I tristessernas tid...

Åstadkommer jag detta=) Vet inte om det var så likt men det får duga för tillfället;)


Brigitte Bardot? Lisa?

//SSSSuuuzzz

Home sweeet home

Hemma från ljuva Gotland! Saknar redan att somna i soffan med en snarkande Lisa brevid sig. Kärlek till den tjejen<3 Har haft super mysigt den här veckan!!
Åååå båtresan igår asså!! Fyfan säger jag bara! Vi blev försenade med en halvtimme pga storm och det gungade utav helvete! Låg i fosterställning på golvet större delen av resan för att inte spy. Duktiga Lisa satt och gjorde matte... Hemkt..
När vi sen var i land åkte jag direkt och mötte upp Sharre och Laura för att åka hem till Sharre och mysa hela natten. Vi såg på "Dirty dancing 2". Den är lite dålig om jag ska vara ärlig men vi kände oss tvugna att se den. Eller jag och Laura ville se den. Sharre ville se "Red eye" som btw går på tv snart^^. Taaaajming!!!

Så vad händer ikväll då? Inte ett piss! Hade chansen att vara på många ställen men fick stor beslutsångest och det slutade med att jag stannade hemma med la familia och vräker i mig godis i soffan. Det är ju för fan minus grader!!!! Jag lämnar inte huset!
Det kommer barn titt som tätt och plingar på och vill ha godis. Det vill jag med skriker jag åt de och slänger igen dörren. Nej då, inte alls. Jag är väldigt generös av mig och slänger godis efter de. Snällt va?
Okej jag stannade inte hemma för att sitta vid datan men kände att jag behövde uppdatera lite. Bilder kommer någon annan dag när jag orkar gallra. Nöj er med denna fina på oss i skogen=)

Gahh nu plingar det på dörren igen! Hehe nu kommer jaaaag!!!!!
Peace'n'Love!!!!
Suzzzzz


Ähh va'fan man leiver jue bare ein gång!

Hej på er!

Har det underbart här på Gotland och vill helst inte åka hem. Men men duty calls... Har helt crazy bilder som jag ska ladda upp när jag kommer hem och underhålla er med:D Vet ni vad jag har gjort? Jag har färgat håret! Tror inte denna ö är bra för mig xD Lisa ville dock inte färga med mig (tror hon försvarar sin heder som blondin efter det Henrik sa på samlingen;))
Hon ligger btw i sängen bakom mig och läser historia. Missförstå inte!! Vi har kul men kände att skolarbetena hann ikapp oss och nu börjar vi känna oss stressade för all skit som vi måste göra när vi sen kommer hem.
Denna dag spenderade vi i Visby. Förlåt men det var en väldigt tråkig stad med ltie action. Jag somnade nästan. Vi åt väldigt geoda pizzor. Sen har jag tydligen en look-alike som heter Linnea. Lisa och Lilian tyckte i alla fall vi var lika.
Hahaha ni ska se Lisa's katt! Drygare får man leta efter:P Har ni sett Pocchahontas? Skön rulle det där.. men iaf, lilla skithunden i den... så är Fletcher, Lisa's katt xD Långsökt... Inte alls, vi har sett på Pocchahontas och konstaterade att det var precis så. Kärlek till Disney. Vi såg också Ace Ventura. Vet inte vilket som är värst..
Vad mer kan jag säga?.. Jag har köpt en sjal! xD På, håll i hatten, Kapahl!! Första gången jag gått in där sen årsskiftet. Typ..
Lilian står brevid och ser helt vit ut i håret:P Hon slingar. Säger vi^^

Nej men ska väl vara lite effektiv nu och plugga:P Ha det bäst tills vi kommer hem!!

Kärlek från goa Gotland!!!
Suzziee och Liiiizzzaa

@ Gotland

VI LEVER!!!!!!!!

Whaaaazzzz uppp???

Dålig, sämst, kass, usel, oduglig, förkastlig, svag uppdatering!!! Skäms på oss!! Till försvar? Trött? Duger det som bortförklaring? Nej.

Jag sitter nu i soffan hemma hos pappa, trycker i mig chips, halsar cola och kollar på fredag hela veckan med Brazze bredvid mig. Har i stort sett tvingat pappa att gå och lägga sig (vi ska åka till Ronneby om 3 timmar). Anledningen till det är att vi ska kora Brazze. För er som vet vad det är: varför vet ni det??? Men men good for you! För er andra som inte vet: tahaaa suckers!!! Orkar inte förklara so too bad.
Efter att vi har korat honom så ska vi köra de där jävla 60 milen hem igen... Nödvändigt? Lätt värt det!!!xD
Jaha, nu lämna Brazze mig och gick in till pappa. Ensamt.
Jag har fått en elgitarr!!! Den e ashet!!! Den är röd och vit and me like it alot. Kom gärna med namnförslag! Jag vet vad ni tänker. "Hon kan ju inte spela"! Klart jag inte kan!! xD Men kan väl lära mig?

Haha skönaste idag: samlingen! Den var så sjukt rolig, men det var nog bara jag som tyckte.^^ Haha Henrik sa högt ut i mikrofonen "Det är sista gången vi tar in en blondin på Södra" och syftade på Lisa xD Anledningen? Jag kittlade henne tills hon skrek. Aaaa underbart=)
Juste!!! Jag ska följa med Lisa till Gotland på söndag!! Lite spontant sådär frågade hon mig om jag inte kunde följa med. Venne om hon riktigt trodde att jag skulle säga ja men nu ska jag med och vi ska ha sjukt kul gumman!!! Har i och för sig alltid kul med den tjejen.

Ahhh nu kom lilla Brazze tillbaka och la sig bakom mig som ett ryggstöd igen. Han kan inte vara borta allt för länge från sin mamma. Snuttgubben<3 Juste! Jag har ju inte lagt ut en bild på honom än!

Det här är de enda bilderna jag har på den här datorn. Såhär ser min lilla bebis ut=)

Snuttegulligull-gull.. Nej driver bara;) Ursäktar min klädsel på sista bilden men det var förra sommaren på landet till mitt försvar xD

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp snart xD Ha en stört bra helg allihop!! LOOOOOOV!!!
Kyssar Suzzzie

höstlooooooooooov

jag är redan i skolan, det är jag och städaren nu ;)
eftersom mitt internet verkar ge upp och somnat in så var jag tvungen att gå hit redan vid sju och börja skriva klart min book report.. På gossip girl...... Suzanna "läste"  Da vinci koden...... Jag läste gossip girl.... HÖHÖ
idag vill jag springa på och krama alla människor jag ser, IDAG FÅR VI HÖSTLOOOOOOV
EEEEEEEEEY HIGH-TIME!! (OCH SÅ ÄR DET SAMLING!!!!!)
verkar inte som om att min och min systers resa blir av vilket får mig att snabbt vilja sparka varje människa jag ser på knät... istället stannar jag i sthlm iallafall idag, kanske imorgon också, och sen tar jag nog en trip till min lilla lilla ö. Åker tillbaka med min syster, spenderar dagarna med henne och alla mina fina älsklingar och med mormor. Spa är redan bokat och behövligt ;) Allt kommer bli bra iallafall, är alla lika taggade som wooodstock? klart att ni är ;)
igår  åkte jag och clara med saris till Högdalen, jag handlade typ mjölk och mina frallor och det där, efter det gick vi till Lui, åt banankaka och drack gingerbeer. Lui sa förresten det finaste jag hört på länge. En liten flicka var där, jag fattade aldrig om det var hans dotter eller inte, men när hon pratade med sin mamma lät det såhär;
Mamman: har jag sagt att du får äta choklad?
Flickan: nej..... men pappa sa att jag fick......

Då frågade jag lui: Is that little girl your daughter?
Lui: no... if she was my daughter, nothing else would mather...

(till saken hör att innan de så pratade vi om att han kanske måste flytta hem till Jamaica för att det var så mycket som var ett problem för honom)
jag smälte verkligen och började självklart att gråta. 
jag hoppas hoppas hoppas att ingen annan kan jobba för lui på reagge cafét på vägen hem till mig så att jag får träffa honom varje dag i tre år till.... 
aja...
Nu ska jag springa upp för trapporna en sista gång den här veckan!
NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICE
we love youuuuuuu
vi ses på lovet och gotlänningar, ni har mitt nummer!!!
 /Liiiiiiiiiiisa

Gratis smink?

