

Idol



HAHAHA jag kan inte göra annatan att alska den har tjejen!! Hon ar ju sa klockren, hoppet med benen runt Jhides midja och han i juryn "jag sager ingeting", hahahahahahahahahahhahahahahahahahahha basta kommentaren nagon kunnat slappa pa
och jag osom inte ens följt idol

HAHAHAHAHA




HAHAHAHaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KAN VARA SVERIGES KLOCKRENASTE BLOGGARE
Clara & Laura visade mig den understa videon i lördags och jag vet inte om det var för att jag hade gatt och lagt mig klockan fyra pa morgonen men jag skrattade iallafall tills tararna rann
antligen fjortisblogg med humor
/Lisa

when tomorrow comes

GOMÖRRÖN GOMÖRRÖN GOMÖRRÖN
mandag igen, men jag spelar sönder Black sunday afternoon med Anna ternheim och tanker tillbaka pa festivalerna jag var pa i somras.. kan nagon ta mig tillbaka dit
imorse nar jag at frukost ropade Maria pa mig och visade en hel sida om Bob Dylans tva nya album, helt underbart!! Dylan har spelat in en julskiva för valgörenhet och gjort en samlingsskiva som ursprungligen ar gjort för ett eget radiopogram, jag ar osaker pa om nagra av hans eller nagon annans nya album nagonsin kommer kunna jamföras med hans gamla skivor som han spelade in nar han var runt 20, han fyller i maj 69,  men  det spelar inte mig sa stor roll för detta betyder för mig en turnee som förhoppningsvis kommer innehalla Stockholm.
Att fa se bob dylan live minst en gang star just nu pa min "mastegöralistainnanjagdör" sa blir det inte sthlm far det val bli New York eller nagot ;)
Sa om nagon lyckas fa reda pa att han kommer till sthlm före mig; KONTAKTA MIG!!

sa, idag ar det Latin prov och antligen psykologi igen! Fitger har varit sjuk i nagra (eller nagon fragetecken) veckor men idag ar hon tillbaka och jag har saknat psykologin!
Jag har ungefar dom har tre dagarna i början av veckan som jag maste kriga mig igenom sen kommer forhoppningsvid bara massa chillplugg sa som laxor och ett fotoprov! det kommer bli en bra vecka. dagarna bara flyger förbi och jag har aldrig langtat sahar mycket till Gotland! Och nar frugan Suz skickar taggsms till mig om poccahontas blir det ju inte direkt mildare ;)
FÖRRESTEN, Youssef och Berry ar antligen hemma och som jag förstatt det kommit för att stanna ;) hur underbart ,  tva av sveriges mest impulsiva manniskor
Jag hann aldrig beratta om helgen igar förresten, men det har varit tokbra! Fest, Lazerdoom och sjalvklart lite för mycket plugg! Men helgens höjdpunkt var att jag traffade min LYDIA (!!!!), min exstorasyster som jag bodde ihop med förra aret, minns ni henne
jag ska beratta i ett annat ionlagg men plötsligt mitt pa slussen sdager clara; Lisa dar ar lydia!!
jag springer fram och blev faktiskt alldeles tarögd nar vi kramades, det var sa lange sen jag traffade henne nu
Men som sagt, skriver ett helt inlagg om henne sen, hon gar inte att beskriva i nagra meningar

Nu springer jag till skolan!
c ya
/Lisa

Du och jag Hasse!


Hasse och jag
varsagoda, Peace & Loves basta bild!!
kan till och med vara arets basta bild

Quidquid latine dictum sit, altum videtur...

Johan in atrio sedet. Johan est pater. Mater in horto est. Juni et Charlie ludunt.
Mater circumspectat et rogat; "ubi Suzanna est"?
"Suzanna in culina sedet", Juni respondent.
Suzanna est irata!
Johan dormit in atrio...

Om ni har något problem med min latin så skiter jag i det! Det ända som räknas är att ingen fattar! Har lite problem med böjningar bara... Det kommer så käften på er!

