Metallica

Hola mi amigos!
Siiter i min sköna gröna fåtölj och kollar på när Nikko äger sönder guitar hero. Har insett att jag är sämst helt enkelt.
Sommarn flyter på, vädret likaså...
Funderar över vad jag ska göra med mitt liv. Som livsnjutare vill man ju bara njuta. Eller?

Saknar Laura så det gör ont.

Men nog med sentimentalitet. Min guitar hero gubbe ser ut som mig btw. Den är grym. Vet ni att jag älskar livet?

Saknar Lisa så det gör ont.

Det var en gång en ko och en kalv,
och så var sagan halv,
sedan trampade kalven i lera,
så var det inge mera!


Vi metade igår med Henke o Skarre. Jag fick en aborre och en mört. Sen kastade Henke i mörten på sin krok i hopp om att få en gädda. Då lossade kroken och linan med mörten. Haha.

Tror jag ska träffa Clara senare.

Nikko har nu haft 99%. Bättre kan man ju!..

Jag vaknade upp med två dreads i håret idag. Alltså mitt hår är nu uppdelat i två dreads. Inge bra.

Vad hände med solen. Min bränna var typ bättre i julas. Den är med andra ord borta xD

Hur ska jag få ut mitt hår?

Tänk om jag ligger på balkongen och pressar hela dan. Tror ni jag blir brun även om de inte finns någon sol?

Ska jag använda mycket balsam?

Nej det går nog inte. I värsta fall får jag väl leta upp ett solarium.

Om jag försöker borsta ur det kommer jag tappa allt hår. Kanske ska klippa av allt?

Nej det är inte rätt att sola solarium på sommaren.

Den som lever får se.

Eller alls.

Vafan snackar jag om. Nu ska jag fortsätta kolla på guitar hero=D Verkar kuL!

Hejdå!
Peace,
Suzzi

I huvudet på en Rock Star

  I går var det ingen som vill sitta bredvid mig på tunnelbanan.
  Det var ett tag sen någonting sånt hände mig, men ja, det har hänt! Folk är så jävla ytliga, men oftast så märks det inte. Men i går, precis som förra gången och gången innan dess, var det glasklart: Man får inte klä sig som man vill. Och jag är ändå inte så extrem som Toxy, han ser ut som ett horigt jävla penntroll!

  Visst att folk stirrar och skrattar, det kan man ju ta, men när de inte vill sitta bredvid en på tunnelbanan... Då är det jag som skrattar åt deras trångsynta, monotona och patetiska liv.
  Tror de att jag ska hugga dem med nitarna? Jag satt ju och läste! Visserligen "The Heroin Diaries: a year in the life of a shattered rock star" av Nikki Sixx och Ian Gittins, men den innehåller också text, text som man läser!

  Första gången det hände var för lite mer än ett år sedan. Jag hade klippt mig, men satt på en peruk (pudelrocksfrisyr) för att skoja med mina kompisar (haha, fan vad rolig!) och när jag står där i rulltrappan på väg upp till tunnelbaneplattformen, möter jag en kaxig fjortisliknande tjej som säger "USCH" när hon ser på mig.
  "Vad i... Har en tjej som skäms så mycket över sitt naturliga utseende att hon trycker ned hela nyllet i en 10-liters hink med smink och sen jämnar ut det med en bilruteskrapa, någonting att säga till om när det gäller hur man ska se ut?"
  Något i den stilen tänkte jag och gav henne fingret. DÅ kommer hennes rabiata kompis efter henne nerför trapporna och frågar vad fan jag håller på med och säger åt mig att jag ska dö, eller nåt liknande.

Jag log.

För "jag vet inte om jag bryr mig, och om jag visste så skulle jag inte bry mig" 
/Sick Kickz

FIIIIIIIIIIIIIIIIINNAAALLLLLLYYYYYY

Äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SOM JAG HAR KÄMPAT!!! Har laddat ner 3 olika virusprogram! Fattar noll men helt plötsligt kunde jag inte komma in på bloggen! Trodde Lisa bytt lösen eller något. Grrrrrrrrr..

Jaja, synd att jag kom in så sent för nu ska jag sova. För er som inte vet MÖTLEY VAR BÄST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mer senare:D

Kanske är något slags sommaruppehåll här i bloggen? Lisa verkar ju dött... Men nej det har hon inte! Hon är nere på hultan! Men det förklarar inte varför hon inte bloggat alls... Hmmm... Vi kanske helt enkelt är tillbaka i höst? Lisa får avgöra=)

Suzanna

RSS 2.0