Fattar inte varför jag ens tar mig tid till det här, men jag undviker ju som sagt min läxhög xD Det är såhär att jag blivit medlem på gratismakeup.se där man genom att samla poäng får gratis presentkort på kicks. Om ni blir medlem genom min "speciella" kod så får ni 50 (har jag för mig) poäng att börja med. Jag får väl typ 5 poäng per människa jag rekryterar men det spelar mig ingen större roll. Ville bara tipsa om detta för er som vill ha presentkort på kicks:D Så kör bara! Klicka här för att bli medlem.
 
Kyssar Suzz

*host* allt går åt helvete *host*

Jävla samhälls prov som ska vara så svårt att jag inte fattar ett skit! Det sket sig helt enkelt. Jag missade dessutom första provet som var på morgonen. Jag tyckte det var viktigare att vara med David:P Sen åt jag ingen lunch för fucking febern kom tillbaka. Då skippade jag matten för att ta det lugnt i datarummet. Eller jag var ju sjukskriven så jag skippade ju inte direkt;) Men samhälsprovet gick i alla fall åt helvete och jag och Clara var först ut och kort efter kom Lisa och Laura. Arg. Varför går allt så dåligt helt plötsligt. Det satt vi och försökte komma på i cafeterian.
Efter vårt lilla deppiga samtal gick jag och Laura på shoppingrunda i några timmar. Vi kom hem tomhänta. Fan vad sorgligt xD Sen lämnade jag Laura vid tunnelbanan och gick tillbaka till skolan där David var. Blev på bättre humör då och fick till och med honom att spela lite cello för mig:D Yey! Fick fucking gåshud xD Underbar människa<3
Sen åkte jag hem och inser nu att jag verkligen inte har något att göra. Fyfan vad tråkigt. Hmm har iofs en hel läxhög som väntar på mig. Risken är ju att jag blir självmordsbenägen om jag går för nära den xD
Jag ser ett ljus framför mig! Lov om 2 dagar! xD Haha det ska bli så skönt att slippa Södra i en vecka och träffa lite andra människor som man skjutit bort pga mkt plugg. Kanske ska försöka ta någon dag i värmland också och träffa min älskling Lovisa:D Saknar henne sjukt mycket. Sist jag träffade henne var när hon bodde hos mig i somras.
Snart kommer jag väl börja skriva skit (eller mer skit enligt vissa xD) så jag stannar här och kanske laddar upp lite bilder från min dator sen.

Livet när det är som roligast=)

Peace'n'love'n'magic♥
Sussshhiiii

Off to schoool!

Sjukskriven idag men vafan. Har ju prov och det vill jag inte missa för allt i världen;) Saknar alla människor. Kortaste inlägget hittills? Jomen det måste väl också komma? xD
Kärlek från Suzzieee

LONDON

Jag längtar så sjukt mycket efter London! Jag fattar inte varför riktigt, har ju bara varit där en gång. Men föll verkligen för den staden. Haha det bästa är ju att London är känt för sitt regniga väder men när jag var där var det sol hela veckan xD Var faktiskt ett år sen precis som jag var där. Vill tillbaka och det snart! Nån som vill me?;) 


Gahhh vill dit nu!!! :'( Fuck Sverige, jag hör hemma i London. När jag blir stor ska jag minst ha en lägenhet där, är du med mig Lisa?:D

Godnatt mina små sockertoppar:P
Suzziee

<3 Historia

1967 kulminerade den så kallade flower power-rörelsen. Ett inslag av  detta som blivit legendariskt var en stor utomhusfestival- en såkallad "love in"- på en bondgård vid Woodstock utanför New York. Ett pärband av tidens bästa rockmusiker uppträdde, och deltagarna ägnade sig åt sång, dans, lekar och diktläsning. Hela evenemanget formade sig till en manifestation av alternativa attityder, värderingar och normer gentemot det etablerade samhället.
(Sida 385 i Historiaboken;))

Ibland är historia interessant=) I say no more.
Peace n love
Suzziiee

When life sucks

Jag orkar inte vara sjuk längre. Det är så jävla tråkigt att vara hemma utan att kunna göra något.  Har inte ätit  något på hela dan. Får hela tiden sms av underbara människor som berättar hur tråkigt de har det men jag vill mycket hellre vara med de än hemma i soffan.  Jag får liksom inget gjort nu xD Kollar på Bombay Dreams. Det är en väldigt dålig film och enda anledningen att jag kollar på den är att det är i Claras hus den är inspelad:P
Men vafan ere här?? Sorry men filmen är ju helt störd. Orkar inte förklara men jag blir irreterad på allt som händer xD
Jaja nu är den slut och jag ska ta mig till köket är tanken. Eller så väntar jag tills mamma kommer hem och lagar mat åt mig xD Lat? Något sånt.
Lisa var ju tydligen också hemma idag, men till skillnad från mig så fick hon nog lite plugg gjort. Fan vad efter jag ligger. Livet går åt helvete. Saknar Lisa nu. Önskar att hon var här och gjorde min dag med sitt skratt:D
Okej nu ska jag sluta skriva. Det är ju ändå inget kul att läsa;) Ska läsa lite tidningar och tycka synd om mig själv xD Not.

Kyssar
Suzannaaaa

du jag och LUI, clara

Sanna är jättejätte sjuk..... poor baby
jag vill åka hem till henne med massa chai-te och titta på Hair hela dagen :(

på tal om sjukt så var gårdagen också en av dom sjukare dagarna här i sthlm, konstigt nog igen tillsammans med Clara, hahahh.
Efter skolan var destination Högdalen, där jag köpte frallor, havregryn och vaniljyogurt. efter det gick vi tillbaka till cafét för att plugga....... när ragnar kom ner slängde jag ihop min historia bok och så mycket plugg blev det. hahaha fuck. jag vet inte om jag var övertrött eller om ragnar verkligen var så rolig som jag tyckte att han var igår,  jag skrattade iallafall så att jag grät minst en gång, hahahah speciellt när Clara drog sin förklarning av "seeeven days"
efter det så skulle jag och Clara gå hem till mig men av någon anledning fastnade vi vid Reagge-cafét som  ligger på gatorna hit... Lui bjöd på riktigt kaffe från Jamaica och vi fick banankaka med vispgrädde och chokladsås på och ginger-beer. Fan man ska ju inte fika tillsammans med män i femtioårsåldern... Varken dom som heter björne och säger att de rinner om oss eller en som heter Lui som säger att han kan göra rasta på mig.... pappa hade varit stolt. Höhö.

hahahahahahahaha ojoj, jag låter bilderna tala för sig själv

efter det gick jag hem, vände mot södra station tillsammans med joel för att möta upp min brorsa som nu ligger och sover i min säng. dagen i ära har jag sjukanmält mig, ska plugga hela förmiddagen och senare ska vi ringa våran mormor och se om hon vill shoooooppa ;) Klart hon vill det ;)
Nu tittar jag på resor till mitt höstlov, åh jag saknar värme, hav och kalla drycker :(
Igår var jag hos min nya tandläkare, hon var hur trevlig som helst och hon kom också ifrån gotland men pratade inte gotländska för att hennes föräldrar också kommer ifrån Sthlm ;), hon sa att mina tänder i stort sett är klara och efter jul. i början på vårterminen säger hon att vi ska ta ut den!!!! på fredag ska hon räta till mina undertänder så att dom blir spikraka :D sen så ska jag smila ;)
Usch, den här veckan kommer jag nog inte överleva.... för mycket

men hey, nu ska jag springa ner och köpa baugetter till mig och rickard och joel.
vi höööööööööörsss
/Lisa

Så var man sjuk då...

Har legat på soffan ända sen jag kom hem. Sovit till och från. 41 grader feber. Mår piss och ska va hemma imorn. Inge bra planering eftersom vi har samhällsprov på onsdag. Kommer total faila på det. Fuck. Nu ska jag sätta på en film:)
Hoppas ni mår bättre än mig. 

Kyssar
Suzanna

Morning woodstock!