Peace

Suzzi


horont

ah jag har pluggat och pluggar Latin och allt har gatt sa himla bra, TILLS jag helt plötsligt far varldens magknip och kvaljningar!! kanns som om nagon sticker en kniv i min mage tio ganger och sen gör uppehall en sekund och sen tio knivhugg igen
vafan ar det har??
det sista jag hinner med just nu ar att bli sjuk
slutar plugga klockan atta, da bloggar jag om helgen 

kommentera lite för i helvete!!!!!!
/Lisa

"du kan ny kyssa latinboken"


idag ar det jag & Latinboken
(hela dagen)

/Lisa



efter en timmes chatt med syster


plötsligt förstar jag varför vi brukar bli kallade för systrarna graf
ahhahahahahahahahaha förstar inte ens riktigt sjalv att jag slapper pa dom har


Fender Stratocaster-gitarrer

ååååååååh!!!!!!
vet ni vad min pappa köpte igar eller??!!!!
EN VIT FENDER STRATOCASTER!!!!
alltsa en exakt likadan gitarr som Jimi Hendrix hade, och exakt vad jag viljat ha sen jag var tretton; en vit elgitarr!!


dar har ni henne!! ;)
/Lisa

bruna lockar, regn mot fönster och kringlor

aaah antligen ar den har killerveckan över och den avslutades med ett langt varmbad och jag insag inte hur mycket jag behövde det försen jag verkligen lag dar.
igar fyllde som sagt Frida ar och jag var över och at sa otroligt manga goda bakverk att ni inte kan första!!  Sara hade gjort  sin  omtalade morotskaka och jag citerar Clara "orgazmic", och Lenins kringlor, woooow
nar kvallen började ga mot sitt slut satt jag (i saras kna) clara sara jocke och emma och tittade pa ett pogram om varför barn i skrackfilmer ar sa otroligt laskiga, jag satt ihopkurad i saras kna och tankte pa hur radd jag skulle vara nar jag kom hem och  ensam i den har stora lagenheten borsta tanderna, duscha och plugga.. och blev överlycklig nar Sara fragade om jag inte kunde sova över hos henne!! Hahaha  varför ar det sa typiskt oss att fortsatta titta aven fast t.om Lenin sager att vi inte kommer vaga ga hem sen ;) 
det var iallafall en underbar natt, nar vi antligen lag i varsinn sang sa pratade och pratade vi tills vi hörde att regnet slog mot fönstret.. da lag vi bara tysta och lyssnade.  jag ösnkar att det regnade varje gang jag ska sova..
Sara ar verkligen en parla, jag trivs sa javla bra med henne.  ibland kanns det liksom som om att Sara har svaret pa alla mina fragor, och hur ofta traffar men en san manniska?

just nu ar det tvatten och jag aker upp och ner och ner och upp i hissen och njuter av mitt goda sköljmedel som luftar helt tokgott ;) ikvall bjuder clara pa middag, kan inte tanka mig en battre date faktiskt! Hahaha jag vet inte om det bara underbart eller liiiite to much att jag och clara börjar bli som ett gift par men magkanslan sager underbart, Clara far garna heta frugan i fortsattningen ;)
Efter det kommer vi köra hemma hos Jossan, jossan som vi akte till peace and love med!
TAGGA HÖRRNI!
vi ses i sthlmsnatten
/Lisa

Fritchoff 17 BARRE!



GRATTIS PA FÖDELSEDAGEN VARLDENS BASTA FRIDA!!
Tack för att du har en sa otroligt fin personlighet, utstralning och humor!
Jag alskar dig!!
/din Lisa