Är uppe äckligt tidigt men är glad ändå. Ny vecka, nya möjligheter.
Jag ligger före mitt tidsschema och funderar nu på om jag ska vara duktig och göra en omelett? Länge sen och nu blev jag sugen^^
Jag förstår mig inte på mobilen som jag lånar för tillfället. Väckerklockan har ringt 3 ggr och jag stänger ju av varje gång! Sämst xD
Har en stört skön dag idag. 3 lektioner och 2 av de ska jag bara sitta och lalla och prata/ lyssna lite. Det blir najjzzz. Efter det ska jag väl kubba hem och sätta mig och råplugga. Gud vad kul om det verkligen skulle hända^^ Jag menar senast jag råpluggade; året var 1998.. lr nåt xD Jag och Lisa gick igenom allt som förändrat oss sen vi träffades. Det var många nackdelar. Pluggar mindre, ute mer, pluggar aldrig, osv osv.
Nu ska jag göra min omelett:D

Ha en bra dag woodstockisar!!
Kärlek från allas Suzaaanna

Underbara människor<3

Dagen efter så att säga åkte jag och Laura och mötte Sharzad för en fika. Blev så sjukt glad att se henne! Vi sågs liksom varje dag förut och nu är det typ ett mellanrum på 4 veckor. Skärpning! Vi satte oss i alla fall på ett fik på drottningatan ett tag och bara snackade. Det var skönt och det behövdes verkligen. Älskar er tjejer<3


Hahaha det här är så kul jag måste berätta. Laura blir i stort sett alltid ensam på bild men det är inte alls för att hon är utanför eller något. xD Hon har bara oturen att jämt sätta sig mitt emot eller bredvid den som har kameran (mig vill säga xD). Ville bara klargöra att det är anledningen till att hon ofta blir ensam på bild xD

Nu ska jag fortsätta kolla på "I hennes skor". Jag tycker inte ens den är bra men vadfan, nåt måste man ju se:P

Ciao!
Suzzie

Festa som bara språkare kan!!

Najzziga bilder från fredagen kommer här:

Underbar början. Underbart slut. Du var med hela tiden<3 Vi ägde allt och alla!

Party på tunnelbanan. Fan vad folk glodde! Som om vi var de första någonsin som var utklädda. Lr lät vi mkt?... Skit samma, kul var det:P Bild 3: I aint sayin she's a golddigga!

Över eleganta människor som inte ville känna oss xD

Hippiefreak med bear-hair posar för fullt på tvärbanan!!

Kvällens heta tatueringar med i stort sett samma budskap:D Pontus högst upp och Clara längst ner:P!

Bild 1: Oerhört snygga människor! Bild 2: Jag och dagiskompis Emily!!! Bild 3: Me'n'Niklas!!! Bild 4: Annika o Saffia!

Helt wunderbar bild!!! (spana in Lisas grillz xD)

Bild 1: Niklas tights tog priset xD Bild 2: S + L sitter o myser! Bild 3: Spejsade människor! Bild 4: Clara leker DJ!

Niklas försöker röva bort mig? xD

Bild 1: När alla drar, är jag och Lisa kvar xD Bild 2: Schnygga Saffia:P Bild 3: Golv-party!:S

Mina och Niklas super spejsade tights och skor xD Bild 2: Lisa är på g!! Vare nån som missade att temat var guld och glitter btw?

Vi hade väldans trevligt där på golvet.

Sen drog festen vidare till bussen! Laura, trevlig som hon är, pekar f*** y** åt mig men låter inte Niklas göra det.. Egoist! Hon vill va speciell:P

People @ Liljeholmens t-bana. Lisa står o pratar med Remmen!

Sen blev det inte så mkt mer bilder från min kamera:P Hade underbart kul med er människor!
Love all of you<3
Suzziieee


Lev livet!!

Nu är jag hemma hos Lisa-Pisa! Hon gör sig i ordning för ännu en vild kväll á la woodstock. Gårdagen var underbart lyckad! Minns inte ett piss... Nej driver. Superskön stämning och vi partade som bara språkare kan!!! Jag var så skillad, jag blev av med busskortet, Lauras brorshas mobil och en kofta. Det skickliga var att allt kom tillbaka sen på olika sätt xD Busskortet ropade de ut på scenen. Mobilen hittade jag efter några utbrott på alla i lokalen, den fanns hos dj:n. Koftan låg slängd i en städskrubb :S Min tur säger jag bara.
Jag och Lisa hade helt klart kvällens mest spårade outfits!! Underbart! Vi filmade lite så ni får se sen!

Nöj er med denna bild så länge:D Systembolagetpåsen har inget med något att göra;)
Älskar dej<3

Kärlek från Suzannnaaaaa

EY WOODSTOCKERS ...

oj det här råkade hamna i utkast och skulle egentligen ha publicerats för sex timmar och 34 minuter sen ;)
gud, vafan skrev jag

EY WOODSTOCKERS
sanna var fortfarande full när hon för en halvtimme sen gick, gaaaaaaaalen
jag ligger nerbäddad i fridas stora säng, mitt hår ser ut som en fotboll med en bulle högst upp och medans jag gör det pluggar samhäll, frida står i duschen och jag börjar fundera på när jag ska orkar gå ur fridas underbara säng, springa förbi vivo och typ köpa mjölk och sen åka in till söder.. jag vill ligga här hela dagen.....
Igår var så lyckat!! jag och sanna golddiggade sönder utan att få något pris.... fuck that
när jag kommer hem l'gger jag ut alla bilder och jag hoppas att syz inte löägger ut sina........ oh nooo....
/liiiiiiisa

dagens outfit


medans mina ägg kokar så hann jag med en dagens outfit.
jag skulle säga att min stil idag är väldigt casual och improviserad.
tog mest vad jag hittade och ; BOOM, FAB!

hahahahah kom på att jag har en inspelad dagens outfit från
kvällen anna hade fest, det var alltså påväg till anna som sanna
spelade in när jag visade upp min outfit. Om sanna kan så
kommer vi lägga ut den på bloggen snart ;)

DONT HATE ME CUZ YOU AINT ME
/Lisa

When I say flower you say power...

Nu har jag samlat mig efter mobil-incidenten. Tog ett tag. Blev inte så himla glad på mig själv när jag sen insåg attjag hade förlorat runt 130 nummer som låg lagrade på mobilen. Så det är bara att ge mig era nummer igen!!! Och om jag inte hade det innan så är det hög tid att ge mig nu!
Får väl förklara mig kortfattat. Mobilen. Seg. Jag. Arg. Golvet. Trasig.
Hela den här dagen har varit emot mig!! Allt har bara gått åt helvete känns det som. Orkar inte gå in på detaljer nu så jag lägger upp lite bilder=) Älskar alla människor som gör min dag!!<3

Hahaha det pågår något slags incider krig mellan mig och några tvåor för er som inte vet. Arn har blivit inblandad. Jag satte upp den superhärliga bilden på Arn och Niklas på hans skåp. Blir helt lycklig när jag går förbi xD Sen fick jag en mindre trevlig på mitt skåp.. Slakt-ARN... Fyndigt va? Hahaha, jag och Lisa var i skolan lite tidigare i onsdags för att sätta upp vårt fina woodstock skynke över 2ornas skåp. Love it. Sara på bilden=)

Jag va ju med Lisa när hon vinkade av söta Natta för nån vecka sen på centralen. Det gjorde ont i mig att se Lisa gråta så mycket. Men jag förstår henne. Hennes bästis flyttar till ett annat land och hon blir kvar här, med mig. Stackarn xD
Hahah till bild 2:
Jag: " Är det lägenheter lr hotell lr nåt där uppe?"
Intelligenta Lisa: "Höhö de bor centralt" xD Jag dog.

Claras fina fina cykel som har gett mig blåmärken på röven=)
Folk på skolgården. Lisa: vink vink!

Lisa bland alla äpplen i cafeterian. Ser nöjd ut xD

En väldans nöjd August som precis har micrat (?) sin kokostopp så att den såg ut som potatismos. Det var nog jättegott:D
Clara lagrar mer klubbor, det enda hon lever på i skolan:)

Nu har jag väldigt dåligt samvete. Ska snacka om moderaterna imorn men har inte pluggat in ett skit. Är det värt det att ens börja? Kanske ska kolla lite... Eller så sätter jag på en bra film. Kan funka.

Älskar er som lläser detta!
Suzzzieee

Tjejmiddag 2 sista delen!!

Nu har jag bara några bilder kvar från Clara's tjejmiddag och de är från när vi kom hem igen.

Bild 1: Arne Waise sitter och önska alla en god jul xD Likheten är ju slående! Bild 2: Clara spelar didgeridoo i örat på Albin. Det gjorde inget för hon var kass på det xD Bild 3: Hugo visar hur det ska gå till!

Bild 1: Lisa kom in och styrde upp stämningen i en LA-keps. Woho!! Bild 2: Lisa och sällskapets enda tjej Emilia (som för övrigt glömde sin sminkväska hos Clara, då undrar man; är hon tjej?) Bild 3: Mysmänniskor i soffan.

Bild 1: Emilia, tror nog hon är en tjej, en söt sådan haha! Bild 2: Soffpotatisar! Lite rökigt rum av vattenpipan! Bild 3: Albin leker=)

Gahh orkar inte mer nu. Det får duga och kom ihåg att jag gallrat bland 180 bilder. Snyggt jobbat. Jävligt lyckad kväll. Vill bara påpeka att Mattias var med men han sov när jag lekte fotograf. Sorry gubben. Efter de här bilderna däckade jag i fåtöljen. Nu kan vi gå vidare till helgen som kommer. Pussar

Suzzziie

SPRÅK, GLITTER & GLAMOUR


1 DAG KVAR!!
imorgon golddiggar woodstock mer än någonsin!!!!
/liz



Spårade vi kommer vara Lisa!!! Denna kväll kommer jag aldrig glömma och om jag gör det får ni berätta sen xD Golddiggers a la Woodstock!! Älskar dej tjejen<3<3

//Suzannnnnnaaaaa


Dagens


imorse när jag kom in i skolan var det fullt av små barn klädda i regnkläder från topp till tå utanför aulan, plötsligt blev hela morgonen lite gulligare.
sekunderna efter höll Laura på att gå in i en stor pelare förresten (HAHAHAAH)

PROSTEN

som suz nämnde så har hon haft sönder sin mobil på mitten idag, HAHAHAHAHAHHAHAHA, när jag kommer upp för trappan säger alla "suzanna fick damp, du missade suz damp" då hade suzanna kastat sin mobil i marken för att hennes skärm inte hade funkat. Tror ni att den fukade efter eller? Höhö

våran svenska lärare sätter på en film om gud, efter fem somnar jag på fridas axel och när jag vaknar tittar jag åt suzannas håll och då sitter hon bokstavligen upp och sover, hahahah söt!!!!

pose-bilderna på mig och sara, hahahah fyfan

nu har jag bloggat ikväll också, det känns bra ;)
nu har jag ätit mina sista ägg för dagen. ägget har ätit sina sista ägg för dagen!
nu vill jag ligga i min säng.
imorgon kör vi!!!!!
/LiSa

I <3 Södra

Här kommer gamla bilder som jag inte kunde lägga in när jag inte hade internet ;)
Enjoy!!!!!!!


Här följde jag sara till jobbet, hon jobbar jätte när mig, på Chokladfabriken.... lite glammigare än mitt och Zannz Tully's..

här var jag och sara uttråkade på någon lektion, hahah

här var jag och clara påväg till cafe44. Utanför teatern hade säkert hundra små pojkar sett på Sune, jag smälte lite av alla sötnosar

Sid som dricker vatten? Jacob som skålar med klassen?

svikarn.......

det längst till höger är saras pennskrin :) sött va? :):)

sötisfridis

högläsning på svenskan med Laura och kung oidipus, sjukaste lektionen hittills på södra

här var festen vid skanstull. killar försökte pricka mitt ägg-huvud med ägg när vi kom (andra bilden)

favorit i repris: qasimodo


fina fina fina fina fina ni är tjejor!!!!!!

/Liza

R.I.P. MOBIL 06/12/24-08/10/16


världens bästa pappa


när jag ser denhär bilden vid smöjen i somras så saknar jag verkligen pappa.
och när jag ringde och frågade hur länge jag skulle koka mina ägg för att de
skulle bli precis så som dom blir när pappa gör dom och han sa sex minuter
och dom var precis som pappas... Jag saknar Pappa!

ps. internet fungerar!!!!!!!!!!!

alldeles underbar

nu avslutar jag mitt bloggande med en bild på mig och suzanna för att sen återvända till min italienskabok

du är helt otrolig!

godnatt nurrå, håll tummarna för att internet funkar imorgon också så att jag kan blogga då också!!
Love n Peace
/Lisa

NU SKA VI FESTA SOM BARA SPRÅKARE KAN


NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT
2 DAGAR KVAR


middag a'la del2

någon dag efter kom mate hit och joinade mig när jag käkade middag och då såg min middag ut såhär;

hahahahah glammigt med kebabpizza på golvet

PS. kan suz lägga ut sockerkaksrecept så kan jag lägga ut bilder på mina middagar ;)
/LizZzZz

känsliga läsare bör trycka bort detta inlägg

att flytta hemifrån är det underbaraste men de har sina nackdelar............


såhär såg min middag ut för några dagar sen........
fyfan.
Pappa kom hit och laga min thai-gryta, din köttfärssås och lilians gino.
och alla är typ kockar i familjen.

fuck that, det var gott ;) höhö
/Lisssssssssssssssssssssssss

dont hate me cuz you aint me

när jag för en gångs skull kan blogga blir det "error".
det kanske inte är meningen att jag ska blogga?
fuck that, jag gör det anyway.
våran älskade blogg.
jag ska sköta dig som om du vorde mitt egna barn!
mitt och suzannas kärleksbarn!
hahahah okej jag slutar där.

en liten dagens outfit fick jag med också :)
HISS eller DISS som suzanna hade skrivit?
Pzout motherfuckers
/Lisa

åkeshov unknown, known, known

nu ska jag lägga ut bilder från den helt klart sjukaste kvällen jag haft sen jag flyttade hit.
Minns ni inlägget suzanna skrev när hon la ut denhär bilden;

det var samma kväll.
Njut av resten av bilderna för studerna går inte att beskriva med ord, hahahahhaha


Destination:ÅKEShov
bilderna under är alltså bara resan TILL åkeshov, där skärck-film väntade nere i suziez nya rum ;)

obligatoriska bilderna vid slussen ;)
på första bilden kör jag min, suzanna ser allmänt snäll glad och nöjd ut :)
andra kunde jag bara inte låta bli

sekunderna innan killen som satte sig brevid oss kom, hahahahahhaha laura vet

självklart syns inte jag ens

en taggad och tunnhårig clara tog cameran (HAHAHAHAHAHAHA)

schöööööööööm

oklart......

HAHAHAHAHHAHAHAH okej den här bilden är nästan värd att beskriva, killen bakom suzanna i blå jacka skulle gå in genom dörrarna men han verkade tro att dörrarna var öppna längre var dom var, det som händer är att killen fastnar mellan dörrarna men klämmer sig in och när jag hinner fatta vad som precis hände viker jag mig och kan inte stoppa skrattet från magen och bryter ihop, sekunden efter bryter suz ihop och sen började vi ta kort HAHAHAHHA

Clara fick en ny mate..

sköna killar chillade på tuben...

zanna joina  (joint?)

plötsligt satt clara bakom? :S

hahahahaha fuck par-strumpisar

väl framme i ÅKES-hov (som agust vän hade uttalat det)

det kan inte hända så mycket i åkeshov eftersom suzanna dog när hon såg att antingen att något sprängts undere papperskorgen, någon försökt dra upp den eller att en grävling försökt komma upp där   
hahahahahhahahahah kul var de

exalterad clara påväg till suz

så har suzzzzzz flyttat ner parlinotomten höhööh

zuz tar verkligen denhär bloggen på allvar, jag också, den är inget skämt

skön tjock madrass :) sov som en prinsessa

uppstoppad gris nr.1
hahahahahhaha vafan

inte konstigt att alla i åkeshov hatar mig, se hur olämpligt jag klädde mig
'
verkade som att någon hade dött när vi skulle hem.........

sjukt var ordet.
I love it!
Pzzzzzzzzzzzzzzzz
/LIZIZIZIZA

krabbis (HAHAHAHA)

har inte hunnit skriva men förra veckan fikade jag och suz tillsammans med min gotländska-suzanna; NATTA!
min fina fina natta. hon är helt otrolig, när hon kommer till sthlm så ska hon få gästblogga!
jag tycker lite synd om natta.... hon har också en blogg... men inte i närheten av så många läsare som vi har, så jag tänker länka hennes blogg här och bjuda henne på några av alla våra läsare: natalielovkvist.blogspot.com
you own me some ;) höhö

förresten så saknar jag dig så himla mycket!! kan du inte bara flytta in hos mig och vara med mig varje dag? det är hemskt utan dina sms!!

nattas väska var ungefär lika stor som hon själv hihihi

natta har faktiskt verkligen allt, inte nog med att hon slår alla jag träffat, hon är också skitsnygg

hahahahah charmigt, (men åh alla höster älskis)

E-YyYyYyYy

lill-jocke var också på plats, klart att han var ;) och jag fick en warn-a-brother t-shrt utav honom, jag sover i den varje natt jocke!!
Natta och jocke, suzanna har förretsen skol-foto-bilden längst fram i sin plånbok ;););)

Natta blogga mera, jag vill läsa!! och jag saknar saknar saknar saknar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liiiiiz

MITT INTERNET FUNGERAR PLÖTSLIGT!!! wooooohow
vill börja med att försöka lägga ut så många bilder som bara går direkt!!!
NU JÄVLAR SKA DE BLOGGAS

Äckligt snygga skor

Limited edition. Inte lätt att hitta Woodstockskor. Jag. Vill. Ha.