Foto avec Clara

Igar blev sa otroligt bra!! Jag kom inte hem försen halv sju och vad sa död att jag bara kakade en sallad och sen pluggade Latin och Italienska ;)
Pa onsdagar har iallafall jag och Clara individuellt val och foto!
Tankte beratta lite om varat individuella val ;)
I slutet av ettan sa fick vi ett tjockt hafte fyllt av intressanta kurser och jag hade egentligen veljat lasa alla.. Men vid den har tidpunkten var jag sa fruktanssvart skoltrött och ville egentligen lasa Grekiska men jag ville göra nagot estetiskt och jag ville inte bara lasa, skriva och plugga. SA fran nagonstans far jag för mig att valja Keramik (HAHAHA) , och under hela sommarlovet fragar jag mig sjalv vad fan jag tankte och inser hur mycket jag vill ha Ensamble, alltsa musik. Jag gick da till varan Rekor Pernilla för första gangen men Ensamble var redan full och jag tankte om lite och kom fram till att jag vill göra nagot nytt. och eftersom jag fotat varje dag under hela sommaren har jag upptackt hur underbart det ar att fota, sa jag bestamde mig för Fotografi A. Kursen var tokfull och det verkade som om att det var helt omöjligt att jag skulle fa foto.. MEN av erfarenheter har jag lart mig att om man verkligen verkligen vill nagot, sa gar det ALLTID  pa eller annat satt att fa det, (glöm aldrig bort det!!!), sa jag var hos pernilla ungefar varje dag i tva veckor, tjaffsade med den griniga schemalaggaren och bad nastan pa kna att Michelle skulle ge sin plats till mig och TADA jag kunde börja i Claras grupp nasta vecka!
Nu har jag och Clara foto i tre timmar varje vecka och det ar dom tre basta timmarna pa hela mitt Schema!  det ar egntligen svart att förklara vad det ar som gör timmarna sa underbara, men framför allt igar, sa skrattade jag mig igenom varje minut!  Döda rattor, Clara, Lisa, 150kg's kineser, trosbilder, Ricardo, döda blickar och lappstift pa tanderna! (HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH) vand er till Clara om ni vill ha en förklarning ;)
Jag ska iallafall nasta vecka försöka fa hem alla bilder till min dator sa kanske, kanske jag lagger ut nagra ;)

Ha varldens mysigaste Torsdag!!
PUSS Puss
/Lisa


och snart hamnar man val under en sparvagn


Hakan; Magiskt men Tragiskt (!!!!!!)  i VISBY, min hemstad, var jag dar?  Nej jag var ung och dum och inbillade mig att jag hatade hakan....
Fan hörrni. Vad ska man saga?
Hakan gör det om och om igen, nar jag lyssnat sönder alla favoriter sa hittar jag en ny lat som ar battre an  alla mina favoriter tillsammans och blir nykar igen.. Jag vet inte ens vad jag ska saga om den har laten, hakan har redan sagt alla mina ord!'
/Lisa

vad som helst

jag kanner det, idag kommer bli en bra dag, jag vet inte nar jag kande sa sist, att det skulle bli en bra dag.. men jag kanner det ;)
Vet ni vad jag önskar? Att jag hade vaknat i en framlings sang, kommit försent till skolan, missat att pluigga till ett riktigt stort prov, blivit upptackt för vad som helst pa stan, att jag gick över Medis och sag stora afficher pa Bob dylan och att han under sin höstturne skulle komma till Stockholm sa att jag slapp ga in pa Bobdylan.com varje dag och kolla pa hans turnee schema, ga ut och dansa en hel natt pa en mandag, ta ett plan tillbaka till Italien och ga ut med alla italienare som jag inte gick ut med "bara för att det kan man ju inte göra" och spilla ut mjölk mitt i matsalen och börja storgrata för det medan alla ser pa......
VAD SOM HELST som kan göra min vardag lite mer impulsiv och lite mer spannande far garna komma nu, tack!
det som haller igang mig just nu ar mina atta vackra systrars leenden som jag har turen att fa se varje dag!
/Lisa

hey hey hey

hey hey heeeeey!
det hander sa himla mycket just nu samtidigt som det inte hander nagoting... hur nu det gar ihop.
1. vi pluggar sönder, har sprakprovsvecka och pluggar omanskligt manga timmar sju dagar i veckan..
2. hösten har kommit till sthlm och har övergatt fran vackra röda löv till sa kallt att jag inte gar ut
3. nu ar det klart, pa fredagen v43 kommer jag, Clara, Suzanna OCH LAURA till gotland!!!!!! idag slappte pappan pa att det ar klart att vi inte kan lamna klart Laura i sthlm nar halva resten aker ... ;) 
4. det kommer bli en underbar helg, jag kanner det, jag kanner liksom lugnet före en underbar sotrm av Frida 17, Farmor, Jossan, Clara och en youssef som antligeeeen kommer hem igen ;)

jag börjar iallafall kanna ett stort behov av att skriva av mig sa fran och med nu sa kommer jag blogga som vanligt allt och inget, enjoy ;)


RSS 2.0