Ge de till lilla Suzanna nu!


Mer av det goda

Orkar inte ladda upp alla bilder jag tog idag men några får det bli:) Behöver jag säga att jag följde med Lisa och fikade? Hon får då alltid som hon vill ;) Hon är dessutom lite ledsen att hon inte kan blogga nu så snälla, bli inte irreterade för att det bara är jag som bloggar xD


Lisa hyperventilerar i sitt nya pennskrin? Och lite söta café bilder:P
Älskar stunderna med er tjejer!

Pussar och kramar
Er trogna Suzannaa

Och så var min tavla stulen...

Hej hej hej människor-där-ute-som-finner-tid-att-läsa-denna-mycket-intressanta-blogg!

Tänk vad dagarna går fort va? Känns som det var igår vi startade denna blogg men nu är vi uppe i 61 inlägg. Inte illa på så kort tid va?;) Eller så är det bara jävligt nördigt... Skit samma.

Hade gympa som sista lektion. Det var jobbigt. Jag har nu ett rekord på 13.25 sekunder på en hinderbana-grej. *Stolt* Ingen kunde slå mig hur mycket de än ville!!
Efter gympan upptäckte jag en tragisk sak; MIN TAVLA PÅ SKÅPET VAR SNODD! Tror ni inte de där 2orna har vart framme igen? Istället för tavlan var det ett fint meddelande och en mycket fin bild på 3 namnlösa människor:O Scary! xD I will have my revenge!

Och nu till en bra fråga; varför är mitt skåp något slags offer? Har inget alls emot det, tvärtom blir jag glad när jag ser att någon tagit sig tid att fina upp det:D

Efter gympan så gick vi till american apparel och samlade inspiration till på fredag, då det är språkfest. Tema: glitter & glamour. Kommer bli stört kul och om det inte blir det kommer jag troligen inte att minnas det;) Köpte inget men planerar att sy eget imorn när jag åker till pappa. Ska troligen sy någon glitter topp eller klänning eller något annat spännande åt både mig och Laura. Guld ska det vara!
Sen gick vi vidare till Gina Tricot. Var där någon minut sen gick jag och träffade David. Hade inte sett honom på hela dagen vilket var ovanligt. Fick typ en kvart ensam med honom eftersom alla människor i världen envisades med att komma förbi just då. Fuck that! Försökte sno Ben & Jerry's glass av Simon. Fail på det.
Sen lallade jag tillbaka till Gina. Dötrist, hittade inget nödvändigt^^. Åkte hem.
Har nu pluggat historia i 2 timmar (CRED TILL MOI). Väntar nu på Desperate Houswives. Kärlek till den serien.

Ta det lugnt nu där ute!
Peace
Suzzz


ey Y Y Y Y

jag sitter i datorsalen efter tvåtimmars matte fucking prov.... undra vart suz håller hus.. än så länge är det jag och Claris som röjer.
hurrni mitt internet har gått sönder igen och jag vill inte att suzanna ska ta över denhär bloggen, och tro mig, det vill inte ni heller!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OM NÅGON KAN HJÄLPA TILL, KONTAKTA MIG SÅ FÅR NI MIN GATUADRESS OCH PORTKOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Om man tänker på alla bilder jag ska ladda upp så kommer ni inte ångra att ni hjälper til.


Några minuter senare:
Nu är Suzanna klar också och i stället för att skriva ett till kort inlägg så lägger jag bara till lite här;)
Fuck matte säger jag bara! Asså Lisa säger att det gick bra för henne och då känner jag mig ännu mer deppig. Jag menar sämst jag måste vara. Jaja skit samma.

Håltimme nu o Lisa vill fika. Ska jag hänga med?

Pussar på er mattegenier

Tjemiddag 2 fortsättning

Här kommer lite mer bilder från lördagen. Kommer troligen ladda upp fler bilder senare. Nu blir det en aning vildare.

Bild 1: Lisahoen rockar loss! Bild 2: Tjejerna bara fucka loss i köket, görhärligt å se;) Bild 3: Tänk o gå på toa o se Laura sådär utanför xD Bild 4: Laura röjjer :P

Bild 1: Människor i vardagsrummet! Bild 2: Anna ägde sönder oss alla på vattenpipa! Bild 3: Lisa ehmm vafan gör hon?? Bild 4: Vattenpipa åt folket!!

Bild 1: Laura kör hårt! Bild 2: En något sliten Clara xD Bild 3: Ingen kommentar. Bild 4: Grymmaste bilden!! Kolla in Annas rökring!

Bild 1: Frida posing;) Bild 2: Lisa röjjer!! Bild 3: Ramla i slowmotion. Fail. Bild 4: Kalaskul!

Bild 1: Haha, Frida o Lisa skulle ramla i slowmotion men Lisa slog till lampan o ser en aning förskräckt ut xD Fail. Bild 2: Bäng=) Bild 3: Moa sötisen:D Bild 4: De skulle leka snygga o kolla över axeln men Laura ramlade. Fail fail fail.

Bild 1: Vi med södras egna bok=) Niice. Bild 2: Lisa blev interesserad o började läsa xD Bild 3: Sen orkade hon inte längre xD Bild 4: En utslagen Frida.

Bild 1: Lisa? Erik? Bild 2: Frida kommer och tar mej?! :O

Det var allt för den här gången. Efter dessa härliga timmar drog vi ju ut men då glömde jag kameran. Visar mer bilder sen från när vi kom hem.

Peace
Love
Magic

Suzaannaaa

Sockerkaka!

Av någon anledning fick jag ett ryck när jag kom hem och bakade en sockerkaka. Inte likt mig. Men det är trevligt att baka så jag borde väl göra det oftare. Så tänker man alltid. Supergott var det iaf!
Tänkte i vilket fall dela med mig av receptet så att fler kan baka och jag kan hälsa på och äta upp:)

Tid: Runt 1 timme om man heter Suzanna

♦Margarin eller smör 50 g
♦Ägg 2 st
♦Socker 2 dl
♦Vetemjöl 3 dl
♦Bakpulver 2 tsk
♦Mjölk 1 dl

Till formen:
♦Margarin eller smör
♦Ströbröd

Först och kanske viktigast; tvätta fucking händerna. Det är väldigt bra om man gillar att doppa fingrarna i smeten var och varannan minut för att smaka xD
Smörj och bröa en avlång form eller hålform på ca 1,2 liter. Smält smöret och låt det svalna (fuck that säger Suz men men) till rumstemperatur. Vispa äggen och sockret tills smeten blir porös. Smaka på smeten! Blanda i mjölet och bakpulvret. Smaka för guds skull inte på det!!! Tillsätt smöret och mjölken. Rör om tills smeten är jämn och fin. Smaka. Tillsätt majja. Häll den i formen. Ta hjälp av en fin liten slickepott. När du tycker det räcker med smet kan du slicka av resten med hjälp av the slickepott.
Grädda på gallret i nedre delen av ugnen i 175 grader ca 35 minuter. När den är klar, låt den stå och svalna i några minuter. Vräk i dig!

Vid närmare eftertanke; ät inte så mkt av smeten, då får man ont i magen xD Usch haha.
//Suzzeey

Fuck tranebergsbron!!!!

Eftermiddagsuppdatering på g!!!

Kan börja med och säga att jag gick upp helt i onödan eftersom tunnelbanorna visst gick. Kände mig dock en aning osäker när jag åkte över men men. Så jag var i skolan 7.40, började 8.20. Trevligt värre. Fuck that!!

Nu sitter jag och Simon i datarummet och "jobbar" på samhällskiten som vi inte fattar ett skit av. Vi drar ner gruppen. Ingen kan något. Party! Jag tycker det var mer interessant att NOJ var ifrån Piteå. Min mammas man är också därifrån så jag hörde det på hans dialekt;) Party igen!!

Haha Lisa har köpt ett pennskrin! Det första hon gjorde idag var att visa sitt pennskrin "Kolla!" skrek hon. Nöjd. Inte ens ett hej fick man...

Okej men måste väl anstränga mig en aning nu men bli inte förvånade om jag bloggar snart igen;)

Hippielove♥
Suzzziie


Morniiing Woodstock!!!

Sovit gott?
Själv vaknade man ju för en halvtimme sen eftersom fucking tranebergsbron gått sönder. Det innebär att sånna som bor på cp-ställen såsom Bromma etc måste åka tidigare för att hinna till skolan. Man tackar och bockar.

Annars är allt bra. Till skillnad från Lisa så spårar man inte på söndagskvällar och laddar ner håkan-låtar. Fy skam dig!!! Den som på allvar lyssnar på Håkan borde skjutas. Den enda gången man får digga till honom är på fyllan, och då får man inte minnas det efter. Helst ska det inte finnas bevis alls på att man diggat denna människa. Svårt. Gör det bara inte. Fan då Lisa..

Nej men jag ska väl få i mig lite frukost nu. Eller så skiter jag i det och sover en halvtimme till? Nej, äta bör man annars dör man.

Ha en bra måndag allesammans♥
Suzannisen

:S

jag gjorde precis det jag aldrig trodde att jag skulle göra.........
jag laddade ner en håkan-låt.....
ojoj..............
/Lischa

lunchen

i torsdags när jag och suzanna och resten av klassen skulle äta lunch råkade väl jag och suz komma efter med några steg och tappar resten av klassen, vi hittade dom tillslut  och då satt hela klassen samlad och jag och suz fick sätta oss ensamma vid ett långbord medans resten av klassen hade kul :):)

jag satt mitt-emot ett skåp :)

där satt jag, jag och skåpet.
och tjejen i dreads var inte i mitt och suz sällskap......

zanna vinkade åt klassen.... ingen vinkade tillbaka....

sen kom mate och gjorde hela våran lunch :):)
kolla första bilden, kolla t-shirten han har under sin blåa tröja........ det är fiskar på....... MOHAHA
bild nummer två; gipsy

gipsyyyyyy

höhö

ful-jag och snygg-ragnar
varför kunde inte jag bara göra samma min som på alla andra bilder? stänga munnen och se normal ut. kanske ser jag sådär osäkert ful ut för att ragnar är så snygg? ;)    hahah på beställning

Mamma Pappa Barn

vet ni att jag har blivit tightast med mat-tanten? såhär glad blev jag när jag fick en stor kanelbulle av henne på min matte  lektion :D

HÖHÖHÖHÖHÖ jag och sara var övertrötta efter två timmar på cityakuten

nu jävlar

fan också, jag känner mig som sämsta bloggerskan i historien!! jag vill att mitt internet ska funka varje dag så att jag ska kunna skriva in första bokstaven i woodstock och sen klicka ner så att bloggen kommer upp och så ler jag när ett nytt inlägg är skrivet men ikväll kom jag på att jag måste ju också blogga och uppdatera för att den här bloggen ska gå runt!
HÅLL I HATTEN MATES, vi får se hur många timmar dethär kommer att ta ;)

/Liz

Just because

Kärlek till bokstavskex alltså! Av en ren slump blev det de här bokstäverna. Säger vi...

//Suzzziieee

Tjejmiddag 2

Den andra tjejmiddagen ägde rum hos Clara igår. Det var väldigt kul och spårat. Vi var först 8 tjejer från skolan som satt och hade det mysigt hemma hos Clarisen. Vi åt lasagne som jag och Clara gjort själva (stolta?) xD Eller nej jag hjälpte bara till med den vegetariska (ska inte ta åt mig för mkt ära nu). Supergott var det! Efter maten höjdes musiken och vattenpipan åkte fram och vi chillade ett tag i vardagsrummet. Både jag och Lisa lyckades få till ringar;D Vid 11-tiden ville vi inte sitta inne längre, då drog vi ut mot nya äventyr!  Vår lilla tjejgrupp splittrades och vi lallade runt på söder ett tag, åt bl a kebab (INTE JAG INTE JAG INTE JAG), åt grillad toast (JAG), pratade med en mysko tant (Lisa, vem annars?;)). Till slut joinade vi Matthias på en fest hos en viss Melony som btw går i samma klass som Malvina. Världen är liten. Där spenderade vi  2 timmar med sjukt sköna och osköna människor. Har t. ex. aldrig hört så många dåliga skämt på så kort tid. Mitt favorit var när Albin (the skämtare) sa "ska jag dra ett skämt?" och drog i Laura. Det var typ 10 såna torra skämt i minuten så efter ett tag kunde man inte låta bli att garva. Till slut blev alla utkastade för att värdinnan o hennes pojkvän ville ha lite tid för sig själva... Då skriker Clara: "Jaaaa, jag är ju ensam hemma!! Alla hem till mig!!!!" Så då fick vi med typ 20 pers hem till Clara. Inte riktigt planerat men men. De torra skämtarna stannade till 6. Efter det deckade vi. Sov till 12 idag. Är ovanligt pigg trots lite sömn:D
Tog över 180 bilder igår så jag delar upp lite. Vill dessutom påpeka att min blixt förstör lite eftersom det ser ut som om det är strålkastare på. Först ut blir middagen hos Clara, den lugna biten.

Bild 1: Clarisen lagar lasagne! Bild 2: Ego-shot i spegeln=) Bild 3: Smilet som Lisa alltid mobbar mig för! Så fort nån tar fram en kamera smilar jag upp mig så där xD Fast oftast ännu värre... Bild 4: Moa och Anna innan lasagnen!

Bild 1: En väldigt munter Frida=) Bild 2: Lyckliga hippies<3 Bild 3: Jag får en kyss av tvättbjörnen! Bild 4: Mys-människor till bords:D

Bild 1: Min stora sallad, fattar inte att jag orkade äta upp hela. Bild 2: Laura, ser inte ut somom hon var beredd på den xD Bild 3: Älska denna bild! Lägg märke till: Lisa som äter lasagne rester med händerna, Clara som är sentimental och nära till gråt, en road Anna som smsar. Party bild alltså!! Bild 4: Kanonkul!

Bild 1: Mina två favorit L<3 Bild 2: Kärlek till dig människa<3 (Lägg märke till ankaret på min arm).

Alla bilder som blev tagna efter det här är alltså en aning spårade. De kommer antingen upp senare idag (om jag orkar vill säga) eller imorn. Nu ska jag äta och se på Gossip Girl. Ha en asnice söndagskväll folket!!

Peace'n'love
Suzzzyyy


Tjejmiddag 1

Som ni alla vet vid det här laget fick jag in 2 tjejmiddagar denna helg. Den första var hos Malvina i Kista. Det var maskerad tema och jag körde på osminkad militär. Eller något i den stilen. Hade tagit pappas militär kläder. Jag såg enbart hög ut med mitt ljusa hippiehår som jag kvällen till ära bytt till snebena^^ Mimmi skulle vara kille. Hon hade lånat sin brorsas kläder, hittat en svart peruk och målade på skäggstubb. Hon såg ut som Darin. Punkt xD. Laura var hip-hopare. De va naaajs:P Malvina, Sharzad och Chloë var snyggt uppklädda med masker. Jag var inte riktigt på mitt bästa humör den kvällen och kände att jag kanske sabbade stämningen en aning. Men annars var det trevligt. Här är altså lite pic's från min fredagkväll. Bilderna talar för sig själva så jag orkar inte kommentera;)


Love to all of you
Suzzz

Jag dör

Hahaahahah hahahaahh hahahahahahha hahahahah
Okej överdrev en aning. Lägger in 2 bilder i hopp om att Lisa sen skriver och förklarar de. Nu sitter jag hemma med Laura men hon tjatar på mig att vi måste gå. Har väl en aning brottom men jag tyckte det var livsviktigt att lägga ut dessa bilder. Tjejmiddag aka maskerad* ikväll. Tar med kameran och hoppas på att jag ska komma ihåg att ta bilder (sämst). Ha en bra fredag allihop!!!




Okej Lisa verkar inte vilja ta sig den tid att dela med sig av denna underbara händelse så jag får väl berätta då. Då får ni ju höra MIN variant av historien. Mycket roligare. Det var såhär att vi var i cafeterian. HAHAHAAH. Nej okej nu ska vi vara seriösa här. Jag och andra människor (minns ej vilka längre) satt i soffan och Lisa fick inte plats. Då gör man ju de tända självklara! Sätter sig på bordet såklart. Det gick väl an första sekundrarna tills man hörde att det började knaka och sen BRRAAAK!!! Man ser paniken i Lisas ansikte när hon ramlar bakåt. Bordet gick sönder och ena benet gick av helt. Tystnad i hela cafeterian. Sen asgarv, från mig. Jag är en så stöttande kompis förstår ni. Lisa var röd som en tomat och ännu en gång hade hon förgyllt min dag, förstår inte hur hon lyckas xD

Älskar er!
Suzzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

In tha computerroom!

Nu sitter jag här i det "stora" datarummet på Södra Latin. Attans så trevlig stämning det är. Har nu samhäll med NOJ. Så spännande! Jag smått dör inombords. Sitter och tänker igenom när fan jag kommer ha nytta av "arbetarklassen" osv. Ska nog starta ett kommunistiskt parti och se vad som händer. Bara för att pröva liksom. Är någon på? Vad fan är kommunism btw? Bryr mig inte.
Tänk en värld utan komplicerad politikskit. Fan vad kaos det skulle vara... Fuck that. Funtar fortfarande på varför jag går sam. Språkproven gick åt helvete btw. Eller något i den stilen. Eller det kanske rent utav gick bra. Värt att tänka på. Hmmm.. Tänkt klart, fan vad jag suger.
Tror min grupp kommer mörda mig om de kommer på mig med att blogga under dyrbar lektionstid. Ingen i gruppen är speciellt insatt i politik och jag känner att de klara sig 100 ggr bättre utan mig. Lätt.

Men nu verkar det som om gruppen har gett upp och kör den klassiska " Vi har faktiskt 2 lektioner till". Hahaha this aint gonna work but wth.

Ska på maskerad ikväll med Laura. Fuck va spännande. Vi är btw bara 6 tjejer. Maskerad my a**. Tänker inte köra den klassiska " JAAA vi klär ut oss till playboybunnies!!". Nej jag kör på stort och ska vara militär. Eller något i den stilen. Fortfarande, maskerad... Kul om man är typ 40 pers men 6 tjejer. Aja ska inte säga något för tidigt. Ville helst vara michelingubbe men det kändes lite för komplicerat.

Nu ska jag dra mig härifrån, samling om 12 minuter. Yey!

Peace'n'love'magic to ya'll!

PS. Folk vill gästblogga. Should I let them? DS.

GRATTIS JÄSSICKA



GRATTIS GRATTIS GRATTIS MIN FINA JESSICA!
idag blir jessica sweet fiftheen.... höhö tog ett tag att fylla femton men nur är hon officiellt lika gammal som mig
för ett halvår sen träffades jag och jessica varje dag, nu har jag inte träffat henne sen våran grillning tillsammans med becks, en annan otrolig tjej!!
jag tittar igenom alla bilderna vi har och jag tänker tillbaka på hur du fick mig att älska åka till slite, älskade att frysa ässet av mig när vi alltid fick vänta en halvtimme för länge på taxin hem till mig, du fick mig att älska rebecka som åkte taxin även fast hon sa att jag var äcklig för att jag hade satt upp håret, fick mig att vara ihop med en viss Palmen i sjuan utan att jag visste om det, fick mig att sitta och lyssna på din sagostund i biblioteket varje lunch, jag älskade när vi låg i min säng efter skolan och skrattade så att vi grät, jag älskade när du planerade resan till 50's konsert, jag älskade att se hur sur du blev när jag kopierade upp de tre sista bilderna här över och visade för hela klassen, jag älskade när du berättade att din sköldpadda hade rymt och blivit efterlyst i radion, jag älskade att du hade typ tio katter hemma, jag älskade att jag i början när jag lärde känna dig inte förstod ett ord av din Gotländska och jag älskade kvällen på balen tillsammans med dig. Du och Rebecka har verkligen gjort mitt år 07-08. Tack för allt min skatt.
Lova att aldrig glömma bort alla stunder vi haft, trots att jag inte ringer dig eller hör av mig till dig varje dag så finns det så mycket som jag kopplar till dig. Alla gånger jag verkligen inte kunnat sluta skrattat..
Jag älskar dig Jessica och efter alla stunder du gett mig är jag skyldig dig mycket!
/Lisa

SWEET SIXTEEN


Fridis och Jag före förspelet
IDAG FYLLER VÅR ALLAS FRIDA SEXTON ÅR!! GRATTIS FINA FINA FINA FINIS-FRIDA!
det var frida jag pratade med först av alla när jag började på Södra Latin, det var frida jag typ
stammade "känner inte du heller någon" till när jag satte mig brevid henne på uppropet i Aulan.
det var frida och jag som satt längst fram i klassrummet första dagarna och det är vi som klädde
ut oss hemma hos sara till afrikaner, G's och geishor :)
Jag älskar när frida är riktigt glad, det går verkligen att se i hennes ögon och på hennes leende
när hon är glad på riktigt. Hennes utstrålning sprids verkligen i ett helt rum!
Frida är en sån person som jag inte kan fatta nu i efterhand att jag inte haft tidigare, för utan frida
hade faktiskt inte Södra varit samma sak. Då hade jag nog suttit ensam i Aulan och suttit ensam
längst fram i klassrummet............
Tack min Pärla för att du började i samma klass som mig och tack för alla roliga stunder hittills!
Tusentals grattis pussar SWEET SIXTEEN!
Nu & tre år till!
/Lisa

gooooooooood girl

ah vilka nördar jag och suz är!! det sista hon gjorde igår var att blogga om franskan och det första jag gör när jag vaknar är att börja blogga om franskan....
VOILA, här sitter jag, fyra timmar tidigare än när jag egentligen börjar, för att plugga franska....
jag saknar sängen................

Je t'aime ma princesse!!

Parlino önskar er alla en god natts sömn:D

Frågan är ju vad jag fortfarande gör uppe. Borde ligga i min nya säng och sova så gott men nej nej. Jag sitter och pluggar franska och kommer nog göra ett tag till . Anledningen är att jag vägrar låta David, en fucking musikare^^, få bättre resultat än mig på franskaprovet imorn. Jag är ju för fan språkare! Förstår ni mitt dilemma?^^
Så nu har jag huvudet fullt av negationer, verb, adjektiv, passé composé osv. Känner att det inte går att få in så mycket mer info nu.
Men vi har ju ändå sovmorgon imorn så det jämnar ut sig en aning. Eller så kanske jag ska gå och lägga mig nu och gå upp tidigare? Hmm värt att tänka på.
Lisa kommer såklart få jättebra resultat eftersom hennes favorit ämne på Gotland var franska. Hmm själv var man ju på gränsen till IG och hade en lärare som hatade en. Vad håller jag på med? Jag sitter och bloggar om franskan! xD Jag tänkte ju att jag skulle ta en paus för att rasta hjärnan en aning men då skriver jag om det istället. Jag är verkligen sämst xD På många sätt.. xD
Nej men fuck this då! Nu ska jag måla naglarna eller något annat vettigt.

Peace'n'love'magic to all of you folks out there at this time of the day(?)
J'aime Lisa<3 btw;)
//Suzzzzziiiieee

54 dagar<3

Svar på Lisa's fina låt:)

Jag vet att de bara är fantasier
och nu är hon i mig.
Och kommer alltid vara.
Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri,
men det struntar jag i
för vi dansar och du har så mjuka läppar.

Åh kom igen Lisa,
vad skulle vi annars göra?
Kom igen Lisa,
kom igen Li-iisaaaaaaa....

Du-tu-ru-tu-ru. Du-tu-ru-tu-ru.
Du-tu-ru-tu-ru. Du-tu-ru-tu-ru. Wo-oh!

Men bli inte bäng nu,
jag e bara en av många människor du drömt om;)
Och du kan inte fånga Mig
och jag kan inte fånga Dig
för Jag vet att hela stan vill ha Mig

Åh kom igen Lisa,
vad skulle vi annars göra?
Åh kom igen Lisa.
Kom igeeen...
Kom igeeen...

53 dagar älskling

Lisa a'la Spéciale ;)

I got so brave, drink in hand
It's not what, I'm used to
Just wanna try Suzanna on
I'm curious for Suzanna
Caught my attention
sooooooooooo guess what I did?!
I kissed Suzanna and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a Suzanna just to try it
I hope daaaaavid don't mind it
It felt so wrong, It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a Suzanna and I liked it
I liked it ;)

Hahahahahah våran låt Smulan, tänk dig mig viska den i ditt öra <3<3<3<3
HÖHÖ fyfan
/Lischa


Lika som bär

fuck suzzzzzzzeyz inlägg.


en uppklädd Frida Forsberg?

En vardaglig Sara Sommerfeldt?

hade kunnat hitta bättre bilder men ni som träffat frida fattar..... ;)
/Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisa

LIKA SOM BÄR!!

Fuck Lisa's inlägg. Det här är sjukt likt säger jag bara! Kanske inte bästa fotona men ni fattar xD

En blond Ellen Page?                                          En brunhårig Sofia Söderfjell?

// Suzzzeey

De e bara drf jag hänger med de;)

Jag har har kollat igenom alla mina fotoalbum nu (det tog ett tag) och jävlar vad jag ska visa er bilder från mitt förra liv haha. Men vet inte var jag ska börja. Vad vill ni se? Märkte en liten halvkomisk sak. Jag, Frida och Clara har fina fina Marilyn Monroe gemensamt! Detta måste ju firas! För er som inte vet så är Marilyn den vackraste kvinnan i historien! Det finns ingen som hon. Hennes stil har kopierats gång på gång på gång. Oslagbart.

@ Clara's...................@ Frida's...................@ Suzanna's

Awesome right?? Både jag och Clara har två tavlor till som jag ska ta kort på nästa gång jag får chansen haha. Nerd.
Love to all of you!
//Suzzzzz

Lika som bär


SARA AMRI?

DOUGLAS KJELLSBO?


ps. MOHAHAHAHAHA
jag säger förlåt till sara, jag menar, egentligen ser ju sara ut såhär; ds.

Lisa<3woodstock

minns ni sannas inlägg om när vi var och "pluggade" på wanye's för någon söndag sen? vill ni se mina mobil-pics?
klart ni vill ;)


jag försökte gråta hela dagen för att suz hade utmanat mig med att lägga ut en sån bild här, helt plötsligt kunde alla gråta utom jag.
Fina suzanna ser så skör ut på bilden, fin hon är!!

................................................och jag är "bimbon" i den här bloggen

mate's coola bakgrundsbild

Bäng? och nöjd

kolla jag var faktiskt good-girl och pluggade..... tillskillnad från resten ;)

en glad mate :)

gäng-bäng

feminimt.....

sen taggade vi till mitt place och jag och mate chillade i sängen, soft

visst var mina bilder typ tio gånger roligare än Sannas? i know!!
BISOUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS LOVERSSSSSSSSSSS
we love you
/Liz

utedag på Djurgården

Häromdagen hade alla ettor på Södra friluftsdag, trots spöregn var djurgården nog bland dom finaste platserna jag varit på här i Sthlm. För studen älskade jag verkligen hösten och min tröja som luktade lamm.... usch
enjoy ;)

dagen började med att jag mötte upp Suz, Claris och Simpa. för första gången var jag den coolaste personen, jag hade varken ömma kläder eller matsäck med mig eller hello-kitty-hårsnoddar, 96-jeans eller matsäck-bag tillskillnad från vissa andra....

mitt och suzanna's höstsprång när vi kom fram till djurgården.
Finaste bilden på länge. Jag älskar stunderna tillsammans med dig!

Jag vill bo vid det lilla rosa huset, det vita huset, det stora matilda-huset och på Cafét. Djurgåren är otroligt.

Frida om första bilden "Men lisa det ser ut som om att du våldtar Sara, vänd på dig sara" Andra bilden blev egentligen inte heller så jävla fin, hahaha

söta söta isabell och söta söta frida

favorit i repris; quasimodo

frida var som gjord för att stå där

vaaaaaaaackert

en fnittrig frida sekunderna efter frida flirtade med småkillarna, she's into lamm-kött

Pz
stay in school
/Lisa

Senaste update!

Såhär ser läget ut nu då. Undrar vad Lisa tycker om detta när hon vaknar. Det går fan inte att få liv i henne xD Asskön verkligen haha. Snarkar...
Gölli

Peace'n'love
Suzzzzziiieeee

nu har Lilisch ett alldeles eget inlägg

på kvällen efter clara-dagen kom min fina syster hem ifrån cypern.
helt underbart att få sova tillsammans med henne igen när hon sov över hos mig och morgonen efter skolkade (G'n) jag och gick och fikade tillsammans med henne;
enjoy ;)

våran frukost, roligaste bilderna på länge

godaste varma chokladen drack vi på wayne's coffee

giraffen och platfisken höhö
obligatoriska pussarna

vi har exakt samma humor, som ni ser

så börjar hon stor-gråta..... FLYTTA HIT

nu har Clarisch ett alldeles eget inlägg

okej lovers, jag minns inte hur länge sen den var jag och Clara fick rosor utav några junky's, provade varenda hattar i hattaffären, delade ut rosor och fikade med björne men här kommer bilderna!
Enjoy ;)

clara innan rosorna...... sur som en citron

clara och jag efter rosorna, det spelade ingen roll att dom inte var ifrån skitsnygga killar, vi kände oss som bra människor iallafall

tjejen som jobbade i hattaffären verkade så irreterad och frågade flera gånger om vi behövde hjälp med något och så suckade hon flera gånger, undra varför :S

den lilla hippie-flickan väcktes inom mig när jag fick rida på BJÖRNarna i BJÖRNSträdgård! HÖ HÖ HÖ

posarna ;) andra bilden tog pappan som sa att han kunde ta kort för hans barn tyckte det var så roligt med kameror :):)

när vi går upp för min gata står några små pojkar med kritor och målar på gatan, jag frågar om jag också kan få skriva något, självklart fick jag göra det!

STREET-ART som du gillar suzzzzie ;)

När jag står och skriver med kritorna kommer en herr som hette BJÖRNe (höhö) fram och säger att jag och Clara luktar gott och säger att han snart måste torka upp efter oss för att det rinner så mycket. Sen bjöd han oss på fika. Snäll :)
På första bilden berättar Björne att han har handbojjor runt ena handen för att han vill hitta någon annans hand att sätta andra ringen runt, Björna vill a fast förhållande. Clara fnittrade
Under fikan lyckades björne göra följande:  1.doppat fingrarna i våra latte så vi inte kunde dricka dom. 2. stoppat fingret i min muffin. 3.skapat ett konstverk, björne är nämnligen konstnär och har gjort flodhästarna i taket på cafét nere på min gata. 4. klätt ut sig till kock och lånat ut sina glasögon till clara :) snällt :)

jag har mer inlägg att skriva så this is it ;)
dont hate me cuz' you aint' me
/Liza

freida si in the house

heereeeeeeeeey

partye at anna<

människor dha kul , bi vill lerva , har kul mot oss, lilsa psekaer med remen kul , viiiiiii har kul
lev livet

What to do?

Oooohhhhh. Asså nu är man bara så trött. Det rullar mot helg. Yippi! Veckorna går så fort och sen när helgen kommer gör man vad som helst för att glömma veckan som varit. Det vill säga även helgen. Till slut kommer man inte ihåg någonting på måndagen och "vipps" så just jävlar ett franska förhör eller något annat i den stilen. Jobbigt det där. Men så är det när man är språkare. Jag vet att Lisa älskar denna linje som vi valt att läsa i 3 år men om man som mig, valt den av ren slump, så är det inte lika kul att läsa 4 språk varje dag. Så därför måste man ha riktigt kul på helgerna. Am I right or am I right?
Vafan snackar jag om? Det jag vill komma fram till är att man ska ta vara på all ledig tid, det behövs för att överleva.
Vi har språkprovsvecka nästa vecka. Det innebär att alla språkare ska ha prov i sina språk så för mig blir det franska och spanska. Man kanske inte behöver vara nån Einstein för att fatta det:P Men till er retards som inte fattade det bara av namnet så kanske ni behövde den lilla förklaringen;) Så hela min söndag ska gå åt till att plugga verb och sån skit. Love it!

Vad gör ni på kvällarna? Det känns för tillfället som att jag inte har något liv. Går inte på någon aktivitet eller så. Typ direkt hem och lägga mig på soffan (om jag inte umgås med några trevliga människor vill säga). Vad mer kan man göra? Stannade i skolan till halv 7 idag med Laura och Clara. Vi skulle vara effektiva och plugga men det så klart att det gick åt helvetet. Jag kan inte plugga med kompisar, så är det bara. Det största problemet är kanske att jag inte ens vet vad jag ska plugga till. Hmm så kan det ju vara! Plugg på söndag som sagt! Om inte någon har en bättre idé.....

Bild 1: Partymänniska @ Södra... Bild 2: Pluggisarna (Clara halvt död?) Bild 3: Något av det där borde gått in.... Bild 4: Clara hittade ett par überheta brills! xD

Nu babblar jag på här som om jag var viktig! Somebody stop me!!! xD Nej men nu ska jag hitta något annat att göra. Spela gitarr kanske? Duger i 10 minuter. Max haha. Sen blir det väl en film. Mysigt att se på film själv... Tristess på hög nivå här.

xoxoxoxoxoxo
Suzzy puzzy


I'm still in!

Hahaha whyy?? xD Här är mina "lilltår" som Lisa bad mig visa... Creepy. Vill dessutom tillägga att kortet är taget samma dag som pridefestivalen ägde rum:D Lilla syster till vänster om någon undrade:P

Lisa's next mission is to show a picture her braces:P Full screen baby!

Peace'n'love
Suzzzaaaannnnaaa

RSS 2.0